Matrim Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 А ве ... искам да ви питам .... тия Денис и другите му гаджета освен да ги изкарваш да ядат или пият някъде ... друго правят ли ?!? може ли да ги заведеш в диското или нещо такова ... ?!? винаги като отида при тях и ми плямпат , че били гладни и ми изкарва некви барчета на картата ... Има три вида срещи - едната е споменатото от теб ходене на ресторант/бар и т.н., в която веднъж като нацелиш къде иска да ходи мадамата винаги може да я водиш там. Втората е driving date, в която я разкарваш през любимите и квартали и трябва да поддържаш определена скорост, а третата dancing date, в която трябва да събереш определен брой точки на дансинга. Последната е..след това просто трябва да го догониш.Излез от сградата жив, и дори и да се провалиш на гонитбата, се връщаш до къщата на Sweet, откъдето взимаш мисията отново и продължаваш от момента на излизането от горящата сграда. Това не го знаех и като Sweet падна от пожарната и умря си преиграх цялата мисия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Хора моля ви дайте един сейф че тъпия ми брат изстри моя .Ако може някое добро сърце което е минало 3 град и сега е пак на мисийте в 1(да не сте превартяли играта де ).Айде моля ви дайте един сейф че съм на косъм от убийство Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Хора моля ви дайте един сейф че тъпия ми брат изстри моя .Ако може някое добро сърце което е минало 3 град и сега е пак на мисийте в 1(да не сте превартяли играта де ).Айде моля ви дайте един сейф че съм на косъм от убийство <{POST_SNAPBACK}> Хахаха аз съм на втория, ако те устройва.... Някъде 2 мисии след тази в която трябваше да разчистваш пътя от блокадите и зад теб имаше един микробус. Ако те устройва свиркай Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Хахаха аз съм на втория, ако те устройва.... Някъде 2 мисии след тази в която трябваше да разчистваш пътя от блокадите и зад теб имаше един микробус. Ако те устройва свиркай <{POST_SNAPBACK}> Благодаря,но аз имам един сейф в началото на 3 град.Все пак ти благодаря.ОЛЕЕЕЕЕЕ на 2 часа игра бях от врътването и тъпия ми смотан брат ми изтри скапания сайф.ОЛЕЕЕЕЕЕЕ ша откачааааа.Хубаво че наще са си в нас иначе до ся да съм напраил някоя глупост Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Благодаря,но аз имам един сейф в началото на 3 град.Все пак ти благодаря.ОЛЕЕЕЕЕЕ на 2 часа игра бях от врътването и тъпия ми смотан брат ми изтри скапания сайф.ОЛЕЕЕЕЕЕЕ ша откачааааа.Хубаво че наще са си в нас иначе до ся да съм напраил някоя глупост <{POST_SNAPBACK}> ХаХаХа ти си маниак, няма какво да се нервиш, ще наваксаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ХаХаХа ти си маниак, няма какво да се нервиш, ще наваксаш <{POST_SNAPBACK}> Дразня се защото това са си най-малко 5 часа игра,а аз ги изгубих заради "този на когото името не трябва да се назовава"ХАХАХАХА.Вече го преодолях .Но все пак няма да откажа един сейф Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ако някой е минал мисията с училището за самолети моля да я качи някъде и да даде линка.Ако имате сейф точно след училището за самолети най-добре ако не каквото имате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ако някой е минал мисията с училището за самолети моля да я качи някъде и да даде линка.Ако имате сейф точно след училището за самолети най-добре ако не каквото имате. <{POST_SNAPBACK}> Ето ти запазена игра, точно след минаването на проклетото пилотско училище : ТУК. Но пък ако не се научиш поне криво-ляво да пилотираш, ще видиш доста зор по-нататък, има много мисии с летене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 аз вече бая напреднах ама кога ще мога да подкарам самолет в смисъл първо да мина през обучение Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Аве как се минава тази мисия с хеликоптерчето дет тряя да разчистваш пътя на една количка Уж с тоя магнит мога да "pick up objects" пък не мога даже да мръдна първия варевел Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Аве как се минава тази мисия с хеликоптерчето дет тряя да разчистваш пътя на една количка Уж с тоя магнит мога да "pick up objects" пък не мога даже да мръдна първия варевел <{POST_SNAPBACK}> Ами трябва да си ниско над него и натискаш левия бутон , тактиката ще ти я кажа, първи взривяваш 3те танка, като през това време като видиш варел по пътя го отместваш и след това слагаш и 2та моста Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Влакче?! Исках да са към 6-7 трактора ама повече от 3 не се появяват Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Как си го искарал тоя километраж ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Влакче?! Исках да са към 6-7 трактора ама повече от 3 не се появяват <{POST_SNAPBACK}> Ех, Чиитъри!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Как си го искарал тоя километраж ? <{POST_SNAPBACK}> Даве как се изкарва ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ми четете малко ве ! Ей ти го поста за спиидметър ... НОв интересен МОд за GTASAПрибавя спиидметър Скрииншот 1 Скрииншот 2 Можете да го истеглите от ТУК <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Някой може ли да каже каде се слага собствена музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Някой може ли да каже каде се слага собствена музика <{POST_SNAPBACK}> My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks Там слагаш shortcut - и към твойте мп3, в началото на мен не ми ги възприе, та се наложи от options да лоадна юзер трака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ми четете малко ве ! Ей ти го поста за спиидметър ... <{POST_SNAPBACK}> The request could not be completed successfully. The following error was returned: · File not found Май го няма вече ..ако някой го има да го ъплоудне някаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 The request could not be completed successfully. The following error was returned: · File not found Май го няма вече ..ако някой го има да го ъплоудне някаде. <{POST_SNAPBACK}> www.omg2008.hit.bg/Games/GTA_SA/SpedProx.zip EDIT ako pak go 'nqma' prati mi pm da ti go prata po scype/mail/icq/msn..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Ima li po-nov grad ot San Fieror?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ей момчета!!!Пак проблем От 2 дена кисна на 2 мисии.Еднанта е дето тряаа да оберем няква военна база и втората е мисията след тази която тряааше да показвам как използвам хидравликата. Казано чесно вече ми вкисна.Ако някой ми влезе в положението може да ми пише по скайпа.Ника ми е nickelback7070 че да му дам сейф БЛАГОДАРЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Не съм чел всичко от предните 68 страници и не намерих да има подобен проблем, та се извинявам ако съм пропуснал . Имате ли представа защо като натисна escape по време на игра, или отивам да save-на понякога ( да речем едно 33% от случаите ) ми остава само черен екран и ... нищо. Звука си остава, но немога да минимизирам, немога и да се върна в играта. Доста дразнещо е как си направил 2-3 мисии и накрая неможеш да сейвнеш поради тоя проблем Видеото ми е Radeon 9550 и не би трябвало да прави проблем ... ммм нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ima li po-nov grad ot San Fieror?? <{POST_SNAPBACK}> Да, Лас Вентурас a.k.a. Лас Вегас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ей момчета!!!Пак проблем От 2 дена кисна на 2 мисии.Еднанта е дето тряаа да оберем няква военна база и втората е мисията след тази която тряааше да показвам как използвам хидравликата. Казано чесно вече ми вкисна.Ако някой ми влезе в положението може да ми пише по скайпа.Ника ми е nickelback7070 че да му дам сейф БЛАГОДАРЯ!!! Aко не можеш да минеш тези мисии, по-добре не се мъчи повече. нататък стават в пъти по-трудни. Да, Лас Вентурас a.k.a. Лас Вегас. това не е Лас Вегас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.