cmdj7 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Здравейте ! Предлагам Ви тази изпитана "сапунерка" на CANON - модела IXUS 60 .За качествата на снимане ,изработка ,както и минусите няма да пиша - информация в нета има достатъчно . Предлаганият от мене апарат е в изрядно техническо състояние .Визуално има минимални следи от употреба ( винаги гледам да съм коректен в даването на информация и казвайки минимално бих дал и оценка 9 /10 ). В комплекта е апарата ,оригинална батерия CANON NB-4L (държи доста) ,универсално зарядно за литиево-йонни батерии тип "китайче" ,връзка за ръка , SD памет "SanDisk" 1 GB и калъф "Lowepro" . Фотоапарата е наистина добър и само който не е снимал с тези серии на марката не би го оценил. Идеален за всекидневен апарат за закрито и навън ,благодарение на изцяло металният си корпус от неръждаема стомана . Произведен в Япония . Цената ,която би ме разделила с него мисля да е 130.00 лева. Намира се в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ би достигнал до Вас ....разбира се с разрешение от мене да "пощракате" преди да го заплатите . Снимки на фотото - http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-ixus-60.472620.17364086 За контакти ,въпроси ,поздрави и препоръки моля използвайте лични или е-майл-а ми livanov@abv.bg . ЗАЯВЕН до вторник ....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 ПРОДАДЕН ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.