hardcore_united Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Не са от значение марката и това дали е записващо. Изисквания: Да има вход за чинчове. И ДА "ЧЕТЕ" NTSC формат касети. Стандартът в България по принцип е PAL,но има и такива видеоапарати които play-ват и NTSC.Да е в пълна изправност.Забележки от сорта на "одраскано", "без дистанционно" не ме притесняват. Цена- до 20лв. Очаквам предложения. П.С.: Ако имате и стари видеокасетки (разбирайте СТАРИ-дублирани от 1/2 човек/а, на фирмите Мулти Видео Център, Българско Видео,Тандем Видео,Видео Ади предлагайте и тях.Цена -0,5-1лв) скайп: x.hardcore_united.x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky777 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 VHS Video cassete recorder 6 Head Hi-Fi Stereo SEG VR51 Дистанционно-няма Касети-имам 10-на май Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimalizum Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Имам над 30 видео касети някъде по шкафовете, стари класически филми и музика. Някои касети са почти нови с 1 запис ако те интересува всичко за 10 лева . Видео имам едно ама мисля че няма за NTSC, и него ако някой го иска за 10лв. http://img687.imageshack.us/img687/945/img1547b.jpg http://img717.imageshack.us/img717/9960/img1552.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted May 30, 2010 Author Share Posted May 30, 2010 обявата е все още в сила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 SONY SLV E7 Hi-Fi Stereo DA PRO 4 HEAD / LONG PLAY PAL/NTSC 4.43 комбиниран Input/Output Euro Scart без дистанционно цена 50лв. Видео дек Panasonic NV-FS1EG SVHS / Hi-Fi Stereo Входове / изходи chinch, Euro Scart, BNC цена 100лв. за контакт: stoil.stankov@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Цена- до 20лв. Виждал съм нови в оказиони за по 40.треа ми нещо старичко,не е задължително да е модерна машина отпреди 6-7 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemafa Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Виждал съм нови в оказиони за по 40.треа ми нещо старичко,не е задължително да е модерна машина отпреди 6-7 години имам Фунай май беше записващо и тъй като не съм го пускал около 4 год и незнам състоянието му ти го давам за 15лв прибрано е в кашон и не го ползвам - Пловдив /Кичука / до пицария Верди 0888659334 ModEdit: А сигурен ли си, че удовлетворява това изискване: ДА "ЧЕТЕ" NTSC формат касети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.