Chelsea FC Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Както си седя и изжеднъж компютъра изгасна...рестартирам пише ми Reboo or put media нещо си ... с една дума да вкарам диска със сд-то с Уиндолс.10 МИнути се ровех по биоса изгасна отново и сам се пусна без да натискам копчето ... после го изключих за няколко минути и тръгна като по-вода намери си уиндолса и всичко.Някой има ли идея от какво е това ? Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 според мен хард диска е бъгнал, пусни му един дефраг и някаква проверка за лоши сектори Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 А може и да е на режим 1:2, кой знае к'во става вътре... Off Много ми е странно, от къде аджеба идва т'ва Л в Майкрософтските ОС, ако се говори за такава де?... че и друг път съм го срещал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Хами Reboo какво йе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted February 23, 2010 Author Share Posted February 23, 2010 Хами Reboo какво йе? Ребуут демек да ресна отножо Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Ребуут демек да ресна отножо И т'ва дава цялата информация за въпросите ми по-горе. Кажи поне дали се е оправил, като си го реснал, че не мога да заспя от притеснение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.