Aleksandyr Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 И аз тая игра я чакам супер много И на мен ще ми върви добре P4 3000@3900 1GBDDR400 5900XTPRO390/800@500/950 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 System Requirements Recommended Windows 2000 or Windows XP Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor 384MB of RAM (the more the better!) 16-Speed DVD-ROM drive 4.7GB of free hard disk space (full install) 128MB (or greater) Video Card (Geforce 6 Series Recommended) DirectX 9 compatible Sound Card (Sound Blaster Auidgy 2 Recommended) Gamepad with twin axis analog controls Keyboard & Mouse Minimum Windows 2000 or Windows XP 1Ghz Pentium III or AMD Athlon Processor 256MB of RAM 8-Speed DVD-ROM drive 3.6GB of free hard disk space (minimal install) 64MB Video Card (Geforce 3 or better) DirectX 9 compatible Sound Card Keyboard & Mouse Уффффф само за процерчето мее страх щото е 1.8 ГХЗ ИНТЕЛ целерон със само 128 Кеш и също и видео картата ми ме притеснява малко ... съпреки , че е 128/128 АГП-то на дъното ми подъра само 4х и а бе ... ше успея да я играя много я ... ама едва ли на МАХ .... уффф ша тре също и да чистя и ХДД-то за да мога да я инстална УЖАС Но пък играта ще си е брутална и ще направя всичко възмопжно за да я подкарам <{POST_SNAPBACK}> Ей аз виках, че няма да ми тръгне, а ще върви идеално!!! Нямам търпение вече АЙДЕ ДЕ! Кога ще идва 10?!! Вижте подписа ми. По-точно датите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 OK ще си замълча,но като излезе ще се побъркам.Може ли да ви кажа че героят ще може също да се преоблича(съблича ),да си прави татуировки по избор,да кара самолети и още хиляди лудорий Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 System Requirements Recommended Windows 2000 or Windows XP Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor 384MB of RAM (the more the better!) 16-Speed DVD-ROM drive 4.7GB of free hard disk space (full install) 128MB (or greater) Video Card (Geforce 6 Series Recommended) DirectX 9 compatible Sound Card (Sound Blaster Auidgy 2 Recommended) Gamepad with twin axis analog controls Keyboard & Mouse Minimum Windows 2000 or Windows XP 1Ghz Pentium III or AMD Athlon Processor 256MB of RAM 8-Speed DVD-ROM drive 3.6GB of free hard disk space (minimal install) 64MB Video Card (Geforce 3 or better) DirectX 9 compatible Sound Card Keyboard & Mouse Уффффф само за процерчето мее страх щото е 1.8 ГХЗ ИНТЕЛ целерон със само 128 Кеш и също и видео картата ми ме притеснява малко ... съпреки , че е 128/128 АГП-то на дъното ми подъра само 4х и а бе ... ше успея да я играя много я ... ама едва ли на МАХ .... уффф ша тре също и да чистя и ХДД-то за да мога да я инстална УЖАС Но пък играта ще си е брутална и ще направя всичко възмопжно за да я подкарам <{POST_SNAPBACK}> Ох на баткоо.Ша ми тръгне на фул .Няма да казвам кфа ми е машината щот пак ще стане едно голямо мерене на пишки и ша обарнем темата.Айде оште малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 героят ще може също да се преоблича(съблича ),да си прави татуировки по избор,да кара самолети и още хиляди лудорий <{POST_SNAPBACK}> То героят в Висе Ситъ можеше да прави същото само без татоо-тата и можеше да кара хеликоптер .... но не тва е важното ... а голямата карта ..... 3 града като Висе .. и м/у тях даже щяло да има некви селца даже ... и дори в тях щяло да има мисиииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Damm igrata 6te e superska ! sound tracka mnogo me palni i nemam tarpenie da izlezne i grata i da si kupa novo pc ! a i moje li linkove kam videotata 4e nali zaete nema ve4e warez Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 RAP'BOY Za syjalenie ne moga da gi namerq Az gi bqh ka4val. