Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Пак ли ти спря тока , защото така ми брутално ми заби, че само радиото се чуваше  :D

ne prosto mi e slab neta

Predlagam nqkoi na ikonomi4na / srebarnz / zlatna / bronzova

da napravi toi sarvara za6toto taka e prosto ujasno s moq net

ne prosto mi e slab neta

Predlagam nqkoi na ikonomi4na / srebarnz / zlatna / bronzova

da napravi toi sarvara za6toto taka e prosto ujasno s moq net

Toва неможе ли да го предложим на някой админ да ни го пусне към play.evrocom.net нещо, аз по принцип не съм геймър, ама това определено ще ме зариби, тъкмо почнах да гоня един CJ да го трепа :bgrin: :bgrin: :bgrin: :devil :devil

Пичове айде някой на по-добра тарифа да направи сървър е че и аз съм на Д пък ми се играе много :D :P :)

Как се чати като си в играта :confused

Пичове айде някой на по-добра тарифа да направи сървър е че и аз съм на Д пък ми се играе много :D  :P  :)

Трябва да дебнем w00x, той нали имаше златна май :devil :D

Aз съм с Бронзова и имам 90К даунлоуд и 30 К ъплоуд. май няма да са достатъчни, пък и сега не мога да играя.

Аааааааа тва ми прецака играта :angry1 :angry1 Като вляза в играта и дам лоад, зарежда и после черен екран и дотам :angry1 Някой има ли същия проблем и знае ли как да се оправи?

Аз съм на Д+.А как се прави сървър? :D

mi ot tuk svalqq6 tova

http://dracoblue.gamehost.at/gtat/downloadfile.php?ID=18

server clienta

razarhivira6 nqkyde

puska6 Server.exe

gore dqsno izbira6 VCS

posle dolu lqvo LaunchVCsFile / tova e /

posle ni kazva6 kak ti e IP-to i nie idvame

Ot drua strana na D+ ne e lo6 localniq trafik , ta nali si4ki 6te sme na EK i nqkoi moje bi GGbit emi ae pravi

Аааааааа тва ми прецака играта :angry1  :angry1 Като вляза в играта и дам лоад, зарежда и после черен екран и дотам :angry1  Някой има ли същия проблем и знае ли как да се оправи?

Мдам и аз имам явно същия проблем ... fuck , остава ха ми 3 4 игрални часа да я врътна... Някой знае ли как се орапвя или на ново да инсталирам, дано save - a не се е прецакал :angry:

EДИТ: Хммм , Нео пробвай да пуснеш първо нова игра и от там лоад гейм, при мен така се оправи. :D

П.С w00x и аз съм с 30к ъплоад, явно трябва някой гигабитец да пусне, те нали имаха по - голям, или се лъжа :D

Мдам и аз имам явно същия проблем ... fuck , остава ха ми 3 4 игрални часа да я врътна... Някой знае ли как се орапвя или на ново да инсталирам, дано save - a не се е прецакал  :angry:

EДИТ: Хммм , Нео пробвай да пуснеш първо нова игра и от там лоад гейм, при мен така се оправи.  :D

П.С w00x и аз съм с 30к ъплоад, явно трябва някой гигабитец да пусне, те нали имаха по - голям, или се лъжа  :D

Сейв-а няма начин да се е прецакал.

Ако не стане по-друг начин, си backup-ни сейвовете, и деинсталирай играта.

Сейв-а няма начин да се е прецакал.

Ако не стане по-друг начин, си backup-ни сейвовете, и деинсталирай играта.

При линбоз може да се очаква всичко, така че трябва да си подготвен за най - лошото ;) . Аз я оправих нали писах :D

Niakoi prevurtiali ia ve4e? :confused

da mnogo hora ( vklu4itelno i az :( )

@vas90 -tova e ne6to kato MTA za GTA VC

puska te s nov geroi s vsqko vlizane v sarvar.

posle pak moje da se varne6 single player i da si loadne6

mi ot tuk svalqq6 tova

http://dracoblue.gamehost.at/gtat/downloadfile.php?ID=18

server clienta

razarhivira6 nqkyde

puska6 Server.exe

gore dqsno izbira6 VCS

posle dolu lqvo LaunchVCsFile  / tova e /

posle ni kazva6 kak ti e IP-to i nie idvame

Ot drua strana na D+ ne e lo6 localniq trafik , ta nali si4ki 6te sme na EK i nqkoi moje bi GGbit emi ae pravi

А тва с VCsFile неможах даго разбера какво трябва да го правя?Като цъкна ботона ми излиза няква грешка. :huh: Какво трябва да напиша в полето?

А тва с VCsFile неможах даго разбера какво трябва да го правя?Като цъкна ботона ми излиза няква грешка. :huh: Какво трябва да напиша в полето?

a dqsno ot butona pi6e li "Scripts\News.vcscript"

@bratmito ako govori6 za Stream-Read-Fehler pri vsi4ki stava ama ne se znae ot kakvo

hmm tova ne sym go sre6tal pi6i tuka http://dracoblue.gamehost.at/gtat/phpBB2/v...f21872047ce0e3b

a dqsno ot butona pi6e li "Scripts\News.vcscript"

Да :blink: Но ми дава постоянно някви грешки,дори като го пусна.

Ungultiger Dateiname е грешката :huh:

Имам проблем , как да литна с тоя хариер, натискам 8мицата където е нумпада, т.т от най - дясната страна , но йок. Някакви идеи :confused

Имам проблем , как да литна с тоя хариер, натискам 8мицата където е нумпада, т.т от най - дясната страна , но йок. Някакви идеи  :confused

W ;) . Мисля , че с него се излита .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...