chorbaka Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Комплекта включва 1 джойстик(има и един развален за части) , адаптер , самата конзола ,кабел към тв-то и 35 дискети ,имам и 7 седем големи китии за дискетите. Цена на всичко 100лв. Цена на дискета 4-5лв в зависимост от играта. Ето малко снимки с имената на игрите Надявам се този път да съм обявил коректни цени и да няма разправии около парите. За връзка с мен може и на скайп:chorbaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 Всички зачертани дискети са продадени. Цена на останалите към 20 дискети и играта 80лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Здравей, искам да взема Golden Axe 3 ама понеже с този нов интерфейс на форума не мога да се оправя, ще се радвам да оставиш един телефон тук и цена за дискетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Определи и една цена само на конзолата. Че като гледам по-интересните заглавия са заминали вече, а от тези които са останали ме интересуват 1-2 и не бих си купил още 20 касети просто ей така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted February 18, 2010 Author Share Posted February 18, 2010 Цена на играта с джойстик ,кабел и адаптер-25лв. Дискетите Golden Axe 3 и МК3 за запазени. Цена на цялото оставащо количество дискети и конзола - 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 Нанесъл съм нови промени в списъка с продадени дискети. Приемам и бартер за рам памет 1или2 gb ddr2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Давам 20 лева за конзолата комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Продадени са още 5 дискети :James Bond :the duel, Ghostbusters, Batman & Robin, International superstar Soccer и Top Gear 2. Конзолата е запазена за колега от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 За колко лева даваш Granada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Останали са следните дискети: 1.Wrestle mania - arcage game 4лв 2.Superman-The death and return 3.50лв 3.Gemfire 4лв 4.Wayne Gretzky 4лв 5.Spiderman & X-men 3.50лв 6.Formula 1 -Hero 4лв 7.Batman - Revenge ot the joker 3.50лв 8.Zombies ate my neighbors 4лв 9.Spider man 3.50лв 10.Boxing - Evander Holyfield 4лв 11.Cuntro Island 3лв 12.P.T.o -не работи на всички конзоли ,незнам защо 3лв 13.Granada - и тя като P.T.O ,работи само на някой конзоли 3лв 14.Някаква самолетна стратегия ,която работи само на конзолите на които работят и другите 2 дискети. 3лв Имам и една конзола без никаква периферия (бе джойстици ,кабели и адаптер) последните 3 дискети в списъка вървят без проблем на нея. Цена 8лв Ako ме оттървете от всички ги давам 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 NBA Jam и Fifa 98 са продадени. Добавям една конзола SEGA MEGA DRIVE 2 без кабели, джойстици и адаптер(адаптера има но е развален) за 10лв. Ако някой иска да ме отърве от всичко цената е 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Както казах взимам Granada-та. Дай ми координати или ми пиши на скайп - tihichkoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted March 14, 2010 Author Share Posted March 14, 2010 Останаха следните дискети: 1.Gemfire 4лв 2.Wayne Gretzky 4лв 3.Formula 1 -Hero 4л 4.Zombies ate my neighbors 4лв 5.Boxing - Evander Holyfield 4лв 6.P.T.o -не работи на всички конзоли ,незнам защо 3лв 7.Granada - и тя като P.T.O ,работи само на някой конзоли 3лв 8.Някаква самолетна стратегия ,която работи само на конзолите на които работят и другите 2 дискети. 3лв 9.Koнзола Sega Mega Drive 2 без кабели и джойстици ,с развален адаптер 5лв Ako ме оттървете от всички ги давам 15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorbaka Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Продадено ,заключвайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.