Legop4o Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 http://en.akinator.com/ - много забавна игричка, вариант на 20 questions, познава всякакви видове истински или измислени герои, които си намислите. Пробвахме го с Бойко Борисов, Крис "Birdman" Андерсън, Джак Рийчър, Пепеляшка, Бендър, Аркемонд и т.н. и позна всички, макар и за някои да му трябваха повече от 20 въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Изиграх пет игри от които победих в четири.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Това е много зарибено!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Изиграх пет игри от които победих в четири.... screen or gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Това е creepy. Позна Том Йорк и Джони Грийнуд, както и Фидел Кастро (в притеснително малко стъпки). Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 ебаси Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Ако на Is your character real се отговори с No и след това на Is your character male също - No, казва направо да почвам нова игра. Мисля, че нещо се развали при мен :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Т'ва нещо току-що ми позна Гаргамел Edit: Позна дори КОТКАТА на Гаргамел!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Нито Рънърса познава нито Джени Пейдж от Фантоми, даже Дийн Кунц не позна, баси тъпя дух. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Не позна Аманда Байнс. Позна Цар Симеон след 30+ въпроса, Хитлер от 10-тия :Д, Стив Джобс от 15-16 някъде. Като цяло е зарибено :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Само веднъж позна и от там нататък - три пъти подред: Цар Калоян Хенри Кавендиш Рол Ендимион Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Не знам, ама на мен ми позна Captain Morgan току що :ph34r: Направо съм шокиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 То май само някакви стари личности.Аз се опитах да го изкрънкам да ми познае Алекси Лайхо ама не успя ... Е*и му майката току що ми позна Андерс Фриден Едит:сега ми позна поне 3ма включитено и Алекси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 На Ремарк закъса. Също така и сър Хенри от "Портретът на Дориан Грей" не можа да го измисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Е то ясно че не са вкарани всички личности на планетата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Пфффффффф.... Това е ужасно. Позна ми Aphex Twin, позна ми Demonaz, на Immortal китариста, позна ми и Larry Laffer от Leisure Suit Larry... и всичките в притеснително малко стъпки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paagrio Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 много глупав бот, още на първия въпрос му казвам че не е girl и към 15тия ми предполага някаква жена по-нататък му отговарям че не е участвал в star wars и той ми предлага харисън форд Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Не позна Къци, кво да правиш него кой ли го знае вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Знае Бай Ганьо, не знае Хитър Петър... шейм... щейм... Приготвил съм си списък с 20+ имена, имам и 2 свободни часа, май ще се позабавлявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Много зависи каква личност ще се избере. Аз напр. избрах 3-ма световно известни българи (2-ма починали и 1 жив) - не успя да ги познае. Вярно, че накрая показа списъка с хора само с избраната професия, но българите явно не са му силната страна в базата данни. Програмата действа по метода на изключването и ограничаването на крайните резултати. Само не знам защо и 3-те пъти ме попита дали личността има връзка с Полша...явно поляците в списъка са най-много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Аз го заклах моментално с Белия Бим Черното ухо. Като се има предвид, че е вкарано в базата му данни. Имайте предвид, че играта се учи. Когато не познае те пита кой точно си търсил и отговаря на тези параметри. Респективно го запомня. Определено е хитра работа де, не може да се отрече. Кой ще се престраши да го пита тоя мъмрек дали знае кой е Карамана!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Кой ще се престраши да го пита тоя мъмрек дали знае кой е Карамана!!! Вероятно ще се обърка и ще каже "Чък Норис"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 хах за Чък Норис ме пита: Is your character famous for his legendary kicks? %§*$ YEAH!!! Само Чък Норис може да запали огън търкайки две буци лед!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.