Baba_qga Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Имам един-два въпроса за тази джитка 1.Защо след като превъртя играта , не мога да изпълнявам мисиите на таксито 2.Как и къде да намеря snapshots , като не знам какво точно да снимам 3.Някой някога минавал ли е онова състезание с мотора, дето минаваш през едни светлинки, които ти дават точки(имам предвид обирал ли е всичкитв точки) и ако има такъв, да каже какъв е мотора, който получава 4.Ако някой е минавал всичките мисии на училището за летене, значи сме двама Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Хора ПЛС дайте някой сайт с чийтовете ама на английски написани защото има един ама там са на германски.Аре плс дайте линк че на брат ми му са цака мноо пак той без чийтове не мойе(само на 6 е все пак ). 10x AlekS Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 www.cheatingplanet.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 LXGIWYL = Weapon Set 1, Thug's Tools PROFESSIONALSKIT = Weapon Set 2, Professional Tools UZUMYMW = Weapon Set 3, Nutter Tools HESOYAM = Health, Armor, $250k TURNUPTHEHEAT = Increase Wanted Level Two Stars TURNDOWNTHEHEAT = Clear Wanted Level PLEASANTLYWARM = Sunny Weather TOODAMNHOT = Very Sunny Weather ALNSFMZO = Overcast Weather AUIFRVQS = Rainy Weather CFVFGMJ = Foggy Weather YSOHNUL = Faster Clock SPEEDITUP = Faster Gameplay SLOWITDOWN = Slower Gameplay AJLOJYQY = Peds Attack Each Other, Get Golf Club BAGOWPG = Have a bounty on your head FOOOXFT = Everyone is armed AIWPRTON = Spawn Rhino CQZIJMB = Spawn Bloodring Banger JQNTDMH = Spawn Rancher VROCKPOKEY = Spawn Racecar VPJTQWV = Spawn Racecar WHERESTHEFUNERAL = Spawn Romero CELEBRITYSTATUS = Spawn Stretch TRUEGRIME = Spawn Trashmaster RZHSUEW = Spawn Caddy CPKTNWT = Blow Up All Cars WHEELSONLYPLEASE = Invisible car STICKLIKEGLUE = Perfect Handling GOODBYECRUELWORLD = Suicide ZEIIVG = All green lights YLTEICZ = Aggressive Drivers LLQPFBN = Pink traffic IOWDLAC = Black traffic FLYINGFISH = Boats fly BTCDBCB = Fat BUFFMEUP = Max Muscle KVGYZQK = Skinny BLUESUEDESHOES = Elvis is Everywhere BGLUAWML = Peds Attack You With Weapons, Rocket Launcher LIFESABEACH= Beach Party ONLYHOMIESALLOWED = Gang Members Everywhere BIFBUZZ = Gangs Control the Streets NINJATOWN = Ninja Theme BEKKNQV = Slut Magnet EVERYONEISPOOR = Traffic is Cheap Cars EVERYONEISRICH = Traffic is Fast Cars ITSCHITTYCHITTYBANGBANG = Cars Fly CJPHONEHOME = Huge Bunny Hop JUMPJET = Spawn Hydra KGGGDKP = Spawn Vortex Hovercraft JCNRUAD = Smash n' Boom SPEEDFREAK = All Cars Have Nitro BUBBLECARS = Cars Float Away When Hit NIGHTPROWLER = Always Midnight OFVIAC = Orange Sky 21:00 SCOTTISHSUMMER = Thunderstorm CWJXUOC = Sandstorm KANGAROO = Mega Jump BAGUVIX = Semi-Infinite Health CVWKXAM = Infinite Oxygen AIYPWZQP = Have Parachute ROCKETMAN = Have Jetpack AEZAKMI = Never Wanted BRINGITON = Six Star Wanted Level IAVENJQ = Mega Punch AEDUWNV = Never Get Hungry STATEOFEMERGENCY = Riot Mode CRAZYTOWN = Funhouse Theme ANOSEONGLASS = Adrenaline Mode FULLCLIP = Infinite Ammo, No Reload OUIQDMW = Free Aim While Driving GHOSTTOWN = Reduced Traffic FVTMNBZ = Traffic is Country Vehicles SJMAHPE = Recruit Anyone (9mm) BMTPWHR = Country Vehicles and Peds, Get Born 2 Truck Outfit ROCKETMAYHEM = Recruit Anyone (Rockets) WORSHIPME = Max Respect HELLOLADIES = Max Sex Appeal VKYPQCF = Taxis Have Nitrous, L3 Bunny Hop PROFESSIONALKILLER = Hitman In All Weapon Stats NATURALTALENT = Max All Vehicle Skill Stats OHDUDE = Spawn Hunter FOURWHEELFUN = Spawn Quad AMOMHRER = Spawn Tanker Truck ITSALLBULL = Spawn Dozer FLYINGTOSTUNT = Spawn Stunt Plane MONSTERMASH = Spawn Monster Направих ги с по-малки букви да не мрънкат модовете :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Един въпрос!Наложи ми се да форматирам партишън "C" и трябваше отново да инсталирам играта!Инсталирах я!Дотук OK!Но,когато активирам стартиращата икона на GTA San Andreas ,играта не тръгва!С графичен адаптер на Radeon съм и latest drivers! Решение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Един въпрос!Наложи ми се да форматирам партишън "C" и трябваше отново да инсталирам играта!Инсталирах я!Дотук OK!Но,когато активирам стартиращата икона на GTA San Andreas ,играта не тръгва!С графичен адаптер на Radeon съм и latest drivers! Решение? <{POST_SNAPBACK}> Търсиш из папките кракнато ехе и го слагаш на мястото на истинското в инсталираната папка (Ц:\Програм файлс\ГТА СА) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Търсиш из папките кракнато ехе и го слагаш на мястото на истинското в инсталираната папка (Ц:\Програм файлс\ГТА СА) <{POST_SNAPBACK}> Проблема се появява след,като съм направил споменатото по-горе!