Liverpool`Fan`1 Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Значи интересува ме как се работи с програмата "Betting Genius" Скоро четох в един топик за нея.Не помня кой е беше предложил, но става въпрос за познаване на точни резолтати.Помня че бяха писали че познавала от 50 до 80% от мачовете с една хубава система.Та ако някой знае как се работи с нея много моля да обясни.Се пак идва Европийското и е хубаво да има парички за БИРА.Мерси много !!!! Едит: Не знам, но мисля че точно тук в Win_Apzz му е мястото на този топик. Ако съм сбъркал нещо моля да ме поправите. Едит:Забравих да ви дам линк.Който се интересува от нея : Тук се намира програмката Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 To ako stavashe taka tototo shteshe da falira otdavna.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Бе програмката наистина бачка ,ама проблема е че точно тия мачове дето уж ги слага най-твърди се издънват ,а тия дето са уж несигурни се получават На няколко пъти така заложих(представете си, заради един такъв "твърд" мач ми се издъни една много яка система и изгорях,а можех да взема 100лв) П.С Самата програма работи на принципа на формата.Демек ако един отбор е печелил еди колко си мача ,се предполага да свърши равен или да загуби в следващия си.Аз лично се съмнявам се че ще работи за европейското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Probvai ia s BG parvenstvo da vidish dali ste poznae nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Probvai ia s BG parvenstvo da vidish dali ste poznae nesto Tva za bulgarskite purvenstva mi haresa! Absolutno sum suglasen!!! A puk inache tezi rezultati ne sa realni vuobshte zashtoto go niama elementut na iznenadata i ot tam---- tvurdite machove ne se poznavat. Ama shto puk da ne probvash to dali ti ili programa shte ti kage kvo da pusnesh ....... se sha zagubish Inache niama da ima TOTO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 31, 2004 Author Share Posted May 31, 2004 Мерси за мненията.Даже едно голямо благодаря.Ама мен също така ме интересува как точно да го направя.Защото ми е много сложно.Ако някой е правил нека да даде пример снимка как се прави.Защото никаква представа си нямам за разиграването.Иначе с инасталацията сам 6+.Никакви проблеми. Определено ще е трудн оза Европейското ама те ся почнаха Ейре и Русия ако не се лъжа такаче се може нещо да се спечели пък и аз ви писах в предишният поуст.Опитвам за БИРА покрай мачовете ся за ЕВРО 2004. Мерси много за коментарите !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Az ia biah razglejadal predi vreme tazi programa i shte ti kaja kakvo si smopniam.Parvo predpolagam znaesh, che triabva da si napravish update za parvenstvoto, koeto te interesuva.Posle izbirash macha, koito te interesuva i toi mai davashe v procenti vazmojnostite za 1,2 ili X. V obshti linii mislia, che taka stavashe.Tai kato sam saglasen s mnenieto na ostanalite, koito pisaha v tozi topic, ne se zadalbochih po-natatak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 1, 2004 Author Share Posted June 1, 2004 Мерси на всички.Интересуваше ме точно как се прави .Ама аз започнах да понаучавам.Малко по-млако.Иначе сички са си прави задето може нищо да не стане от цялата работа де.Се пак нов СОФТУЕР такаче лошо няма да го поразучим.Пак и може кинти да се вадят.Ще пробвам.Ако стане нещо ще се пре пие на БИРФЕСТА.Айде пак благодаря и От мен приятно Европейско с много БИРА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 Aide pak ako si dovolen da se pohvalish, za da go razgledam po-podrobno i az.Kasmet i uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 2, 2004 Author Share Posted June 2, 2004 Ааааа Мерси.А дано чулте някой.Иначе ще споделя никви грижи нямаш. TOPIC oFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.