vas90 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 A driving school-а задължително ли е въобще да се минава, понеже аз още не съм го минал <{POST_SNAPBACK}> Не . Доколкото знам само пича за самолетите е задължителен . Aaa w00x вие сте изруди на тея училища ... пфф аз 100% досега не съм прибарвал аз лесно имам предвид , че съм успял да мина всички уроци Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Има ли някаква награда за 100 % ?Въобще има ли смисъл да се мъча на driving school-a да вадя 100 % ? Ами за 100% ми паркира състезателния мотор пред училището и мога да си го взимам когато си искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ами за 100% ми паркира състезателния мотор пред училището и мога да си го взимам когато си искам. <{POST_SNAPBACK}> На driving school-a не дава мотори На 100% паркира Hotknife отпред. vas90 напълно те подкрепям за flying school-a ... порутих си компютъра докато мина 3-тата И аре сега ако има някой да е минал driving school-a на 100% бързо да си признае Играх си 4-ри часа но така и не мога да мина на 100 % онва дето колата на 2 колела тряяя да е закараш до червената маркировка (и да е заковеш в правилна позиция което е проблема ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Играх си 4-ри часа но така и не мога да мина на 100 % онва дето колата на 2 колела тряяя да е закараш до червената маркировка (и да е заковеш в правилна позиция което е проблема ) <{POST_SNAPBACK}> Там повече от 98 % немога да направя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 И аре сега ако има някой да е минал driving school-a на 100% бързо да си признае Играх си 4-ри часа но така и не мога да мина на 100 % онва дето колата на 2 колела тряяя да е закараш до червената маркировка (и да е заковеш в правилна позиция което е проблема ) Аз го направих на 100% това, но едно друго не можех да го направя. не помня кое. Снощи на един дъх изиграх мисиите от Jet Pack-a до Вертикалния самолет, като последния го паркирах в хангара и ми написа, че ще е там. и сега го няма! нито в ония с вратите, нито в тоя дето е като навес. мамка му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз го направих на 100% това, но едно друго не можех да го направя. не помня кое. Снощи на един дъх изиграх мисиите от Jet Pack-a до Вертикалния самолет, като последния го паркирах в хангара и ми написа, че ще е там. и сега го няма! нито в ония с вратите, нито в тоя дето е като навес. мамка му. <{POST_SNAPBACK}> И при мен първо го нямаше, но като се помотах малко и измина известо време Hydra-та се появи, така че надеждата не е умряла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Пфф ай метлата ! Най-накрая минах гадния flying school (със самолетчето) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Za6to kato se varna vav parviq grad, gi nqma moite zavladqni teritorii?! I kato iskam da gledam kartata ne moga da e mardam... I o6te edin vypros: Kak moga da si kupa bilet, ot kade to4no, i dali moga ot praviq grad da hodq v drugite sas samoleta? Mersi predvaritelno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Za6to kato se varna vav parviq grad, gi nqma moite zavladqni teritorii?! I kato iskam da gledam kartata ne moga da e mardam...I o6te edin vypros: Kak moga da si kupa bilet, ot kade to4no, i dali moga ot praviq grad da hodq v drugite sas samoleta? Mersi predvaritelno!! <{POST_SNAPBACK}> Щото другите банди са завладяли териториите ти докато те е нямало и трябва (ако искаш) да си ги върнеш (но там където те пуска още в началото на играта е задължително). За картата незнам? И билет си купуваш от летището, пред самата сграда имаш жълтичко сещаш се нали? Дава ти възможност да избираш Сан Фиеро или Лас Лентурас мисля, че билета беше 500$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 A driving school-а задължително ли е въобще да се минава, понеже аз още не съм го минал <{POST_SNAPBACK}> има зарибени мисии като го вземеш с по-добър резултат (едиствено дето трябва да направиш 5 обиколки и да стигнеш до една точка на града и да са върнеш без да се удариш са ми бронз) та дава ти да си купиш автосалон и да крадеш коли които ти ги пуска вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 има зарибени мисии като го вземеш с по-добър резултат (едиствено дето трябва да направиш 5 обиколки и да стигнеш до една точка на града и да са върнеш без да се удариш са ми бронз) та дава ти да си купиш автосалон и да крадеш коли които ти ги пуска вътре Aвтосалона и без да минеш мисиите с по-добър резултат ти го дава. то е част от историята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 