Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Parvo kade vidq chiit ?!Parite se pravqt mnoo lesnu ne samo ot misii az sam igral samo za pari!Ima na4ini za da si spe4elish pari!Ako si mislish 4e sam s 4iiit bravo!n0 c0mM3nT!

Пич извинявай,ама аз като дърт чийтър,който не се срамува и капка от тва,мога да се закълна,че играеш с чийтове.Аз всеки път като напиша Hesoyam,за да си напълня кръвта ми дава и $250 000 и мога да ти кажа че го пиша адски често за щяло и нещяло и пак имам 3 пъти по-малко пари от теб.Има чийт и състезателната кола и за монстъра.Не си мисли че ние тука ядем слама или пием нафта :lol: ;) Най-лесно може да се останови дали играеш с чийтовекато пуснеш статистиката.Там има поле Times cheated или нещо от сорта.Аз съм чийтнал 731 пъти и имам 1/3 от твоите пари.Прави си извода ;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
....... Най-лесно може да се останови дали играеш с чийтовекато пуснеш статистиката....

ami tova e prost html kod.

Prosto moje da se iztrie ot nego 4astta s cheated * times ( daje s notepad ).

kakuv e toq patch ili kakvoto tam e tova gta v realniq jivot ?

Iskam nai ve4e da pitam kak da si vzema humer(patriot) bez 4iitove za6toto toi go ima samo vuv voennite bazi a tam mi lepvat 5 zvezdi i ne moga da vzema djipa...

za listata s kolite koito trqbva da zanesa e tozi djip...

BTW ima li nqkoi kato men zariben da vzima sprays... az imam samo 39/100 ama smqtam da gi vzema vsi4kite :), a s midi4kite i podkovite ne pitaite - tam sum zle - samo 9 midi i 4 podkovi...

BTW ima i 50 snapshots - 50 snimki ama na kakvi obekti trqbva da sa ?

EDIT: ama bez da se gleda kartata kudeto vsi4ko e otbelqzano

Аз взех един паркиран на един гараж в Las Venturas преди време. мисля че беше някъде до полицейското управление. не съм сигурен, но съм сигурен, че го взех и никой не ме занимаваше.

Ами ако е в статистиката в играта :) аз така или иначе незнам как се прави на html.

лично аз съм чийтвал 1 единствен път и то с чийта да не ме занимават куките, че само ме бутаха и пречеха да си мина мисията.

Затова ще искаме screenshot :rolleyes: Не че пак неможе да се преправи,ама е малко по-занимавка.Междудругото ако не беше казал тва,можеше и да не се сети сам :P

kakuv e toq patch ili kakvoto tam e tova gta v realniq jivot ?

Това е смешно филмче, как би изглеждал GTA-а в истинският живот.Яко е - заслужава си 10-те МВ :)

....лично аз съм чийтвал 1 единствен път и то с чийта да не ме занимават куките, че само ме бутаха и пречеха да си мина мисията.

mi men me e strah .....

samo az li si spomnqm kakvo stana s cheaterite na GTA VC ?

sled kato po4na masovata igra vsi4ki se razigraha i po-edno vreme ne poznavah 4ovek det da igrae bez 4iitove i izvednaj OPAA, Celiq svqt razbra 4e s 4iitove igrata NE MOJE DA SE PREVARTI - sled kato si na 99% vzima6 poslednoto ne6to i ti ka4va 99.99% a ne 100% i taka ne ti otklu4va vsi4ki bonusi.Na SA nz kak e.

eii nqkoi ima li zlaten medal na Flying School na prara6uta ? Az samo na nego imam srebro ( vsi4ko ostanalo zlato ) na 98% uspeh - mi s skoka s para6uta emi ne moga.

Tactics
Let's keep this simple. As soon as the objective starts, hold the left analog stick forward for 22 seconds on the timer. Then open your parachute and hold down until 40 seconds. Then let go of everything and let it glide you down towards the target zone. You'll probably need to tap back on the left analog stick 4 times in order to land perfectly in the middle, but that's pretty much the perfect jump.

ama i taka ne moga na 56s vse stava :angry1

4 dena se my4a ve4e....

Minavash v Parviq grad kadeto te puska ima edna kupa az e minah i izleznaha na parkinga nqkvi koli i az nz kvo stana i sq vinagi ima jip i sportna kola kato e zema i se varna pak ima! :argue

Е защо се оплакваш, по - догре да я има отколкото не :D :)

eii nqkoi ima li zlaten medal na Flying School na prara6uta ? Az samo na nego imam srebro ( vsi4ko ostanalo zlato ) na 98% uspeh - mi s skoka s para6uta emi ne moga.

аз пък само на онва дето трябва да направиш един кръг и да кацнеш не мога да направа златен

иначе на парашута си го отварям точно на облаците оставям го да си пада и като остане малко да целта натискам назад пак пускам да си пада за да нацела центъра.

Хайде най после я врътнах. Въпроса ми е какво става после, защото играта продължава. Сигурно си играеш вече за удоволствие или :confused

Хайде най после я врътнах. Въпроса ми е какво става после, защото играта продължава. Сигурно си играеш вече за удоволствие или  :confused

Да . За удоволствие , а и ако се мъчиш да постигнеш 100% ;) .

