Curunir Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Не ви ли е срам да няма тема? Снощи плъзна по торентите. Сега инсталирам. Ще пиша пак скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Мен още ме е шубе да завърша първата и затова само погледнах втората. Но мисля, да я играя някой път преди 12-1 през нощта. Предполагам, че няма да е същото изживяване, но поне няма да минавам 2 помещения по 20 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Малилеее, само да се прибера от работа и почвам да тегля. . От колко време й следя развитието на тази игрица. Тва с Голямото Татенце ще е направо лудница "Мsr.B, Msr. B, the Big Sister doesn't want you to play with me" Чакай да постнем и 1 снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 графиката на играта ми я дава на квадрати.Как се оправя??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 тъй като първата част много ми хареса - като атмосфера и история, реших да дръпна и втората. свикнал съм да ползвам титри на игри, при които има нещо интересно за следене. въпроса е, че тук титрите доста закъсняват от говора. това някак може ли да се оправи и някой срещал ли подобен проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Аз съм я преигравал 2 пъти - и двата със субтитри (точно защото и на мен историята мн ми харесва), но нямах проблем. Да не би да е нещо, свързано с драйверите на видеото, или пък със самия рилийз на играта... не изключвам варианта и някой компонент от Директ Х - а да ти липсва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 свалих Reloaded версията от замунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 играта много често crash-ва без видими причини. не знам от крака ли е или от нещо друго, ама е доста дразнещо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Винаги можеш да пробваш да ъпдейтнеш играта (ако пазиш оригиналното .ехе) и да изтеглиш крак за новата версия (megagames.com, gamecopyworld.com). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.