Azgaroth Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Нинтендото е много много запазено (не е използвано за интензивна игра). Долния екран има почти невидими следи от употреба. Екстрите с които върви са следните: 4GB micro sd карта с качен хакнат фърмуер за AKAIO 1.5 и 30ина игри - AceKard - флаш карта - DSTT - флаш карта - EZFlash 3-in-1 Memory Expansion Pack - допълнителна RAM за Opera Browser, Вибрация за игрите, които поддържат вибрация и GBA съвместимост... ако искате да играете старите Gameboy Advance игри на Nintendoto - Оригинално английско зарядно с преходник - Допълнителна писалка Цена: 170лв. (само цената на картите и разширителния слот са близо 80-90лв) Причина за продажбата е недостига на време в което да го използвам пълноценно. За въпроси или повече информация на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azgaroth Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Нова цена: 140лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
me3x Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Имам интерес към машинката. Остави ми скайп или мобилен за да те питам някои неща. От асеновград съм, тъй че още утре мога да я взема. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azgaroth Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.