Jump to content
BulForum.com

CANON IXUS 55

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви този фотоапарат - CANON IXUS 55 .За достойнствата на сериите IXUS 40 ,50 ,55 и 60 няма да пиша ... информация в нета има достатъчно ,а и който веднъж е снимал с тях ,винаги има база за сравнение пред новите "мегапикселови сапунерки" и техните фоточудеса .

Апарата е с изцяло метален корпус от неръждаема стомана . Много е компактен ,добре прилягаш в ръка с опростена навигация ,но добре структурирано меню и разположение на бутоните.

Техническото състояние на машинката е изрядно .Визуално има минимални следи от употреба ( доколкото може да има забележими следи в твърдата стомана ) ,тоест визуално състояние 9 / 10 .

Предлагам фотоапарат ,кутия ,всички найлончета на аксесоарите ,оригинална батерия ,оригинално зарядно с кабел за ел.мрежата ,оригинална 32 MB SD памет , 1GB SanDisk памет ,връзка за ръка ( на снимките не се вижда ), AV кабел ,USB /PC кабел , неразпечатани дискове с софтуер и драйвери , книжки с инструкции на български .......... тоест пълен фабричен комплект с добавена от мене памет.

Предлагам към него чисто нова малка чантичка на Case Logic ,която познат закупи преди седмица за апарата си ,но той с малко ,но не се пъхна в нея .Купена е за 15.00 лева ,а аз я давам за 10.00 към комплекта ,но само по желание .

Цената на всичко без чантичката е 145.00 лева ,а със нея е 155.00 .

Апарата е за хора ,търсещи наистина качествен всекидневен апарат за открито и навън ,а не за такива искащи поредната модна техническа "изгъзица" . Затова на хора ,писали ми ,че съм луд да продавам това фото за 150-ина лева отговор няма да има ......

Намира се в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ може да достигне до Вас .... с разрешения от мене да "пощракате" преди да го заплатите.

За контакти тука чрез лични или е-майл livanov@abv.bg

Реални снимки може да видите тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-ixus-55.472808.17372064

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...