nmarkov Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 значи филма е такъв, че ме зарибиха с едн лаптоп, но гадното е че не мога да го зема без мобилен нет който не ми трябва! Офертата за нета като цяло е супер, но на мен не ми върши работа - за 24 лева на месец неограничен трафик и доунлоуд и минуса е че не бил много бърз или нещо такова. Ако има някой навит да вземе нета да пише тука в темата или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Добре е да знаете, че: * Първите 2500 МВ на месец са на максимално достижимата скорост в мрежата на GLOBUL – до 7,2 Mbps. Скоростта за пренос на данни след достигането им ще бъде намалена до 128 Kbps. * Пакетът за данни GoWeb Unlimited влиза в сила до 24 часа след активиране на съответната SIM карта за пренос на данни * Посоченият пакет за пренос на данни работи само през точка за достъп (APN) globul * Тарифирането е на всеки 1 килобайт (КВ) * Посочените условия за предаване на данни се отнасят за територията на България. Ако се генерира трафик в роуминг, тарифирането се извършва спрямо цените на съответния оператор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.