_WoLF_MaN_ Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Joysticka mi e na gameport i ne moje da trygne.Nqkoi moje li da mi kaje kakvo da napravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Малко по подробно не може ли да обясниш проблемчето. Все пак тука не съм чувал да влизат телепати или някви пророци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Driverite instaliral li si ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 ima opciq calibrate nameriq v nastroikite i calibrirai jostika pone pri men taka se opravi ako imash dva gameporta vish kum koi game port si go svurzal joystika Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLF_MaN_ Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 Ne samo v ediniq gameport vliza na joysticka buksata mu! Preinstlirah si driverite ama pak ne ba4ka imi pi6e "Your Gameport or Gameport drivers are not properly configured!Please consult the Device Manager" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Svalisi driverite ot site nai novite i opitali s calibriraneto ako s xp trqbva sam da go nameri windowsa sled kato instalirash driverite windowsa ok li ti e moje i v nego da e prichinata i vzemi pishi s kakuv windows si joystika kakv e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 kato gledam sega mai problema ti e v game porta a ne v joystika preinstalirai driverite za game porta (sound kartata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLF_MaN_ Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 za koi li pyt pak 6te probvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Vish da nqma IRQ confict sumnqvame no ne znam kolko hardware imash v taq mashina. i vkraina smetka ako ne stane preinstaliravash windowsa v kraen sluchai ot kolko meseca ti e windowsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLF_MaN_ Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 Ot 3 meseca mi e windowsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLF_MaN_ Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 Vaob6te ne mi zasi4a joysticka Link to comment Share on other sites More sharing options...
keen Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 I az imam problem s joystocka! Na4i toi e sas standartniq kabel ne e USB i si go slagam puskam si kompa i nishto ne go rapoznava nikade! Nito nqkade v windowsa (toi e XP) nito pak direktno v igra. Probvah v biosa dali e aktiven game porta i toi e ima tam dva adresa s koito moga da puskam porta ediniq e 201 ,a drugiq 209. Nito edin ot dvata ne stava. Ne e ot windowsa shtoto e nov v4era go installnah.... nz kakvo da pravq... ako nqkoi ima ideq da spodeli. Joysticka mi e kormilo s pedali na GEMBIRD. Proverih v saita im i tam nqma nishto za moq joystick. 10x predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Sledvbaite instrukciite mi i bi trqbvalo da stane ...... 1.Proverete dali vsi4ko e slojeno to4no kakto trqbva i dali si4ko e to4no .... sled tova vlezte v Start menu\Control Panel\Game Controlers\Add\Dolu ima Game port i poso4vate primerno na koi port e ...... na danoto li e prika4en kam vgradenata Sound karta na danoto ili kam druga Sound karta koqto e na Pci\sled tova Click Custom...\i poso4vate Flight pad ili Race kakavto e ..... kato mu pi6ete nekvo si ime ...\ tva e Click Ok i cakvate Proparties kato poso4vate imeto , koeto ste nazovali na Djoistika\Setings\Calibrate\Next ...... i si go nastroivate tova e kato cqlo si4ko s vsqkakvi podrobnosti .... koito ne6to ne e razbral da pita Link to comment Share on other sites More sharing options...
keen Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Zna4i razbrah kak stava tova s instalaziqta i kalibriraneto, NO ne sam na qsno kakvo da izbera kato tip joystick(moqt e kurmilo, lost za skorosti, 4 butona na kurmiloto i dva pedala) i kato nz tova ne moje da se napravi pravilna kalibraciq veroqtno.... nz kakvo trqbva da napravq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Zna4i razbrah kak stava tova s instalaziqta i kalibriraneto, NO ne sam na qsno kakvo da izbera kato tip joystick(moqt e kurmilo, lost za skorosti, 4 butona na kurmiloto i dva pedala) i kato nz tova ne moje da se napravi pravilna kalibraciq veroqtno.... nz kakvo trqbva da napravq? <{POST_SNAPBACK}> ami 6tom e Volan cakva6 RACE CAR CONTOLLER i si nastoiva6 tam 4e e s 4 kop4eta 4e ima 2 axels na lqvo i na dqsno i ...... tva e kvo drugo ?!? EDIT: ops ti kaza 4e ima i pedali na4i cakva6 4 axels na lqvo,dqsno,gaz,spira4ka EDIT2: eto o6te po lesen na4in Sledvai instrukciite : Add\tam otgore kadeto pi6e Game Controllers broi6 ot dolu na gore 6-toto na nego pi6e Steering Wheel w/rudder axis pedals \poso4va6 go i trea stane probvai Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Start -> Settings -> Control Panel -> Game Controllers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Start -> Settings -> Control Panel -> Game Controllers <{POST_SNAPBACK}> Tva ve4e go kazah za 2 pat samo mi vi6 po gorniqt post , daje o6te po podrobno sam go napisal ina4e ''keen;; kvo stana we opravi li go ?!? ne6to ne se obajda6 a ? mai si mnogo zaet v momenta da djaga6 na djagite s nego a ?!? ai .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.