Midex Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Току що ровейки из тавана за нещо, открих веригите на старата ми кола, която отдавна не е при мен. Взимани са доста отдавна, още преди китайската инвазия на стоки в BG. Не са слагани никога, следователно са във вида, в който съм ги купувал. Слагам 2 снимки на кутията от двете страни (прашна е от дългото размотаване из тавана), а ако има интерес ще добавя пак в този пост снимка и на самите вериги. Размерите са тези, които съм оградил с червено. Нямам представа как вървят в момента, но предполагам, че 10 лв. е подходяща цена. Веригите са в Пловдив. Добавям още 2 снимки (като се цъкне върху тях се уголемяват) - една отдалече, да се види веригата като цяло и една отблизо - да се видят заварките на отделните звена - определено са добри, разглеждал съм ги едно по едно. Не обръщайте внимание, че са прашни от дългото стоене...преди да ги купи някой ще ги избърша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Ако имаш път към мен - ще ги взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimenen Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Къде се намират? Дали ще станат на 175/70/13? Имам интерес ако ми паснат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Къде се намират? Дали ще станат на 175/70/13? Имам интерес ако ми паснат. Със сигурност стават за 175х65х13, а по дадените размери за 175х70х13 май е по-добре да се вземе следващата разновидност (050), така че по-добре не рискувай. Вероятно ще стоят малко опънати. След малко ще сложа снимка на самите вериги (отново в първия пост), тъй като ме питаха на ЛС дали са метални или плетени - метални са. А в първия пост съм писал, че веригите са в Пловдив (центъра). @Пампоров - ако някой не ги вземе междувременно (понеже не ми се разкарва в този сняг) може да ги донеса ако излизам за нещо с колата. Едит: Добавих още две снимки. П.П. @Пампоров, ако си сигурен, че посочените размери те уреждат, жена ми щяла да ходи някъде в кючука, може да ти ги пратя по нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Остави телефон за връзка....ще мина да ги взема на место! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Да, урежда ме размера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Заминаха на една зелена хонда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.