solan Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Не мога да инсталирам Java Компютъра е с WindowsXP SP2 Изтеглих си я от тук:http://java.com/en/download/index.jsp и не може да се стартира exe файла (пробвах и в SAFE MODE). Дръпнах и по стари версии и същото. Проверих и стената в Advanced settings няма я в списъка. Какво ми пречи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Някаква грешка да ти дава? Кое точно си изтеглил... кой файл? И маркиран ли е самият файл като trusted, защото ако не е и тогава може да не успееш даго инсталираш. Имаш ли по-стари версии инсталирани или сега на чисто пробваш? За всеки случай провери за вируси с някой online scanner и с твойта антивирусна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 И маркиран ли е самият файл като trusted, защото ако не е и тогава може да не успееш даго инсталираш. Това къде се прави и защо никога в никой уиндоЛс не съм срещал такова нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solan Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 Става въпрос за комп на който не работя, иначе при мен има 7 компютъра с различни операционни системи (все Windows) и просто такова нещо не ми се е случвало. На всичките си има Java и си тегли автоматично и ... Като стартирам jre-6u17-windows-i586-s.exe или по стара се появява прозореца и след 2-3 секунди изчезва. Процеса го няма след това и в Task Manager-а На този компютър няма друга версия на Java и не е слагана никога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Ми такива проблеми обикновено говорят за различни неща. Омазан Win, проблеми с паметта, драйвери, харда. Повреден .exe файл при сваляне, несъвместимост на файла с някой сървиз пак и т.н. Виж в Event Viewer дали пише нещо след момента когато екситне процеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.