Liverpool`Fan`1 Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Който има такава карта си е направо късметлия.Предполагам че струва майка си и баща си.Търся повече инфо за компонента.Мерси !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 polzvai buton4eto search tuk prodavat takava karta http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=8695 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 polzvai buton4eto search tuk prodavat takava karta http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=8695 I kakva e poslednata cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 30, 2004 Author Share Posted May 30, 2004 Чак ме заболя главата като чух за над 90$.Направо ще се гътна.Мислех, че ще е нещо от рода 65$ до 75 $ ама пък чак над 90$.Който има пари да зима.мен ми се поизгуби интереса. Все пак ще е перфектно да си е имаш.Който е има като гледам Наско е има тази си е късметлия да си е ползва със здраве и да не гледа кам тия ATI-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Чак ме заболя главата като чух за над 90$.Направо ще се гътна.Мислех, че ще е нещо от рода 65$ до 75 $ ама пък чак над 90$.Който има пари да зима.мен ми се поизгуби интереса. Все пак ще е перфектно да си е имаш.Който е има като гледам Наско е има тази си е късметлия да си е ползва със здраве и да не гледа кам тия ATI-та. OFFTOPIC Ne si struva takuv vid kombo, zashtoto shte doide vreme da si upgrade kartata. Na TV-tunerite cenite im padnaxa pod 50$ i si e na otdelen PCI, koito ima vsqko PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 картата от темата на Steeler не е с тунер, незнам какво от това описание "GF 4 ti 4200 128mb 128b VIVO DVI" ви кара да си мислите, че има тунер.nVidia карти с тунер има от FX5200 сериите, които излезнаха съвсем наскоро.а ATI от много време правят ALL IN WONDER.Gorgar продава такава, само че е от най-първите модели и е PCI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted May 30, 2004 Author Share Posted May 30, 2004 qsno e mislq che veche nqma nujda ot tozi topic.se pak mersi za razqsnenieto OFF TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.