ralexes Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Значи опитвам се да отворя папката http://warez.ru:8080/FTP/Docs/*UPLOAD/%20Java/ , но FlashXP ми казва че папката не съществува и немога да влезна в нея.Някакви идеи как да се справя с тоя "малък" проблем. П.С Папката би трябвало да е моя,все пак вчера цяла нощ съм уплоадвал в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Странно и аз не мога да я отворя с FlashFXP но с Opera я отварям, там си е а ми дава: 550 Can't change directory to Java: No such file or directory Пробвай с CutFTP или някоя друга програма, обърни се към админите може би те знаят какво да правят Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 какво е това %20 пред името на папката?! Май в това е проблема... Интервал... За браузър няма проблем да отвори такава папка, но ФТП явно не може... Защо я кръсти така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 с CuteFTp се влиза без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted May 31, 2004 Author Share Posted May 31, 2004 Защо я кръсти така? Не съм я кръстил така ... писах я Java."%20" го индексира сървъра. П.С Супер , DeZoeker май я е оправил Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Проблемът е оправен благодарение на Veli Папката е вече Java, a не %20Java. Гледам, че има още 6 такива папки. И те ще се преименуват. Но, айде ако може да не си усложняваме живота Edit: Хммм, не ми се вярва да е от сървъра... Имам подозрения към FlashFXP-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 мммм... не съм чувал до сега сървъра да си играе с имената на папките... той прави каквото му кажеш ти. Просто внимавай - не си го забелязал и ти, че е имало интервал там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Вместо да се пускат такива теми, може такива проблеми да се решават с ЛС или ICQ P.S. Abe hora slagaite '.' vmesto intervali. Ne e tolkova slozhno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.