Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Къде трябва да я завладяваш тая вила? аз го спасих тоя кретен от самоубийство, каза че ще се обади и никъв го няма. данеби да трябва да ходя до вилата му да взимам мисията??? това не съм го пробвал, даже не съм погледнал дали има нещо.

Вилата я завладяваш след като минеш всички мисии в Las Venturas, така че споко, има още време преди да ти се наложи да я изпълняваш тази мисия.

За хеликоптера - не мога да ти кажа друго освен да ги взривиш бързо. Камерата много ми пречеше в тази мисия, но се усетих и ориентирайки се по радара и картата успях да се справя.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Вилата я завладяваш след като минеш всички мисии в Las Venturas, така че споко, има още време преди да ти се наложи да я изпълняваш тази мисия.

За хеликоптера - не мога да ти кажа друго освен да ги взривиш бързо. Камерата много ми пречеше в тази мисия, но се усетих и ориентирайки се по радара и картата успях да се справя.

Има ли значение с какво ще ги гръмнеш :confused Защото аз само с ракети ги гърмя :unsure:

П.С нали има и картечница, затова иде реч :D

Аз зациклих нещо. Взех картата от крупието, но нещо не ми дава да правя нищо повече. Освен да се пробвам още да я зарибявам, друг вариант не виждам, макар че при първа възможност за секс, с тоя секс мод дето съм го сложил, ще се проваля 100%.

Хора я ми помогнете , не мога да си мина 3тата мисия от пилотското училище ... как се става тоя лупинг ,правя надолу и наляво или надясно и самолета полита в съвсем друга посока ... как за завива успешно към втория кръг :confused (да не би да трябва обърнат надолу да го мина ? )

:cry Оле кат ва гледам...пилоти а у аз минах всички мисийй на първия град там само оная с Влака и Бик Смоук не мога сички пожари а у аве сичко само BS ми остана с влака се не може да ги утрепе.. :angry1 :angry: :cry :( АЙДЕ ДА ВИ ПОМОЛЯ НЯКОЙ САМО ДА МИ Я МИне такъф.ПЛсссссссссс :( :(

с влака тря да мяташ кашни на колата дето върви зад влака (ако за тая мисия говориш :confused )

не ве не за тая..бая след това е..дето си на мотор със Смоук и той трябва да убие 4-ма гангстери на влака ама се не успява минавам всички препядствия гледам да съм на такова растояние че да ги стреля и пак не успявам.Ае някой да ми я мине плзз :cry :(

Хора я ми помогнете , не мога да си мина 3тата мисия от пилотското училище ... как се става тоя лупинг ,правя надолу и наляво или надясно и самолета полита в съвсем друга посока ... как за завива успешно към втория кръг  :confused (да не би да трябва обърнат надолу да го мина ? )

Лупинга го правиш по следния начин, в момент в който след като минеш първия кръг ти даде да натиснеш down, натискаш стрелка надолу, за да направи лупинга и чакаш да ти даде, че може да минеш през втория кръг, там криво ляво трябва да го уцелиш. Следващата е по - кофти защото трябва да наравиш странично завъртане :D

не ве не за тая..бая след това е..дето си на мотор със Смоук и той трябва да убие 4-ма гангстери на влака ама се не успява минавам всички препядствия гледам да съм на такова растояние че да ги стреля и пак не успявам.Ае някой да ми я мине плзз  :cry  :(

Ами тая мисия май излезна най - прецаканата. Имам доброто желание да ти помогна, но и на мен ми я минаха :D

:cry Оле кат ва гледам...пилоти а у аз минах всички мисийй на първия град там само оная с Влака и Бик Смоук не мога сички пожари а у аве сичко само BS ми остана с влака се не може да ги утрепе.. :angry1  :angry:  :cry  :( АЙДЕ ДА ВИ ПОМОЛЯ НЯКОЙ САМО ДА МИ Я МИне такъф.ПЛсссссссссс  :(  :(

не ве не за тая..бая след това е..дето си на мотор със Смоук и той трябва да убие 4-ма гангстери на влака ама се не успява минавам всички препядствия гледам да съм на такова растояние че да ги стреля и пак не успявам.Ае някой да ми я мине плзз  :cry  :(

Имаш ли Скайп?

