Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Gledam 4e se e pisalo za problema s refresh rate-a ama nishto sushtestveno niakoi moje li da mi kaje kak da si opravia igrata da mi raboti na kolkoto triabva a ne na 60hz 4e poludiavam kato gledam kak miga

Ами аз го оправих като си свалих ati try tools и си фиксирах на колко херца да работи. Виж каква ти е карата и потърси за такъв софтуер, ако ти е ати направо сваляй това което написах :D

Ами аз го оправих като си свалих ati try tools и си фиксирах на колко херца да работи. Виж каква ти е карата и потърси за такъв софтуер, ако ти е ати направо сваляй това което написах  :D

Откъде по-точно ?

Ами аз го оправих като си свалих ati try tools и си фиксирах на колко херца да работи. Виж каква ти е карата и потърси за такъв софтуер, ако ти е ати направо сваляй това което написах  :D

Ми аз кво да праа кат ми е N*Vidia :confused

Ми аз кво да праа кат ми е N*Vidia :confused

mi i moita e takava geforce fx5600 po to4no

predi ba4kah s edna programa nvrefresh tool koiato raboteshe sega imam stari versii a puk driverite za geforca sa mi nai novite i v4era se sbugiasa vsi4ko i triaashe da preinstalna driverite sia shte potursia po nov nvrefresh tool

E то тва с херците е лесно.давате Properties на Desktop-a->Settings->Advanced->после давате в/у горното отдясно(това трябва да е името на видео картата ви) и после търсите по менюто отстрани Reflesh Rate Overrides и си настройвате на каква резолюция колко херца да бъде.Това е :wacko:

E то  тва с херците е лесно.давате Properties на Desktop-a->Settings->Advanced->после давате в/у горното отдясно(това трябва да е името на видео картата ви) и после търсите по менюто отстрани Reflesh Rate Overrides и си настройвате на каква резолюция колко херца да бъде.Това е  :wacko:

ne e lesno zashtoto s novite driveri na nvidia niama takova da si gi nastroivash ru4no da gi eba:(

Наистина работи, а освен това има сума ти благинки :) 10х

10х B)

Всички ли територии трябва да завзема да ме пусне на тази мисия, която го изисква това :confused , че ми омръзна вече сигурно 10 съм превзел :angry:

kakuv e toq patch ili kakvoto tam e tova gta v realniq jivot ?

Iskam nai ve4e da pitam kak da si vzema humer(patriot) bez 4iitove za6toto toi go ima samo vuv voennite bazi a tam mi lepvat 5 zvezdi i ne moga da vzema djipa...

za listata s kolite koito trqbva da zanesa e tozi djip...

BTW ima li nqkoi kato men zariben da vzima sprays... az imam samo 39/100 ama smqtam da gi vzema vsi4kite :), a s midi4kite i podkovite ne pitaite - tam sum zle - samo 9 midi i 4 podkovi...

BTW ima i 50 snapshots - 50 snimki ama na kakvi obekti trqbva da sa ?

EDIT: ama bez da se gleda kartata kudeto vsi4ko e otbelqzano

Повечето играем без чиитове  :dry: , но така или иначе има мисия с Monster Truck-a , така че повечето сме го виждали  :lol: .

Parvo kade vidq chiit ?!Parite se pravqt mnoo lesnu ne samo ot misii az sam igral samo za pari!Ima na4ini za da si spe4elish pari!Ako si mislish 4e sam s 4iiit bravo!n0 c0mM3nT!

....vuv voennite bazi a tam mi lepvat 5 zvezdi i ne moga da vzema djipa...

za listata s kolite koito trqbva da zanesa e tozi djip...

.....

BTW ima i 50 snapshots - 50 snimki ama na kakvi obekti trqbva da sa ?

EDIT: ama bez da se gleda kartata kudeto vsi4ko e otbelqzano

zna4i djipa go zvimam i go karam na liti6teto mi, vkarvam go v hambara i seif.

Taka go vzeh.Mislq 4e trrqbva da ima ne6to kato uniforma kato na VC da vzeme6 apa4ito ( sega6en Hunter ) ama nikade ne sre6nah policeiska iniforma , az i malko sym tyrsil )

eto ti KARTA sys snimkite http://www.gta-sanandreas.hit.bg/maps/secr...s/snapshots.jpg

@Th3`Pr1s0n3r

i az taka sq bykam ot prai - hvanah se da izpylnqvam misite - policai , pojarnikar , taxi...imam nqkyde 1/3 ot tvoite i ne sym izpylnil vsi4ko, taka 4e parite ti sa bez 4iitove(ako ti vqrvam de :) )

Parvo kade vidq chiit ?!Parite se pravqt mnoo lesnu ne samo ot misii az sam igral samo za pari!Ima na4ini za da si spe4elish pari!Ako si mislish 4e sam s 4iiit bravo!n0 c0mM3nT!

Ами парите + monster truck-a оцветен по този начин + състезателната кола . Това ме наведе на мисълта за чиита ;) . Иначе за парите знам , че се правят лесну . Знам за мисиите с монстър трък-а , но как се изкарва от там ?

Ами парите + monster truck-a оцветен по този начин + състезателната кола . Това ме навежда на мисълта за чиита ;) . Иначе за парите знам , че се правят лесну . А и ако не си с чиит от къде го взе тоя monster truck , че ми харесва .

1 duma: Stadium Missions

pro4eti:

http://www.gta-sanandreas.com/guides/stadium/index.php

v momenta prevejdam na BG :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...