sukreto Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Издирвам голф 2 сив мателик с пикаещо човече на един от прозорците.От пловдив е най-вероятно, които има подобен в махалата моля да ми сигнализира на скайп:sukreto.Предлагам възнаграждение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Би ли споделил причината за издирването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Изобщо толкова неграмотно е писано, че човек нищо не може да схване - открандат ли е, що е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sukreto Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 Би ли споделил причината за издирването? ами днес са ми разбили апартамента и са ми качили плазмата на такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Момък, пиши грамотно ако ти е възможно. Чак сега разбрахме, че някой с подобна кола те е обрал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ясно, разбрахме - сега остава и да се оглеждаме за пикаещо човече на голф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Издирвам голф 2 ЗАПЕТАЯ сив мателик ЗАПЕТАЯ с пикаещо човече на един от прозорците ТОЧКА От пловдив е найТИРЕвероятно ТОЧКА Който има подобен в махалата моля да ми сигнализира на Скайп:sukreto. Предлагам възнаграждение. Обявлението ти би трябвало да изглежда така, за да бъде разбрано от четящите го. Занапред препоръчвам да се ползват препинателни знаци. Гугълни ги ако не знаеш какво представляват. Отделно някои букви са главни - предимно в началото на ново изречение. Сега вече знаем за какво да се оглеждаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 А стига де, такива по-тежки случаи има - ти си се хванал в запетаите, пък и май учителката му по български е за . Човекът е на зор - и на теб да ти 'дигнат плазмата, и ти ще си бесен и няма да ти е до правилното писане...аааа, веднага започвай да следиш за пикаещи голфове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflex1331 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 ще се оглеждаме за голф с плазма Link to comment Share on other sites More sharing options...
reflex1331 Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 тази информация не е достоверна голфа е 3-ка и е лилаф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.