Aeon Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Аман от вас не разбрахте ли вече НЯМА РАБОТЕЩ ЕМУЛАТОР играта ще излиза Май 2005 за PC това в Warez е PS 2 версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Moje li niakoi da mi kaje otkude da si drupna konzolata za ps2 na gtaSan Andreas.Plese Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Molia vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Moje li niakoi da mi kaje otkude da si drupna konzolata za ps2 na gtaSan Andreas.Plese <{POST_SNAPBACK}> Аман от вас angry1.gif не разбрахте ли вече НЯМА РАБОТЕЩ ЕМУЛАТОР играта ще излиза Май 2005 за PC това в Warez е PS 2 версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 gledah edni novi treilar-cheta igrata izglejda neveroqtna nqmam tarpenie da e razsakam Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 edin priqtel q ima za ps2 i mi kaza 4e bila neshto unikalno hodish da se podstrigvash da se brusnesh razkarvash prostitutki ako nqkoi klient neiska da si plati (seshtate se kvo stava) i vse takiva zaribeni havi Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 abe az ne znam koga shte izleze ama iskam da popitam neshto za true crime.Zashto vtoria disk edin file se povtaria.Pls.True crime zsi go svalete.Kato novoto gta e.MNOGO IAKA!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Scrappy къде ги намери тези филмчета? Става ли да дадеш линк? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 v PC Maniata za fevyari pi6e 4e 6a moje6 da si kypyva6 verijki,da se brasne6,da si prai6 pri4eska,da si kypva6 obyvki,4esovmik.novoto e 4e moje6 da si hva6ta6 gadje da sa takovati moje6 da ima6 banda i da oveli4ava6 neinite 4lenove.kolkoto po golqm e respekta im kam teb tolkova pove4e te sly6at.abe koito iska da pro4ete cqlata statiq na http://www.pcmania.bg/sections.php?op=view...id=2313.nadqvam se da sam vi dal dobra informaciq Premiera: 19 October 2004, PS2/ ~May - June 2005 PCИзкажете си мнението! ИГРАТА Е ИЗЛЕЗНАЛА ЗА PlayStation 2 И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ НА PC !!! <{POST_SNAPBACK}> samo da te popravq pi4 IGRATA IZLIZA NA 10.06.2005.Tova e poslednata dadena data ot proizvoditelite i se nadqvam da ne zakasnee 6toto ve4e to4a ligi po taq igrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 abe az ne znam koga shte izleze ama iskam da popitam neshto za true crime.Zashto vtoria disk edin file se povtaria.Pls.True crime zsi go svalete.Kato novoto gta e.MNOGO IAKA!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Az bih kazal che True Crime nqma ni6to obshto s GTA SAN ANDREAS, nito po grafika nito po gameplay. Super Tapa igra. GTA - FOREVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen_1977 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 kak da igraq on-lain Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Grand Theft Auto: San Andreas for Xbox and PC will be in stores in North America on June 7th, 2005 and in Europe on June 10th, 2005. И няколко скрииншота: Ателие за татуировки Какво става когато прекалите с плюскането? Поръчване на храна в едно от многото заведения за бързо хранене Това често ще се случва, ако не тренирате достатъчно Във фитнес залата При фризьора Една от автомивките Малко плуване 237 скрийншота на играта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Играта се очертава да бъде една от най-добрите тази година....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Az igrah igrata na PS2 i super diva Link to comment Share on other sites More sharing options...
didotk Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 4akam q s netyrpenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 няма ли да има някво демо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 ето интрото на играта дълго е 21 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 Има го и в data.bg Мога да го кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Има го и в data.bgМога да го кача. <{POST_SNAPBACK}> demo na igrata li shte se razbiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoian Stoev Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 А какви ще саи ситемните изисквания!Знаете ли? Дали ще става на: 128 mb video card 1500 Mz 384 ram Кажете ми моля!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted February 7, 2005 Author Share Posted February 7, 2005 demo na igrata li shte se razbiq <{POST_SNAPBACK}> Не бе интрото Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Abe hora niama nachin da ne go pusnat az kakto i mnogo druhi veche sme zaiavili kolichestva ot igrata Daje sam platil 30 kopia ? za PC. Niama nachin prosto da ne izleze vapros na vreme e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Играта е много добра...и е на по-високо ниво от останалите части..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 a we na men ne6to ne mi otvarq introto na vas otvarq li go we ?!? parvo mi poiska kodeci installnah ...... posle pak ne mi tragna Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Интрото на мен ми върви без проблем аз съм с divx 5.0.2 и divx totoal pack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.