COP Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 В заглавието пише всичко необходимо. С преоритет са новите мишки, но мога да купя и някоя малко използвана. При добро предложение, идвам и е купувам. Чакам предложенията ви тук, или на ПМ. GSM: 088 3 365 007 Skype: s.t.a.m.o.v Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Мога да ти предложа ето тази. Мишката е черна на цвят. Не съм мислел да я продавам, но тъй като я използвам веднъж на 3 месеца за 10 минути, мога да се разделя с нея. Купувал съм я преди година и няколко месеца от Walmart в Америка за $40 мисля, нямам оплаквания, използвана е изключително рядко, батерията не е сменяна и засега проблеми няма. Забележки по самата мишка няма никакви, седи си в чантата на лаптопа вече не знам откога... Кутийката не я пазя, доколкото си спомням нямаше диск с драйвери или каквото и да е друго вътре освен самата мишка. Не ми се е налагало да инсталирам драйвери нито под vista, ubuntu, xp, 7, мне ... излъгах всъщност под XP не съм я пробвал но гарантирам че работи без драйвери при другите 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Устройва ме перфектно мишката. Само ми кажи цена и ми дай телефон за връзка направо да ти се обадя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.