Bulgaran Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 ПРОДАДЕН Здравейте, предлагам на вашето внимание старият си монитор : Philips широкоекранен LCD монитор 220CW8FB 22" широк WSXGA+ 1680 на 1050 Спецификации PDF ЦЪК Широкоекранен LCD монитор 22" широк WSXGA+ Картина/дисплей •тип на LCD панела: 1680 x 1050 пиксела, Поляризатор против отблясъци, Вертикална RGB ивица •Размер на панела: 22" / 55,9 см •Ефективна зона на гледане: 473,76 x 296,1 мм •Стъпка на пикселите: 0,282 x 0,282 мм •Яркост: 300 cd/m² •Съотношение на контраста (типично): 1000:1 •Съотношение SmartContrast (динамично): 4000:1 •Цветове на дисплея: 16,7 м •Зрителен ъгъл: 160º (хор.) / 160º (верт.), при C/R > 10 •Време на отговор (типично): 5 мс •SmartResponse: 2 мс (от сиво до сиво) •Максимална разделителна способност: 1680 x 1050 при 60 Hz (цифров вход) •Оптимална разделителна способност: 1680 x 1050 при 60 Hz (цифров вход) •Видео точкова честота: 205 MHz •Хоризонтална честота на сканиране: 30 - 93 kHz •Вертикална честота на сканиране: 56 - 76 Hz •Подобрение на картината: SmartImage •sRGB Възможности за свързване •Вход за сигнал: VGA (аналогов), DVI-D •USB: USB 2.0, 1 бр. •Входен видеосигнал за синхронизация: Композитен синхросигнал, Отделна синхронизация, Синхронизация по зеленото Удобство •Удобство за потребителя: Екранен дисплей, SmartControl II •Бутони за управление на монитора: SmartImage, Автоматично (назад), Въвеждане (надолу), Яркост (нагоре), Меню (OK), Включване/изключване на захранването •Езици на екранното меню: Английски, Френски, Немски, Италиански, Португалски, Руски, опростен китайски, Испански •Други удобства: Съвместим със заключване "Кенсингтън" •Съвместимост с Plug & Play: DDC/CI, sRGB, Windows 98/ME/2000/XP/Vista •Одобрения от регулаторните органи: CE маркировка, EMC, Energy Star, FCC-B, UL, CSA, TCO '06 •Наклон: -5° до 20° Аксесоари •Аксесоари в комплектацията: Захранващ кабел, VGA кабел •Ръководство за потребителя Размери •Габарити на кутията (Ш x В x Д): 565 x 472 x 161 мм •Габарити на кутията в инчове (Ш x В x Д): 22,2 x 18,6 x 6,3 инч •Габарити на апарата (Ш x В x Д): 518 x 344 x 64 мм •Габарити на апарата в инчове (Ш x В x Д): 20,4 x 13,5 x 2,5 инч •Габарити на апарата със стойката (Ш x В x Д): 518 x 415 x 200 мм •Габарити на апарата със стойката в инчове (Ш x В x Д): 20,4 x 16,3 x 7,9 инч •Средно време между отказите: 50 000 (с изкл. на CCFL 40 000) ч. •Относителна влажност: 20% - 80% •Температурен диапазон (работен): от 0°C до 40°C •Температурен диапазон (съхранение): от -20°C до 60°C •Тегло на изделието (със стойката): 5,4 кг •Тегло (ф.) на изделието (със стойка): 11,9 lb •Тегло вкл. опаковката: 7,19 кг •Тегло, вкл. опаковката: 15,9 Мощност •В съответствие с: Energy Star •Потребление (режим "включено"): < 45 W (типично) •Потребление (икономичен режим): 32 W •Потребление (режим "изключено"): < 1 W •Светодиоден индикатор на захранването: Готовност/спящ - кехлибарено, Включено - зелено •Захранващ блок: Вградено, 100-240 V променлив ток, 50/60 Hz С оставаща гаранция към СТС технологии към година и половина.без забележки , няма изгорели пиксели всичко му работи на 100 % , перфектен. Сменям го с по голям 24" Цена 220 лева. Нова цена 210 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Нова цена 210 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 писал съм ти лично но не отговаряш поне кажи че не си съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 писал съм ти лично но не отговаряш поне кажи че не си съгласен shtaiga, няма сделка: Да кажа че на 200 лева си имам купувач, ти с 185 оставаш назад. Доста предложения получих на лични но все под сумата която искам, затова и спрях да отговарям накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 predlojil sam 190 posledno ne 185 napishi koia e tazi suma koiato iskash 210 li po malko ne moje taka li ? shtoto uj kaza che moje komentar pitah kolko ne otgovori dadoh ti cena pak ne otgovori napravo kaji koia nai niskata suma koiato iskash shtoto neska mojeh da si vzema monitor no tvoia mi haresa zaradi aksesoarite a ti cial den ne pishesh mislia che vse shtiahme da se razberem neshto dori moje bi i az shtiah da se saglasia na 200 no sled kato ne proiaviavash interes ok shte si vzema ot era za 240 viarno ne e philips i niama gotini aksesoari ama pone e 1920x1080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Добре, ще се отклоня и аз малко от темата,надявам се да нямам проблеми с модераторският екип.Защо се дава цена в една тема, според теб, както в случая 220 лева ? Според мен за да купиш монитора са необходими 220 лева,щото това е цената. Като съм ти казал че може коментар, това не значи че трябва да сляза с 50 лева надолу, възможно е 10- 20 лева коментар.Разбирам че ти е харесал монитора но защо да ти го продам на 190 лева като имам по добра оферта -----> купувач на 200 лева.Ако наистина искаше да го вземеш щеше да предложиш да кажем 210 лева и да го вземеш, дори в момента щеше да си бачкаш с него.Но при по слабо предложение много ясно че няма да има реакция от моя страна, да беше казал купувам го смъкни 10 лева(както го разбирам аз коментара) щеше да си "моят" човек....... Но при даване на цена доста под моята това не е коментар ми си е чисто и просто твоя оферта. Всичко това писане е с добри чувства, надявам се ме разбра. Да AOC си го бива за тия пари, малко стойката не ми харесва на тоя модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 temata ti e na parvo miasto taka che shte ti pisha i tuk v sluchai che otnovo ne si chetesh saobshteniata davam ti 210lv no pri uslovie che utre mi go donesesh do vkashti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 temata ti e na parvo miasto taka che shte ti pisha i tuk v sluchai che otnovo ne si chetesh saobshteniata davam ti 210lv no pri uslovie che utre mi go donesesh do vkashti Това твое условие ме устройваше, но при полижение че ти писах на лични, дадох ти координатите си, писах ти по ICQ, звънях ти по телефона и ти ми отхвърли разговора, влизал си в 10:37 без никаква реакция от твоя страна, няма как да го изпълня.... Не се обади при толкова възможности които ти дадох, скри се и считам че интереса ти е бил само ей така за спорта. Твоята оферта от 210 лева смятам за невалидна и монитора отива при следващият. Моля модераторите да затворят темата, монитора е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.