Хайде най после я врътнах. Въпроса ми е какво става после, защото играта продължава. Сигурно си играеш вече за удоволствие или  :confused

Ами най-вероятно. Както и при NFSU 2. Като я превъртиш и после си обикаляш кадето си искаш.

А сега да питам аз нещо. Знам че много се е изговорило по този въпрос, но нали със стрелките от нумпада подскача колата. Да ама на състезанието има и такива по диагонал. При тях какво трябва да правя, с две стрелки ли. Защото другите копчета не действат, а пък като натискам по 2 копчета и ми изписва или грешно движение, или не навреме или нещо от тоя сорт. :huh:

Ами най-вероятно. Както и при NFSU 2. Като я превъртиш и после си обикаляш кадето си искаш.

А сега да питам аз нещо. Знам че много се е изговорило по този въпрос, но нали със стрелките от нумпада подскача колата. Да ама на състезанието има и такива по диагонал. При тях какво трябва да правя, с две стрелки ли. Защото другите копчета не действат, а пък като натискам по 2 копчета и ми изписва или грешно движение, или не навреме или нещо от тоя сорт. :huh:

Аз като го минавах , натисках две копчета едновременно . Примерно даден ти е диагонал надолу и наляво , натискаш едновременно 4+2 .

Според мен стрелките по диагонал не са толкова решаващи. И без да ги "скочиш" можеш да спечелиш. :)

Аз имам :) Всичките са ми ан златен медал.Тактиката на парашута е да го отвориш некогато ти каже,а възможно по-късно.Аз винаги го пускам 1-2 секунди след като излезе надписа да го пусна.Аз от 3 или 4-я опит го направих.

Между другото открих как се ускорява по-бързо с моторите и се постигат доста по-високи скорости.Ако сте забелязали като натиснете напред,преди да се изправи CJ се навежда.Ако цъкате постоянно напред,без да задържате се ускорява по-бързо и се постига по-висока скорост.Ако имате джойстик(както съм аз) просто трябва да натиснете леко напред и постоянно седи наведен.Със PCJ-600 по принцип вдигам 160 или 170 км/ч,а със тоя метод рекорда ми е 198км/ч и мсиля,че може и още.Тва щеше много да помогне за мисията със самолета. :)

......Ако имате джойстик(както съм аз) просто трябва да натиснете леко напред и постоянно седи наведен......

Ami az moq ne go izpolzvam ( JoyPad ) ami ne mi zasi4a krasta4kata v options ne moga da smenq kakvo da se pravi i kato karam kato slu4aino natisna nagore/nadolu samo mi se mesti kamerata nadolu\nagore digam guma s motora i tva ne go iskam ako ima na4in da mahna funkciite na kop4etata nagore nadolu plz.....

A v Driving School - na the 90

kato natisnete spira4ka i gaz ednovremenno pak se dviji kolata vse edno po 'inerciq' i taka e po-lesno da se vzeme zada4ata. ( govora kato svar6i vremeto 4e kolata ne bie spira4ki ami prodyljava da se dviji ) [probvaite i 6te vidite sq nz kak da go opi6a ]

I sy6to po default control - 'Down' 'space' 'a' ednovremenno i zavivan na 90*

@bratmito - a s koleloto se uskorqva byrzo kato pompa6 nagore ( uskorenie )

@Emchodt - kaji kakva ti e ma6inata

" Error Win 32??" - ~zna4i s Win

kaji SP ima6 li kakyv ? video karta - driveri......

Абре да питам аз, щото ме домързя да търся!!! Като се помъча да стартирам играта ми дава Error Win 32?? някой случайно да знае как се оправя тва нещо??

значи от няколко дни ми върви играта и играя. обаче сега стигнах до две мисий, които не мога и не мога да ги мина. едната е с една кола дето подскача, другата е с танците на плажа. на танците достигам някъде макс 560 точки, на колата не помня точно, но не мога да ги мина. и сега съм зациклил на тези мисий. някой може ли да ми даде акъл как да ги мина, или ако някой има желание дам сейфа да ги мине. щото е много секано с тея две мисий, не мога да им хвана цаката.

значи от няколко дни ми върви играта и играя. обаче сега стигнах до две мисий, които не мога и не мога да ги мина. едната е с една кола дето подскача, другата е с танците на плажа. на танците достигам някъде макс 560 точки, на колата не помня точно, но не мога да ги мина. и сега съм зациклил на тези мисий. някой може ли да ми даде акъл как да ги мина, или ако някой има желание дам сейфа да ги мине. щото е много секано с тея две мисий, не мога да им хвана цаката.

Няма цака. натискаш копчетата по ритъма и това е. ако не си музикален тип няма да е лесно. поне аз съм забелязал, че всичко става по ритъма на музиката, а не по разположението на стрелките. него така и не го разбрах. не разбрах къде точно трябва да е тая стрелка, когато се натиска копчето.

добре, значи сега е момента да спомена че играя играта без звук. тва е защото компютъра ми е слабичък и като има звук се натоварва много и е невъзможно да се играе, а като няма звукови ефекти почти не лагва. така че няма как да усетя ритъма :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...