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Еми откъде да знаем, не изкарва никакви съобщения а просто не става нищо, така ли?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Еми откъде да знаем, не изкарва никакви съобщения а просто не става нищо, така ли?? <{POST_SNAPBACK}> Да! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Един въпрос!Наложи ми се да форматирам партишън "C" и трябваше отново да инсталирам играта!Инсталирах я!Дотук OK!Но,когато активирам стартиращата икона на GTA San Andreas ,играта не тръгва!С графичен адаптер на Radeon съм и latest drivers! Решение? Пробва ли да стартираш директно от директорията, а не от Shortcut-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Пробва ли да стартираш директно от директорията, а не от Shortcut-a? <{POST_SNAPBACK}> Пробвах! edit:Проблема се реши с Catalyst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 abe za taq igra izlezna li nekoi hubav mod? <{POST_SNAPBACK}> Hot COFFEE Mod Хора ПЛС дайте някой сайт с чийтовете ама на английски написани защото има един ама там са на германски.Аре плс дайте линк че на брат ми му са цака мноо пак той без чийтове не мойе(само на 6 е все пак ). 10x AlekS <{POST_SNAPBACK}> Dirty Litlle Helper Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 намерих един много готин бъг... Като си взремете трактор(този с теглича) и кат решите да дърпате някоя комбайна става жестоко, само пробвайте, когато напраите остър завой трактора бива избутван от комбайна с някаква огромна скорост и всичко се размазва от Motin Blur-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 намерих един много готин бъг... Като си взремете трактор(този с теглича) и кат решите да дърпате някоя комбайна става жестоко, само пробвайте, когато напраите остър завой трактора бива избутван от комбайна с някаква огромна скорост и всичко се размазва от Motin Blur-а... <{POST_SNAPBACK}> Че то става и с други превозни средства, не само с комбайна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ей хора тряаа ми помощ.Стигнах до една мисия дето навсякаде е пълен бунт.И там с Цезар тряаа да сабера няква фамилиа ама ся нз к'во да правя.ПлС помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ей хора тряаа ми помощ.Стигнах до една мисия дето навсякаде е пълен бунт.И там с Цезар тряаа да сабера няква фамилиа ама ся нз к'во да правя.ПлС помогнете. <{POST_SNAPBACK}> Първо трабва да владееш 35% от гангстерските територии. Събираш колкото ти трябват твои и вече ще видиш къде трябва да ходиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Axa. Мн ти благодаря пич.Ся ша завладявам територии И още нешо да питам по време на мисията ли тряаа да завзема 35% или преди да я взема???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Axa. Мн ти благодаря пич.Ся ша завладявам територии И още нешо да питам по време на мисията ли тряаа да завзема 35% или преди да я взема???? <{POST_SNAPBACK}> Преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Мерси мн ми помогна Axaxax ама ся има друг проблем никой неще да идва с мене Що така ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Мерси мн ми помогна Axaxax ама ся има друг проблем никой неще да идва с мене Що така ???? <{POST_SNAPBACK}> Как неще да идва ?? Отиваш ти до него и даваш десен бутон на мишката после натискаш мисля, че беше "G" и оня идва с теб... EnJoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Как неще да идва ??Отиваш ти до него и даваш десен бутон на мишката после натискаш мисля, че беше "G" и оня идва с теб... EnJoy <{POST_SNAPBACK}> Maйка му ...Много ти благодаря.Але аз такъв отивам пред тях и почвам да помпа G и някав чакам да дойдат с мене.Мн съм тъп.Ей ся стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Zna4i imam sledniqt problem do dnes gta-to si varve6e dneskka probvam da tragne nqkoi ot seifovete ne tragva dava gre6ka po4vam na novo da igraq seifam i toq seif tragva a starite neiska svalih seif ot neta i toi ne6te da tragne ne moga da si go obqsnq molq pomognete mi ako nqkoi znae kvo da naprava???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Що не ме подкрепите? Снимка 11 тук. Ще съм ви много благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 озвинете ме за грубото невежество, но бихте ли ми казали откъде да сваля ГТА сан андерас и по възможност да не е .iso И ако може да ми дадете и линк да си сваля windows XP, много ще съм благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Ми пич има си Win_Apps за тая работа а Сан Андреаса можеш да свалиш от Този:http://gamez.com.tw/ Този:http://www.arena.com/ И мисля че я има в този:http://torrents.linkos.bg/ сайт. Ха със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.