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 За тези които знаят сегашният саит за игрите в уареза да попитам вие от форума ли качвате там игри или некви япончета Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Да ве от якудза ги качват игрите тва е само за прикритие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Бе казаха ми че другата седмица щяла да излиза играта .. верно ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 играта ще бъде голяма лудница Чакам я с не търпение след като съм превъртяа всичките досегашни поредици на GTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Damm igrata 6te e superska ! sound tracka mnogo me palni i nemam tarpenie da izlezne i grata i da si kupa novo pc ! a i moje li linkove kam videotata 4e nali zaete nema ve4e warez <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че тук ги има. Между другото това ми е любимия сайт за GTA - поредиците. Едит: Бе казаха ми че другата седмица щяла да излиза играта .. верно ли е ? Другата седмица - ДА 7 юни САЩ, 10 юни ЕВРОПА, 11 юни Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Мисля, че тук ги има. Между другото това ми е любимия сайт за GTA - поредиците. Едит: Другата седмица - ДА 7 юни САЩ, 10 юни ЕВРОПА, 11 юни Пловдив <{POST_SNAPBACK}> Много ти благодаря за линка и аз ги търсех тия клипчета А видяхте ли ония ИМАГЕ , където от една кола .... а бе една кола с азот и от ауспуха и излизаше огън ?!? тва направо стана и Ундер АЗОТЕЦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Много ти благодаря за линка и аз ги търсех тия клипчета А видяхте ли ония ИМАГЕ , където от една кола .... а бе една кола с азот и от ауспуха и излизаше огън ?!? тва направо стана и Ундер АЗОТЕЦ <{POST_SNAPBACK}> Яка е!!! А като им сложим и нови возила... ела вишш... Аз искам да попитам гледам има някъв кран на пристанището дали ще може да го използваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Бе казаха ми че другата седмица щяла да излиза играта .. верно ли е ? <{POST_SNAPBACK}> http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;7.../e346/event.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Яка е!!! А като им сложим и нови возила... ела вишш... Аз искам да попитам гледам има някъв кран на пристанището дали ще може да го използваме? най-вероятно там ще се продават коли. както беше и на предните серии. играта ще е яка, графиката ще е гадна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 най-вероятно там ще се продават коли. както беше и на предните серии. играта ще е яка, графиката ще е гадна. <{POST_SNAPBACK}> Точно.. На скрийншотовете е като Вайс Сити.. С ДХ8 енджин ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Точно.. На скрийншотовете е като Вайс Сити.. С ДХ8 енджин ли е? предполагам. може да е и 9.0 но нищо повече. драстични промени на енжина няма да има. нищо де.. поне ще се израдваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Оле тва кат го видях и са изпълних.Чак сега забелязвам че "нашия човек" е малко негър Ама нищо де А някой знае ли на какво място ще се помещава тая игра и изобщо малко повече за системните изисквания? Като гледам графиката няма да е нещо невиждано,но играта като геймплей няма равна.Винаги съм се кефил на тая игра,че графиката и е малко като анимация от колкото като реализъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Пич прочети на предишната страница ги има System Requirements... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Най-добре ако играта се качва в япония да е на 5 СД-та щото ако е на 1 ДВД някои хора (като мен) няма да могат да го отворят. Предлагам да е като Халф-а 2!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Най-добре ако играта се качва в япония да е на 5 СД-та щото ако е на 1 ДВД някои хора (като мен) няма да могат да го отворят. Предлагам да е като Халф-а 2!!!! предполагам знаеш, че никой не го интересува какво предлагаш. нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 предполагам знаеш, че никой не го интересува какво предлагаш. нали? <{POST_SNAPBACK}> Знам то за т`ва в тоя форум сме такива дървари!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Знам то за т`ва в тоя форум сме такива дървари!!! никой от форума не решава дали играта да е на 1 DVD или * диска. това си го решава фирмата разпространител, така че никой не ти е дървен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 никой от форума не решава дали играта да е на 1 DVD или * диска. това си го решава фирмата разпространител, така че никой не ти е дървен. <{POST_SNAPBACK}> Казах го в кръга на шегата за какво се палиш толкова??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.