INCINERATOR Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Има ли дрифтъри? Да измислим нещо Довечера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Не съм дрифтър, но с удоволствие бих ви гледал сеира Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Има ли дрифтъри? Да измислим нещо Довечера? Май няма много хора със задно. Какво ти минава през главата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Що? Засега сме двама с RWD Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Ако има някой с кола със задно и се чуди как би се държала тя при душманско каране в снегОТ да свирка. Няма да му я помеля, обещавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 А пък в краен случай може малко да полафим и да си разкажем по някоя друга история тип пейката пред блока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Аз съм с предно, но много хубаво мога да карам на задна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Ами дайте тогава да измисли нещо за довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Еййй...съвсем я забравих тая тема - карахте ли някъде бре? Вънка пак вали яко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Аз карах по уличките под альоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Аз се завъртях снощи малко покрай Гребната, до входа на стадиона. Имаше доста хора, ама аз с това предно, и с тая хлабава ръчна... Изложих се набързо и си тръгнах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Аз се завъртях снощи малко покрай Гребната, до входа на стадиона. Имаше доста хора, ама аз с това предно, и с тая хлабава ръчна... Изложих се набързо и си тръгнах. Куките не можаха ли да те хванат Мен щото ме хванаха де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Куките не можаха ли да те хванат Мен щото ме хванаха де... И кво ти викат Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Дай едно кръгче :D Не се сдържах просто. Те горките с тия Астри и без бенз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Куките не можаха ли да те хванат Мен щото ме хванаха де... Е то нямаше куки. Аз направих 2-3 кръгчета и се махнах. Ама имаше около 10 коли там. Някои зяпаха, някои въртяха. Един с една ладичка вече за трети ден го гледам там. Ама и да ме хванат, какво могат да ми кажат? Кое точно правило нарушавам!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Е то нямаше куки. Аз направих 2-3 кръгчета и се махнах. Ама имаше около 10 коли там. Някои зяпаха, някои въртяха. Един с една ладичка вече за трети ден го гледам там. Ама и да ме хванат, какво могат да ми кажат? Кое точно правило нарушавам!? Както вингаи всичко могат да ти кажат ...... Първият сняг който падна тая година и ние ходихме там да се развъртаме викаме му осморката :Д :Д :Д незнам що ... както и да е та вътяхме се малко и отидохме по надолу до денонощното да купим цигарки ...... и точно минаха куките и подгониха 2 ма единият спря другият продължи и те продължаваха да го гонят незнам кво е станало . общо взето много почнаха да си позволяват защото мен са ме спирали докато си карам са ми пускали сирени да отбия в страни и да спра като по американскските филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Мда, вечер на гребната до стадионна доста приятно се събират хора като има сняг. Много е забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Ами какво да стане... искаха да ни пишат фишове. Ама хубаво, че бях с джипа и се оказаха разбрани хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Много шоу става на гребната,ама куките много на често зеха да минават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Е то нямаше куки. Аз направих 2-3 кръгчета и се махнах. Ама имаше около 10 коли там. Някои зяпаха, някои въртяха. Един с една ладичка вече за трети ден го гледам там. Ама и да ме хванат, какво могат да ми кажат? Кое точно правило нарушавам!? Веднага ти пишат нарушаване на обществения ред. Ахх като се сетя кви молитви бяха. Въртим си се ние посред 11 вечерта в индустриалната зона в Тракия - там на пожарната, ама ни животни, ни наркомани има...само една патрулка ни издебна. Е верно, че тогава нямаше сняг, ама....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Много неща могат да ти направят куките там. Фиш за неправилно паркиране, акт за предпоставка за птп и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ние преди 3-4 дена се въртяхме на Кауфланд ама аз с тия летни гуми не мога да захапа и не става почти нищо. Предишния път един с БМВ го спряха куките и винаги съм си мислил за какво могат да се заядат ако ме хванат там на паркинга връткайки се в 23ч. вечерта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ние преди 3-4 дена се въртяхме на Кауфланд ама аз с тия летни гуми не мога да захапа и не става почти нищо. Предишния път един с БМВ го спряха куките и винаги съм си мислил за какво могат да се заядат ако ме хванат там на паркинга връткайки се в 23ч. вечерта ... Мен миналата година точно на кауфланд ме фанаха куките,заядоха се заради това,че било частна собственост и съм създавал предпоставка за ПТП...В крайна смека ми теглиха едно конско и ми казаха,че всички млади сме били малоумници и си заминаха... :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 То ебахти държавата - няма специални полигони да се учиш, отиваш на абсолютно безлюдно място посред нощ и те изкарват най-големия престъпник и хулиган - създаваш предпоставка за ПТП, нищо, че няма никой наблизо. Като е частна собственост може собственика да иска да се въртят коли на паргинга му и нищо не могат да кажат, след като не е част от пътната мрежа. Гледал съм клипчета в щатите хората се събират да тренират на някой празен паркинг посред бял ден, само заграждат с една лента да не влизат външни коли и никой нищо не може да им каже, но тук който се добере до някаква власт му прави удоволствие да тормози и мачка обикновените хора, които не правят нищо на никой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Аз ги питах тогава каква предпоствка за ПТП като няма нито една кола и единия ми вика ми има стълбове...И съответно му отвърнах,че дори и да се ударя в някой стълб само аз ще си нося последствията и няма да създам проблеми на никой друг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.