Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Последното го видях преди малко , ако не се лъжа . Видях го в пустинята след 2рия град , има един огромен сателит (или както се казва) , там се намира тоя джип ;) .

Да намерих ги и 3-те

1. Точно пред закрития стадион в Лас Вентурас.

2. Пред училището за коли.

3. Под сателита.

Гледайте картите на снимкитке.

А тук са всички превозни средства в играта. :ghost

ЕДИТ:

at-400.jpg

Няма го никъде, освен като си купиш билет.

И някой намирал ли е:

swat.jpg

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
тази на която трябва да се качиш на самолета с мотор тоя самолет духва супер бързо

Карай зад самолета и така ти се увеличава скоростта. сандъците ги заобикаляй, а не минавай на слалом, защото няма да можеш.

Карай зад самолета и така ти се увеличава скоростта. сандъците ги заобикаляй, а не минавай на слалом, защото няма да можеш.

ква ти скорост аз докато стигна до джиповте дето са зад самолета и той е вече във въздуха

тази на която трябва да се качиш на самолета с мотор тоя самолет духва супер бързо

Ами караш малко по отдясно на самолета, така че да не те засегнат варелите, които падат от самолета. В момента в който видиш, че ти пуснат само 2 варела, се залепяш плътно зад него и се качваш. Просто трябва да го усетиш, но долу горе е таква работата :D

P.S ако искаш дай save да ти я мина , прати ми Л.С да ти дам майла :D

На 6 звезди какво трябва да излезе ? (полицаи , агенти , хеликоптери etc) съм виждал до 5 , а какво чудо става на 6 :confused

пфф военни хаха ... скоро не знам дали ще направя 6 де :blink: .

Да намерих ги и 3-те

1. Точно пред закрития стадион в Лас Вентурас.

2. Пред училището за коли.

3. Под сателита.

Джипа си е под сателита, но за другите две явно зависи как си минал шофьорските курсове и състезанието на стадиона. Например аз пред училището за коли имам някаква друга спортна кола, а пред стадиона нямам нищо, защото не съм подобрил рекорда са събрани точки с кросовия мотор.

И някой намирал ли е:

swat.jpg

Само на последната мисия съм срещал бронетранспортьора. Даже си го закарах в един от гаражите, но после го нямаше. :angry: Другаде има ли го?

Парашут има и на един от небостъргачите в Лос Сантос. На картата е елипса. Има си вход, който те изкарва директно на покрива, взимаш си парашута и се мяташ отгоре. :)

Парашут също има и на върха на планината до втория град.

А тоя големия самолет къде мога да го открия???

Парашут също има и на върха  на планината до втория град.

А тоя големия самолет къде мога да го открия???

Кой голям самолет?

Кой голям самолет?

Този(АТ-400) :)

На летището където е този самолет съм ходил сигурно стотици пъти,но не съм го виждал.Сигурно трябва да се направи нещо за да се появи,но какво?

Този(АТ-400) :)

На летището където е този самолет съм ходил сигурно стотици пъти,но не съм го виждал.Сигурно трябва да се направи нещо за да се появи,но какво?

Този самолет (както по-горе е написано ;) ) е пътническия самолет и на него се возиш , като си купиш билет от летището ;) . Ако не се лъжа не може да се краде / взима / .

Хайде пак помагайте, има една мислия където трябва да пресрешнеш самолет на някъв стрелец. Добре де ама с мойта трошка немога да го догоня да се вмъкна в кръгчето... Сега сте вие... каква е цаката :angry:

Хайде пак помагайте, има една мислия където трябва да пресрешнеш самолет на някъв стрелец. Добре де ама с мойта трошка немога да го догоня да се вмъкна в кръгчето... Сега сте вие... каква е цаката  :angry:

самоцитат

Хора някой ходил ли е в Didersachs ? Това е магазин за дрехи ... Има го единствено в Los Santos (Rodeo) ... Аз намирам уж една сграда , на която е написано името , но не може да се влезе :confused . Аре някой ако може да провери дали магазина е активен ,защото е важен - най - скъпите неща се продават в него (точно до един друг е - мисля че на Victim беше :wacko: ... )

Eдит: разбах защо не ми работи още ...

Хора някой ходил ли е в Didersachs ? Това е магазин за дрехи ... Има го единствено в Los Santos (Rodeo) ... Аз намирам уж една сграда , на която е написано името , но не може да се влезе  :confused . Аре някой ако може да провери дали  магазина е активен ,защото е важен - най - скъпите неща се продават в него  (точно до един друг е - мисля че на Victim беше  :wacko: ... )

Горе-долу няква карта няма ли да дадеш ;) :huh:

Хора някой ходил ли е в Didersachs ? Това е магазин за дрехи ... Има го единствено в Los Santos (Rodeo) ... Аз намирам уж една сграда , на която е написано името , но не може да се влезе  :confused . Аре някой ако може да провери дали  магазина е активен ,защото е важен - най - скъпите неща се продават в него  (точно до един друг е - мисля че на Victim беше  :wacko: ... )

Eдит: разбах защо не ми работи още ...

Защо? Аз го имам магазина и ми работи.

Кои са всички магазини за дрехи ? Защото аз съм намерил :

Binco

Pro-Laps

Sub Urban

и сега чувам за този , който явно се отваря по-късно ;) .

Ще се отвори ,когато се върна отново в Los Santos (сравнение с другите магазини цените в този са супер високи и съответно дават повече рейтинг и sex appeal дрехите)

Аааа ужас ... т'ва flying school-a ме принуждава да удрям по клавиатурата ... зацепих на третия урок ... Bike school-a пък е кратък и елементарен :angry: чак е подигравка с моторите ...

Аааа ужас ... т'ва flying school-a ме принуждава да удрям по клавиатурата ... зацепих на третия урок ... Bike school-a пък е кратък и елементарен  :angry: чак е подигравка с моторите ...

Не е чак толкова трудно, а училището за моторите не е чак толкова лесно. доста ме озори на последния урок докато изкарам 100%.

Не е чак толкова трудно, а училището за моторите не е чак толкова лесно. доста ме озори на последния урок докато изкарам 100%.

Има ли някаква награда за 100 % ?

Въобще има ли смисъл да се мъча на driving school-a да вадя 100 % ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...