Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

A driving school-а задължително ли е въобще да се минава, понеже аз още не съм го минал  :confused

Не . Доколкото знам само пича за самолетите е задължителен . Aaa w00x вие сте изруди на тея училища ... пфф аз 100% досега не съм прибарвал :lol: аз лесно имам предвид , че съм успял да мина всички уроци :( :lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Има ли някаква награда за 100 % ?

Въобще има ли смисъл да се мъча на driving school-a да вадя 100 % ?

Ами за 100% ми паркира състезателния мотор пред училището и мога да си го взимам когато си искам.

Ами за 100% ми паркира състезателния мотор пред училището и мога да си го взимам когато си искам.

На driving school-a не дава мотори :) На 100% паркира Hotknife отпред.

vas90 напълно те подкрепям за flying school-a :laughing: ... порутих си компютъра докато мина 3-тата :throw:

И аре сега ако има някой да е минал driving school-a на 100% бързо да си признае :) Играх си 4-ри часа но така и не мога да мина на 100 % онва дето колата на 2 колела тряяя да е закараш до червената маркировка (и да е заковеш в правилна позиция което е проблема )

Играх си 4-ри часа но така и не мога да мина на 100 % онва дето колата на 2 колела тряяя да е закараш до червената маркировка (и да е заковеш в правилна позиция което е проблема )

Там повече от 98 % немога да направя... :angry:

И аре сега ако има някой да е минал driving school-a на 100% бързо да си признае  :) Играх си 4-ри часа но така и не мога да мина на 100 % онва дето колата на 2 колела тряяя да е закараш до червената маркировка (и да е заковеш в правилна позиция което е проблема )

Аз го направих на 100% това, но едно друго не можех да го направя. не помня кое.

Снощи на един дъх изиграх мисиите от Jet Pack-a до Вертикалния самолет, като последния го паркирах в хангара и ми написа, че ще е там. и сега го няма! нито в ония с вратите, нито в тоя дето е като навес. мамка му.

Аз го направих на 100% това, но едно друго не можех да го направя. не помня кое.

Снощи на един дъх изиграх мисиите от Jet Pack-a до Вертикалния самолет, като последния го паркирах в хангара и ми написа, че ще е там. и сега го няма! нито в ония с вратите, нито в тоя дето е като навес. мамка му.

И при мен първо го нямаше, но като се помотах малко и измина известо време Hydra-та се появи, така че надеждата не е умряла. :)

Za6to kato se varna vav parviq grad, gi nqma moite zavladqni teritorii?! I kato iskam da gledam kartata ne moga da e mardam...

I o6te edin vypros: Kak moga da si kupa bilet, ot kade to4no, i dali moga ot praviq grad da hodq v drugite sas samoleta? :)

Mersi predvaritelno!!

Za6to kato se varna vav parviq grad, gi nqma moite zavladqni teritorii?! I kato iskam da gledam kartata ne moga da e mardam...

I o6te edin vypros: Kak moga da si kupa bilet, ot kade to4no, i dali moga ot praviq grad da hodq v drugite sas samoleta? :)

Mersi predvaritelno!!

Щото другите банди са завладяли териториите ти докато те е нямало и трябва (ако искаш) да си ги върнеш (но там където те пуска още в началото на играта е задължително).

За картата незнам?

И билет си купуваш от летището, пред самата сграда имаш жълтичко :wacko: сещаш се нали? Дава ти възможност да избираш Сан Фиеро или Лас Лентурас мисля, че билета беше 500$.

A driving school-а задължително ли е въобще да се минава, понеже аз още не съм го минал  :confused

има зарибени мисии като го вземеш с по-добър резултат (едиствено дето трябва да направиш 5 обиколки и да стигнеш до една точка на града и да са върнеш без да се удариш са ми бронз) та дава ти да си купиш автосалон и да крадеш коли които ти ги пуска вътре

има зарибени мисии като го вземеш с по-добър резултат (едиствено дето трябва да направиш 5 обиколки и да стигнеш до една точка на града и да са върнеш без да се удариш са ми бронз) та дава ти да си купиш автосалон и да крадеш коли които ти ги пуска вътре

Aвтосалона и без да минеш мисиите с по-добър резултат ти го дава. то е част от историята.

w00x аре си трампим мисиите - ще ти дам да ми минеш моята , а аз ще мина твоята :)

w00x аре си трампим мисиите - ще ти дам да ми минеш моята , а аз ще мина твоята  :)

Кои мисии ще ми минеш? в Училището за коли? аз с 100 зора я минах тая с двете гуми.

Т'ва е много здраво. :) Някой да го е пробвал? :confused

~EDIT~

Чак сега видях, че още се разработва. :P

E как да го пробваме като още не е излезнало :D

Едит: E много късно се едитна :)

П.С Някой отличник да помогне с уж лесната мисия със самолета, защото все немога да го улуча тъпия кръг, бахти що не ми дадоха по мощен самолет :angry:

Тоя Суийт е супер прост. Там дето трябва да завладеем парка.. тия идиоти розови, ме бият повече отколкото военните!!! незнам кво става... само умирам. направо полудявам. и предния път едва я взех тая мисия. явно и сега така се очертават нещата....

Някой знае ли от къде мога да взема патрони за роторната картечница, защото с нея падат като мухи, а имам само 200 куршума.

П.С Някой отличник да помогне с уж лесната мисия със самолета, защото все немога да го улуча тъпия кръг, бахти що не ми дадоха по мощен самолет  :angry:

Тактиката е да се издигнеш много на високо и като достигнеш самолета да се спускаш и така набираш достатъчно скорост.Тва за мен беше може би най-трудната мисия в цялата игра.Успех!

Тактиката е да се издигнеш много на високо и като достигнеш самолета да се спускаш и така набираш достатъчно скорост.Тва за мен беше може би най-трудната мисия в цялата игра.Успех!

Ами това го разбрах, но за съвсем малко немога да се вмъкна в кръгчето, карай ще продължавам да опитвам :D

Отде се взима NGR 500 (състезателния мотор от school-a)?

1. Летището в San Fierro .. някъде между хангарите до водата е. обиколи и ще го намериш.

2. На доковете в San Fierro. там дето има 2 жълти крана. до единия кран има хангар и там до сандъците е сложен мотора. като го вземеш ти се активира състезание, което така или иначе не можах да взема.

3. Взимаш уроците от училището за мотори на 100% и мотора седи отпред постоянно.

Има го "Боинга" може да се лети с него. Намира се в един от хангарите в Лас Вентурас (не в тези до които ти дава състезанията на летището, а точно срещу тях има още един хангар огромен, аз го намерих вътре) :) :woot

1. Летището в San Fierro .. някъде между хангарите до водата е. обиколи и ще го намериш.

2. На доковете в San Fierro. там дето има 2 жълти крана. до единия кран има хангар и там до сандъците е сложен мотора. като го вземеш ти се активира състезание, което така или иначе не можах да взема.

3. Взимаш уроците от училището за мотори на 100% и мотора седи отпред постоянно.

Има един и в Лос Сантос (първия град) . Намира се няколко улички над стадиона (отбелязан на картата с бял кръг) . Та мисля на 2тората уличка след тоя стадион има нещо като гараж (имаше такива и на Вайс Сити) влизате вътре , и на 2рия (а понякога и на последния) етаж спокойно си стой моторчето ;) .

П.С някой яко иска мога да му дам скриин шот с отбелязано местоположението на картата ;) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...