Midex Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Продавам въпросния тунер ASUS TV-7135LP, тъй като в последните 2 години платката фигурира като част от конфигурацията ми, без да съм я ползвал нито веднъж за тия 2 години. Когато я взех, идеята ми беше да ползвам тунер-картата единствено като кепчър на външен видеосигнал (и то доста рядко), а телевизията изобщо не ме засяга, тъй като имам отделно TV до монитора и надали ще тръгна да гледам през компютъра. Иначе само от интерес...каналите и дистанционното ги пробвах още в първия ден на инсталирането на тунера (преди 3 години) - работят си. И тъй като вчера си взех отделен външен кепчър на сигнал, тази карта ми става абсолютно излишна и смятам да й сложа цена от 25 лв. Ако някой дойде до неделя следобед да я вземе (понеже в неделя заминавам за няколко дни) - цената за него ще бъде 20 лв. Успях да изровя кутията на тавана - вътре има 3 диска, дистанционно, би трябвало да има и някой друг кабел...ще се опитам да си спомня какви кабели е имало вътре и да ги потърся къде са. Ето и няколко реални снимки (съжалявам за лошото качество, но в момента нямам друго за снимане ; снимките се уголемяват като се цъкне върху тях). ........ ........ Едит: ПРОДАДЕН (на Rumbata) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Пу за мен. дай само някакъв телефон колега, да се уточним, или на лс. Приятна вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 OK, пуснах ти ЛС с обяснения кога и как да се видим. Междувременно се поразтърсих и намерих комбинирания кабел, излъчвателя за дистанционното (без него то беше безполезно), както и 4-ти диск към комплекта. Засега затварям темата - ако нещо се разминем с тебе, пак ще я отворя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 Вече мина 8 вечерта, а от dvdrw ни вест, ни кост. Темата е отворена отново. Утре преди да замина пак ще я затворя или направо ще я изтрия. Едит: Пропуснах да пиша това, което ivanxxx ме подсети - Пловдив. Срамота...а хем долното изречение в правилата точно аз го добавих... За улеснение на останалите е добре да пишете от кой град сте и дали работите с куриерски фирми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanxxx Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 от кой град си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Взимам го. Пиши ми на лични къде и кога е удобно да дойда утре (днес) следобед. Иначе координатите са ми в подписа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.