Jump to content
BulForum.com

Продавам TV FM Tuner (ASUS)

Recommended Posts

comp_vga1130335099.jpg

Продавам въпросния тунер ASUS TV-7135LP, тъй като в последните 2 години платката фигурира като част от конфигурацията ми, без да съм я ползвал нито веднъж за тия 2 години. Когато я взех, идеята ми беше да ползвам тунер-картата единствено като кепчър на външен видеосигнал (и то доста рядко), а телевизията изобщо не ме засяга, тъй като имам отделно TV до монитора и надали ще тръгна да гледам през компютъра. Иначе само от интерес...каналите и дистанционното ги пробвах още в първия ден на инсталирането на тунера (преди 3 години) - работят си.

И тъй като вчера си взех отделен външен кепчър на сигнал, тази карта ми става абсолютно излишна и смятам да й сложа цена от 25 лв. Ако някой дойде до неделя следобед да я вземе (понеже в неделя заминавам за няколко дни) - цената за него ще бъде 20 лв.

Успях да изровя кутията на тавана - вътре има 3 диска, дистанционно, би трябвало да има и някой друг кабел...ще се опитам да си спомня какви кабели е имало вътре и да ги потърся къде са.

Ето и няколко реални снимки (съжалявам за лошото качество, но в момента нямам друго за снимане ; снимките се уголемяват като се цъкне върху тях).

e2ed3963b8406c8b.JPG........d085f32fdefed0f5.JPG

2cc5db275a21f38f.JPG........c47ed5098c84a3de.JPG

Едит: ПРОДАДЕН (на Rumbata)

OK, пуснах ти ЛС с обяснения кога и как да се видим. Междувременно се поразтърсих и намерих комбинирания кабел, излъчвателя за дистанционното (без него то беше безполезно), както и 4-ти диск към комплекта.

536984b32364a500.JPG

Засега затварям темата - ако нещо се разминем с тебе, пак ще я отворя.

Вече мина 8 вечерта, а от dvdrw ни вест, ни кост. Темата е отворена отново. Утре преди да замина пак ще я затворя или направо ще я изтрия.

Едит: Пропуснах да пиша това, което ivanxxx ме подсети - Пловдив. Срамота...а хем долното изречение в правилата точно аз го добавих...:P

За улеснение на останалите е добре да пишете от кой град сте и дали работите с куриерски фирми.

Guest Rumbata

Взимам го. Пиши ми на лични къде и кога е удобно да дойда утре (днес) следобед.

Иначе координатите са ми в подписа...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...