zlobil Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Как да си вържа лаптопа към ЛСД-то ? Обиколих 123131 магазина ама такъв кабел не съществува. На лаптопа имам единствено VGA изход , на LCD-то имам 2x HDMI , 2x SCART , S-video и камбанки...... има ли шанс да ги вържа ? Казаха ми че имало ВГА към КОМПОНЕНТ ама нещо не мога да намеря никъде..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Тия двете, ако ги комбинираш, дали няма да стане http://mallbg.com/product_details.php?productID=9968&ref=L3Byb2R1Y3RzLnBocD9wYWdlPTAmY2F0PTY3JnNvcnRfYnk9cHJpY2Umb3JkZXI9YXNj http://mallbg.com/product_details.php?productID=6025&ref=L3Byb2R1Y3RzLnBocD9wYWdlPTImY2F0PTY3JnNvcnRfYnk9cHJpY2Umb3JkZXI9YXNj Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Проблема е следният , че вразвам лаптопа Acer 5738 ZG посредством HDMI права настройиките на видео картата която е ATI 4650 задавам 1920x1280 излиза ми картината на ТВ , но неможе да разпане образа на ТВ до край и остават черни полета. Телевизора е SAMSUNG влизам в опцйите му давам на формат 16:9 лентите не изчезват ,пробвах и със настройката САМО СКАНИРАНЕ ,но пак не става.Пробвах и с новите driver на ATI сложих и новия Catalist ,но няма успех.Пробвах с лаптопа на един приятел и той е Аcer,но с вградена видео карта 4500MHD и с нея става образа се разпава до край без проблем и лаптопа минава ж режим в който само LCD-то предава образа. Ще бъда благодарен ако някой може да ми помогне. Това не съм го писал аз, а приятел, който няма рег в този форум. Дано някой да се е сблъсквал с проблема и да може да се реши. Значи от двете страни по около 1 сантиметър сантиметър и половина остава черни линии, при каквито и настройки да се правят. Въпросния друг лап топ е моя и става от раз, без никакви ядове, но неговия дисплей е HD Ready 16:9, моя не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 задавам 1920x1280 излиза ми картината на ТВ , но неможе да разпане образа на ТВ до край Фулл ХД режима не беше ли 1920x1080 за LCD телевизорите? Има повече редове по вертикал, и ТиВито може би мащабира до по малка картина...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Фулл ХД режима не беше ли 1920x1080 за LCD телевизорите? Има повече редове по вертикал, и ТиВито може би мащабира до по малка картина...... така е...техническа грешка е станала. Както казах и горе, не съм проверявал какво е писано. От това, което се вижда и аз съм на мнение, че картината е разпъната оптимално, но....ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Аз имам ето този кабел: Но никога не съм го пробвал, запечатен си е в опаковката, не съм го отварял. Смятам че е точно за твоят лаптоп и LCD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Браво бе - точно ти да пишеш в тема с въпрос, зададен отпреди година, че и на всичкото отгоре от Васил, който вече не посещава форума както почти всички от по-старите знаят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.