evil_smith Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Последното го видях преди малко , ако не се лъжа . Видях го в пустинята след 2рия град , има един огромен сателит (или както се казва) , там се намира тоя джип . <{POST_SNAPBACK}> Да намерих ги и 3-те 1. Точно пред закрития стадион в Лас Вентурас. 2. Пред училището за коли. 3. Под сателита. Гледайте картите на снимкитке. А тук са всички превозни средства в играта. ЕДИТ: Няма го никъде, освен като си купиш билет. И някой намирал ли е: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Коя мисия по-точно те интересува? <{POST_SNAPBACK}> тази на която трябва да се качиш на самолета с мотор тоя самолет духва супер бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 тази на която трябва да се качиш на самолета с мотор тоя самолет духва супер бързо Карай зад самолета и така ти се увеличава скоростта. сандъците ги заобикаляй, а не минавай на слалом, защото няма да можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Карай зад самолета и така ти се увеличава скоростта. сандъците ги заобикаляй, а не минавай на слалом, защото няма да можеш. <{POST_SNAPBACK}> ква ти скорост аз докато стигна до джиповте дето са зад самолета и той е вече във въздуха Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 тази на която трябва да се качиш на самолета с мотор тоя самолет духва супер бързо <{POST_SNAPBACK}> Ами караш малко по отдясно на самолета, така че да не те засегнат варелите, които падат от самолета. В момента в който видиш, че ти пуснат само 2 варела, се залепяш плътно зад него и се качваш. Просто трябва да го усетиш, но долу горе е таква работата P.S ако искаш дай save да ти я мина , прати ми Л.С да ти дам майла Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 На 6 звезди какво трябва да излезе ? (полицаи , агенти , хеликоптери etc) съм виждал до 5 , а какво чудо става на 6 пфф военни хаха ... скоро не знам дали ще направя 6 де . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 На 6 звезди какво трябва да излезе ? (полицаи , агенти , хеликоптери etc) съм виждал до 5 , а какво чудо става на 6 <{POST_SNAPBACK}> Военни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 A kade moga da namerq para6ut i da ska4am?? <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Да намерих ги и 3-те1. Точно пред закрития стадион в Лас Вентурас. 2. Пред училището за коли. 3. Под сателита. Джипа си е под сателита, но за другите две явно зависи как си минал шофьорските курсове и състезанието на стадиона. Например аз пред училището за коли имам някаква друга спортна кола, а пред стадиона нямам нищо, защото не съм подобрил рекорда са събрани точки с кросовия мотор. И някой намирал ли е: <{POST_SNAPBACK}> Само на последната мисия съм срещал бронетранспортьора. Даже си го закарах в един от гаражите, но после го нямаше. Другаде има ли го? <{POST_SNAPBACK}> Парашут има и на един от небостъргачите в Лос Сантос. На картата е елипса. Има си вход, който те изкарва директно на покрива, взимаш си парашута и се мяташ отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Парашут също има и на върха на планината до втория град. А тоя големия самолет къде мога да го открия??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Парашут също има и на върха на планината до втория град.А тоя големия самолет къде мога да го открия??? Кой голям самолет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Кой голям самолет? <{POST_SNAPBACK}> Този(АТ-400) На летището където е този самолет съм ходил сигурно стотици пъти,но не съм го виждал.Сигурно трябва да се направи нещо за да се появи,но какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Този(АТ-400) На летището където е този самолет съм ходил сигурно стотици пъти,но не съм го виждал.Сигурно трябва да се направи нещо за да се появи,но какво? <{POST_SNAPBACK}> Този самолет (както по-горе е написано ) е пътническия самолет и на него се возиш , като си купиш билет от летището . Ако не се лъжа не може да се краде / взима / . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хайде пак помагайте, има една мислия където трябва да пресрешнеш самолет на някъв стрелец. Добре де ама с мойта трошка немога да го догоня да се вмъкна в кръгчето... Сега сте вие... каква е цаката Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хайде пак помагайте, има една мислия където трябва да пресрешнеш самолет на някъв стрелец. Добре де ама с мойта трошка немога да го догоня да се вмъкна в кръгчето... Сега сте вие... каква е цаката <{POST_SNAPBACK}> самоцитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хора някой ходил ли е в Didersachs ? Това е магазин за дрехи ... Има го единствено в Los Santos (Rodeo) ... Аз намирам уж една сграда , на която е написано името , но не може да се влезе . Аре някой ако може да провери дали магазина е активен ,защото е важен - най - скъпите неща се продават в него (точно до един друг е - мисля че на Victim беше ... ) Eдит: разбах защо не ми работи още ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хора някой ходил ли е в Didersachs ? Това е магазин за дрехи ... Има го единствено в Los Santos (Rodeo) ... Аз намирам уж една сграда , на която е написано името , но не може да се влезе . Аре някой ако може да провери дали магазина е активен ,защото е важен - най - скъпите неща се продават в него (точно до един друг е - мисля че на Victim беше ... ) <{POST_SNAPBACK}> Горе-долу няква карта няма ли да дадеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ще ми е по-лесно да се покаже къде е на картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Хора някой ходил ли е в Didersachs ? Това е магазин за дрехи ... Има го единствено в Los Santos (Rodeo) ... Аз намирам уж една сграда , на която е написано името , но не може да се влезе . Аре някой ако може да провери дали магазина е активен ,защото е важен - най - скъпите неща се продават в него (точно до един друг е - мисля че на Victim беше ... ) Eдит: разбах защо не ми работи още ... <{POST_SNAPBACK}> Защо? Аз го имам магазина и ми работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Кои са всички магазини за дрехи ? Защото аз съм намерил : Binco Pro-Laps Sub Urban и сега чувам за този , който явно се отваря по-късно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ще се отвори ,когато се върна отново в Los Santos (сравнение с другите магазини цените в този са супер високи и съответно дават повече рейтинг и sex appeal дрехите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аааа ужас ... т'ва flying school-a ме принуждава да удрям по клавиатурата ... зацепих на третия урок ... Bike school-a пък е кратък и елементарен чак е подигравка с моторите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аааа ужас ... т'ва flying school-a ме принуждава да удрям по клавиатурата ... зацепих на третия урок ... Bike school-a пък е кратък и елементарен чак е подигравка с моторите ... Не е чак толкова трудно, а училището за моторите не е чак толкова лесно. доста ме озори на последния урок докато изкарам 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Не е чак толкова трудно, а училището за моторите не е чак толкова лесно. доста ме озори на последния урок докато изкарам 100%. <{POST_SNAPBACK}> Има ли някаква награда за 100 % ? Въобще има ли смисъл да се мъча на driving school-a да вадя 100 % ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 A driving school-а задължително ли е въобще да се минава, понеже аз още не съм го минал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.