INCINERATOR Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Търсих, но не намерих тема за това сериалче. Мисля, че е много интересно, гледам епизодите на един дъх и най-много ме е яд, че са много кратки и не могат да смогнат за времето си да разкрият хубавата история на света на Star Wars. Има ли фенове тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Доста е детско, но какво да се прави - star wars e, гледа се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 И аз му се кефя.Много ме радват разговорите между дроидите кви са малоумни Добре са го направили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 Може да е детско... но човек има нужда от нещо "леко" което да го забавлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Перфектни са. Верно кратички леко идват но пак са супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Аз също се радвам на филмчето.Дават го по Cartoon Network всеки ден от 1:30 май, но предполагам никой от вас няма да може да го гледа, ако ходи на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 18, 2010 Author Share Posted February 18, 2010 Много неочаквано свършва първия сезон... очаквах нещо по-грандиозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Оня ден изгледах 4 епизода.Сериалчето радва и за губене на времето става Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 На мен пък не ми харесва, може би съм прекалено голям фен на Star Wars, но ми идва прекалено детски направено и изобщо измислено, спрях да го гледам след епизода, където Йода обезоръжи Вентрес с голи ръце. Пък и Ананик да има падауан след като още не е станал учител..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 където Йода обезоръжи Вентрес с голи ръце. Ъъъъ кой епизод това че май съм го пропуснал Пък и Ананик да има падауан след като още не е станал учител..... Е как да не е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Че Анакин още от първия епизод си е учител... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Фйен съм на стар варс, но това 3d нещо не ми гела. Анимацията от преди години беше десет пъти по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Ъъъъ кой епизод това че май съм го пропуснал Е как да не е? Кой точно епизод е не мога да се сетя, но се разправяше в него за цар Катунко и Йода приемаше някакво предизвикателсто, за да присъедини планета към Републиката, та там накрая я обезоръжава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Ми първият де...дето Йода е сам с някви клонирани и от това дали ще успее да стигне на време за срещата зависи кой къде ще се присаедини. Season 1, Episode 1: Ambush Original Air Date—3 October 2008 Yoda travels to a neutral coral moon of Rugosa to persuade King Katuunko to allow the building of a Republic supply base on Toydaria. However, Asajj Ventress makes sure she arrives first to offer Katuungo a similar offer from the Separatist side. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.