http://forum.gta-bg.com/viewtopic.php?t=348 GTA ULTRA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз го направих на 100% това, но едно друго не можех да го направя. не помня кое. Снощи на един дъх изиграх мисиите от Jet Pack-a до Вертикалния самолет, като последния го паркирах в хангара и ми написа, че ще е там. и сега го няма! нито в ония с вратите, нито в тоя дето е като навес. мамка му. <{POST_SNAPBACK}> w00x аре си трампим мисиите - ще ти дам да ми минеш моята , а аз ще мина твоята Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 w00x аре си трампим мисиите - ще ти дам да ми минеш моята , а аз ще мина твоята Кои мисии ще ми минеш? в Училището за коли? аз с 100 зора я минах тая с двете гуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Кои мисии ще ми минеш? в Училището за коли? аз с 100 зора я минах тая с двете гуми. <{POST_SNAPBACK}> Да някоя която не ти е на 100 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 http://forum.gta-bg.com/viewtopic.php?t=348GTA ULTRA? <{POST_SNAPBACK}> Т'ва е много здраво. Някой да го е пробвал? ~EDIT~ Чак сега видях, че още се разработва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Т'ва е много здраво. Някой да го е пробвал? ~EDIT~ Чак сега видях, че още се разработва. <{POST_SNAPBACK}> E как да го пробваме като още не е излезнало Едит: E много късно се едитна П.С Някой отличник да помогне с уж лесната мисия със самолета, защото все немога да го улуча тъпия кръг, бахти що не ми дадоха по мощен самолет Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Тоя Суийт е супер прост. Там дето трябва да завладеем парка.. тия идиоти розови, ме бият повече отколкото военните!!! незнам кво става... само умирам. направо полудявам. и предния път едва я взех тая мисия. явно и сега така се очертават нещата.... Някой знае ли от къде мога да взема патрони за роторната картечница, защото с нея падат като мухи, а имам само 200 куршума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 П.С Някой отличник да помогне с уж лесната мисия със самолета, защото все немога да го улуча тъпия кръг, бахти що не ми дадоха по мощен самолет <{POST_SNAPBACK}> Тактиката е да се издигнеш много на високо и като достигнеш самолета да се спускаш и така набираш достатъчно скорост.Тва за мен беше може би най-трудната мисия в цялата игра.Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Тактиката е да се издигнеш много на високо и като достигнеш самолета да се спускаш и така набираш достатъчно скорост.Тва за мен беше може би най-трудната мисия в цялата игра.Успех! <{POST_SNAPBACK}> Ами това го разбрах, но за съвсем малко немога да се вмъкна в кръгчето, карай ще продължавам да опитвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Отде се взима NGR 500 (състезателния мотор от school-a)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Отде се взима NGR 500 (състезателния мотор от school-a)? 1. Летището в San Fierro .. някъде между хангарите до водата е. обиколи и ще го намериш. 2. На доковете в San Fierro. там дето има 2 жълти крана. до единия кран има хангар и там до сандъците е сложен мотора. като го вземеш ти се активира състезание, което така или иначе не можах да взема. 3. Взимаш уроците от училището за мотори на 100% и мотора седи отпред постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Има го "Боинга" може да се лети с него. Намира се в един от хангарите в Лас Вентурас (не в тези до които ти дава състезанията на летището, а точно срещу тях има още един хангар огромен, аз го намерих вътре) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Kyde se namira motora "FCR" - neshto takova beshe.Vzimash go na edna misiq, kydeto trqbva da vzimash edni paketi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 1. Летището в San Fierro .. някъде между хангарите до водата е. обиколи и ще го намериш.2. На доковете в San Fierro. там дето има 2 жълти крана. до единия кран има хангар и там до сандъците е сложен мотора. като го вземеш ти се активира състезание, което така или иначе не можах да взема. 3. Взимаш уроците от училището за мотори на 100% и мотора седи отпред постоянно. <{POST_SNAPBACK}> Има един и в Лос Сантос (първия град) . Намира се няколко улички над стадиона (отбелязан на картата с бял кръг) . Та мисля на 2тората уличка след тоя стадион има нещо като гараж (имаше такива и на Вайс Сити) влизате вътре , и на 2рия (а понякога и на последния) етаж спокойно си стой моторчето . П.С някой яко иска мога да му дам скриин шот с отбелязано местоположението на картата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.