Ако имаш прати ми ЛС с ника ти и ми дай сейф-а. (Айлякчия съм, ще ги мина.) :)

Аз зациклих нещо. Взех картата от крупието, но нещо не ми дава да правя нищо повече. Освен да се пробвам още да я зарибявам, друг вариант не виждам, макар че при първа възможност за секс, с тоя секс мод дето съм го сложил, ще се проваля 100%.

tazi karta ti trqbva za po natatuk...

vsi4ko e kat OCEAN's ELEVEN(krade6 motori, vanove, karti i nakraq grabi6 kazinoto) sega sum na misiqta det ograbvame kazinoto i tam se izpolzva tazi karta...

ama na tova kazino vlizam vutre ama ne razbram kakvo das pravq ima 2 generatora i edna 6ahta.... ne moga da mina po 6ahtata nito da vzrivq generatorite... PLS daite nqkakva help info...

bTW kak se katere6e po stulbite 4e zabravih

EDIT: aaa trqbva da sloja gaz granatite vuv 6ahtata...

http://gta-sanandreas.com/guides/missions/...20Caligulas(SRY za tozi post)

на оная мисия дето трябва да летиш ниско със самолета с кое копче се активира бомбата

Каква бомба, какви пет лева? Чисто и просто, летиш ниско така че да не те хваща радара, минаваш над определена точка, самолета ти автоматично дропва товара си и се връщаш до изоставеното летище.

на оная мисия дето трябва да летиш ниско със самолета с кое копче се активира бомбата

не се активира нищо.

tazi karta ti trqbva za po natatuk...

vsi4ko e kat OCEAN's ELEVEN(krade6 motori, vanove, karti i nakraq grabi6 kazinoto) sega sum na misiqta det ograbvame kazinoto i tam se izpolzva tazi karta...

ama na tova kazino vlizam vutre ama ne razbram kakvo das pravq ima 2 generatora i edna 6ahta.... ne moga da mina po 6ahtata nito da vzrivq generatorite... PLS daite nqkakva help info...

bTW kak se katere6e po stulbite 4e zabravih

EDIT: aaa trqbva da sloja gaz granatite vuv 6ahtata...

http://gta-sanandreas.com/guides/missions/...20Caligulas(SRY za tozi post)

To e ясно, че ми трябва за по-нататък, но всичките мисии просто изчезнаха. сега само трябва Jet Pack-а да ходя да открадна. други мисии нямам.

To e ясно, че ми трябва за по-нататък, но всичките мисии просто изчезнаха. сега само трябва Jet Pack-а да ходя да открадна. други мисии нямам.

След като го откраднеш ще имаш още мисии споко :) Само, че доста трудна е мисията. Тея военни имат прекалено добра подготовка! :bgrin:

След като го откраднеш ще имаш още мисии споко :)  Само, че доста трудна е мисията. Тея военни имат прекалено добра подготовка! :bgrin:

To aз го откраднах, обаче при бягството ми вкараха 2 ракети и си отидох.

Нещо не мога да мина 2та мисия на летището. Тоя самолет много бързо набира и с мотора посмъртно не мога да го стигна :confused Някакви идеи да имате ?

Голямата "тактика" е да си колкото се може по-дълече от тях, за да може когато Смоук стреля по тях да не се отбиват куршумите му от влака... Демек карай по-вдясно(ако можеш дори извън релсите)

Нещо не мога да мина 2та мисия на летището. Тоя самолет много бързо набира и с мотора посмъртно не мога да го стигна :confused Някакви идеи да имате ?

И аз там забих към 3 дни и накрая ми писна и пляснах кода за забавяне на времето и учудващо СТАНА

Ухаааа, 71 страници за тая игрица.Незнам защо, но нито 1 част от тази поредица не успя да ме задържи за повече от час пред компютъра.Аз зацепих още на първите мисии - една дето трябва да следвам един розов кабриолет и да си опазя комшийте от атака.Все не мога да ги настигна :angry: .За сметка на това направих милиони от мисиите със пожарната и линейката :)

Два въпроса :( :

1. Ако съм на АК-47 /примерно/ и имам парашут , като скоча от хеликоптер ще мога ли да използвам парашута (на гърба ми ли ще е ) ?

2. Ако успея да натъпкам хеликоптер в гаража , ще остане ли там :blink: ?

Два въпроса :( :

1. Ако съм на АК-47 /примерно/ и имам парашут , като скоча от хеликоптер ще мога ли да използвам парашута (на гърба ми ли ще е ) ?

2. Ако успея да натъпкам хеликоптер в гаража , ще остане ли там  :blink: ?

1. Да

2. Да

Като съм врътнал вече играта къде мога да намеря тези?

dune.jpg

hotknife.jpg

sandking.jpg

1. Да

2. Да

Като съм врътнал вече играта къде мога да намеря тези?

dune.jpg

hotknife.jpg

sandking.jpg

Последното го видях преди малко , ако не се лъжа . Видях го в пустинята след 2рия град , има един огромен сателит (или както се казва) , там се намира тоя джип ;) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...