Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Tozi put 6te se "oplakvam" po pri4inata 4e ne moga da mina edna misiq...

6egi4ka :D problema sega e 4e nre vijdam nikakva misiq na kartata... V pustinqta sum i tam minah tazi det strelq6 helikopterite, kupih si leti6teto...

Samo imam 3 driving school-a i ne znam dali te sa zaduljitelni

q kajete kakvo da pravq 6toto i po telefona ne mi se obajdat... awe mani begai naprao

EDIT: minah gi vsi4kite letatelni misii - sega sum MASTER :P

BTW i az moga da izredq mnogo bugove ama vse pak sum dovolen i tova koeto sa napravili... to ne e mn lesno da se napravi igra bez bugove, az naprimer nai mnogo mrazq kak kat blusna nqki s kolata i te po4vat da me bluskat i taka stava golqmo zadrustvane - golqm lag - ujas.... a kogati mi trqbva kola to po ulicite pusto ta se nevidelo, a za motor - da ne govorim ne moga da si namerq motor a kat se ka4a na motor - pove4e ot polovinata MPS-ta sa motori. V San Fiero puk nqkoi koli kat sa se katerili po naklona posle si ostavat s ugul 45 i po pravata... :D

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Хах намерих мод за махане на цензурата ...

цъкни

само дето е прецакано :( .

Install:

* Backup your data/script/main.scm and data/script/script.img files

* Replace the original main.scm and script.img files with the versions in this archive.

* Start a new game (old savefile will no longer work)* Go to one of your girlfriends, date her en take her home

едит : Рисков , цъкни линка , там е показано за к'во става въпрос :blink:

ето , един приятел ми даде този линк и мисля , че има готини нещица :

ето

Скивахте ли малко на тая страница какви коли има? Toyota Supra, Lamborghini Gallardo.

чудя се дали заменят коли дето са в играта вече или не. но пък ако не заменят.. предполагам, че няма как да се сложат.

те пък са за Vice City. мамка му.

Скивахте ли малко на тая страница какви коли има? Toyota Supra, Lamborghini Gallardo.

чудя се дали заменят коли дето са в играта вече или не. но пък ако не заменят.. предполагам, че няма как да се сложат.

те пък са за Vice City. мамка му.

New GTA Vice City & San Andreas' Files
не знам дали действат за Сан Андреас , ако искаш пробвай ... само да не си прецакаш нещо .

уоу

check this out -> тук има много яки неща за Сан Андреас !

Na4i imam edin problem... Drupnah igrata opraih si4ki rar-4eta i si stignah do .iso-to. Drasnah go na dvd dori i go puskam. Oba4e ne iska da zacepe. Otvariam i puskam install ili setup, izliza za 4asti ot secundata edin command prompt i se zatvaria i nishto ne stava. Nito greshka nito neshto drugo mi dava. Na kakvo moje da se dulji tova ??? :confused Basi kak mi se igaeshe :angry:

Tozi put 6te se "oplakvam" po pri4inata 4e ne moga da mina edna misiq...

6egi4ka  :D  problema sega e 4e nre vijdam nikakva misiq na kartata... V pustinqta sum i tam  minah tazi det strelq6 helikopterite, kupih si leti6teto...

Samo imam 3 driving school-a i ne znam dali te sa zaduljitelni

q kajete kakvo da pravq 6toto i po telefona ne mi se obajdat... awe mani begai naprao

Ми гледайте филмчетата преди, по време и след мисийте. :angry: Уроците по летене са задължителни за да продължиш нататък.

Taя игра е толкова бъгава, че чак се изнервям вече. една мисия за 6-ти път я преигравам само заради тъпите бъгове.

Hehe...dam moje da se nagledash na bugove...raztrelvam 4enge, toi ostava na 45 gradusa sprqmo zemqta i normalnoto polojenie. Nakraq go vzrivih s bazukata, 4e me drazneshe taka :) Btw, taq karte4nica tip "volkan" deto se varti...mnogo qka ama za patroni trqbva da se hodi v na ... Ina4e e adski polezna osobeno v prevzemane na kvartali i izbivane na federalni gadini :) Nqkoi da e namiral patroni za neq na sravnitelno 4esto poseshtavano mqsto?

Misiikite sas samoleta sa dovolni, osobeno kogato trqbva da vodish bitka s dr samolet4eta...samo deto AI-to im e napravo tragediq...vikam si are shte mina po blizo do zemqta i tuk edin luping...i are te se izporazbili vsi4kite v zemqta...vqrno, 4e nqmah bronze na urocite za letene ama 4ak puk takav master da sam stanal...

Nai-lesni mi se vidqha urocite za motori...vsi4ko zlato za 0la vreme.

I sq osnovniq mi vapros...shtoto utrepah Big Smoke ama me grumnaha malko predi da izlqza ot sgradata...tova poslednata misiq li e? Ili shte trqbva da se biq posle v otdelna misiq i s tenpenny (ozvu4en ot Samuel Jackson dosta dobre)?

I sq osnovniq mi vapros...shtoto utrepah Big Smoke ama me grumnaha malko predi da izlqza ot sgradata...tova poslednata misiq li e? Ili shte trqbva da se biq posle v otdelna misiq i s tenpenny (ozvu4en ot Samuel Jackson dosta dobre)?

Последната е..след това просто трябва да го догониш.Излез от сградата жив, и дори и да се провалиш на гонитбата, се връщаш до къщата на Sweet, откъдето взимаш мисията отново и продължаваш от момента на излизането от горящата сграда.

Как се минава първия "урок" от Driving school-a ? Щото като натисна w или s и прекратява "мисията" , пише Press left shift to contuniue , натискам го и почва от начало :angry1

Hehe...dam moje da se nagledash na bugove...raztrelvam 4enge, toi ostava na 45 gradusa sprqmo zemqta i normalnoto polojenie. Nakraq go vzrivih s bazukata, 4e me drazneshe taka :)

Това нищо не е. Има една мисия в San Fierro от Jizzy. Някакъв се обажда по телефона, че имал проблем и вие обикаляте града да го намерите преди да му падне батерията и го намирате на летището. Та ей тая мисия - 6 пъти я играх, че може и повече и само 1 път не я свърших по моя вина. всичко друго беше заради бъгове.

единия път избих всички там, разбих буса и трябваше с тия двамката да си ходим. качих се на лимузината, незнайно защо не можах да намеря пътя навън и се наврях на един док. излизам аз от колата и единия глупак се хвърли във водата.

втория път отивам, избих ги, не исках лимузината. отидох да взема една кола от далечината, тя пък с 2 врати. обърнах се, лимузината я нямаше. почнах да обикалям летището като гламав да търся кола. по едно време... гледам единия идиот влезнал зад някаква ограда, която е заключена!!!!!!! как е влезнал.. никаква идея нямам. беше на един тунел на летището. където имаше и кабинка за пазач. докарах колата с 2 врати, скочих на кабинката, от там долу при ония и тръгнах по тунела да търся изход, за да се върна да взема другия. бягахме бягахме, то нащо момче се заклещило до една от колоните в тунела и ми пише, че съм го забравил. върнах се.. намерих по-надолу кола, но пък като излезнах.. вратата на летището беше затворена. започнах да обикалям да търся начин да се измъкна. връщам се аз на оградата, да го видя ония дали още е там и какво да видя? той се шляе вътре в кабинката!!!!!!!! която беше заключена, защото аз проверих преди това. еми тва е свинщина. не стига, че тоя се бъгна зад заключена играда, ами другия се бъгна в заключена кабинка. видях го само от прозорчето как тича наляво-надясно.

третия път отивам, избивам ги, подпали ми последния колата там на летището и излезнах да го убия на крак. какво мислите, че направи тоя пич дето беше с мен в колата? ми излезе от горящата кола и аз нарочно тръгнах да бягам напред и надясно, за да ме последва. той седи там до колата и логично, пак умря.

другите пъти не ги помня точно, но тоя номер с оградата и кабинката направо ме разби.

Това нищо не е. Има една мисия в San Fierro от Jizzy. Някакъв се обажда по телефона, че имал проблем и вие обикаляте града да го намерите преди да му падне батерията и го намирате на летището. Та ей тая мисия - 6 пъти я играх, че може и повече и само 1 път не я свърших по моя вина. всичко друго беше заради бъгове.

единия път избих всички там, разбих буса и трябваше с тия двамката да си ходим. качих се на лимузината, незнайно защо не можах да намеря пътя навън и се наврях на един док. излизам аз от колата и единия глупак се хвърли във водата.

втория път отивам, избих ги, не исках лимузината. отидох да взема една кола от далечината, тя пък с 2 врати. обърнах се, лимузината я нямаше. почнах да обикалям летището като гламав да търся кола. по едно време... гледам единия идиот влезнал зад някаква ограда, която е заключена!!!!!!! как е влезнал.. никаква идея нямам. беше на един тунел на летището. където имаше и кабинка за пазач. докарах колата с 2 врати, скочих на кабинката, от там долу при ония и тръгнах по тунела да търся изход, за да се върна да взема другия. бягахме бягахме, то нащо момче се заклещило до една от колоните в тунела и ми пише, че съм го забравил. върнах се.. намерих по-надолу кола, но пък като излезнах.. вратата на летището беше затворена. започнах да обикалям да търся начин да се измъкна. връщам се аз на оградата, да го видя ония дали още е там и какво да видя? той се шляе вътре в кабинката!!!!!!!! която беше заключена, защото аз проверих преди това. еми тва е свинщина. не стига, че тоя се бъгна зад заключена играда, ами другия се бъгна в заключена кабинка. видях го само от прозорчето как тича наляво-надясно.

третия път отивам, избивам ги, подпали ми последния колата там на летището и излезнах да го убия на крак. какво мислите, че направи тоя пич дето беше с мен в колата? ми излезе от горящата кола и аз нарочно тръгнах да бягам напред и надясно, за да ме последва. той седи там до колата и логично, пак умря.

другите пъти не ги помня точно, но тоя номер с оградата и кабинката направо ме разби.

АААА размазах се от смях ХАХАХА :laughing: .Особено втория път :laughing: :laughing: .w00x къртиш мифки майна :punk :punk :laughing: :laughing: .

П.П.Едит съвет за всички които не са минали мисията на която трябва да крадеш изстребителя от един кораб.Мисията ти я дава CJ(странно нали :huh: :wacko: ).Та разбийте два от изстребителите още на кораба.След това те подгонва само един и от там на татък е лесно.И още нещо:Някой да е развил 300км/ч :confused :confused :confused :confused .Аз даже с изстребителя развивавм мах 270км/ч :blink: :blink: :blink: :huh:

Някой да е инсталирал този пак? :)

Аз само това за секса съм си сложил.

айде някой ако си го е сложил и знае как стават нещата, да ми обясни, защото незнам кои са тия Up и Down и като почнем.. не мога да потдържам прогреса. пък и някакъв ритъм иска...

Аз само това за секса съм си сложил.

айде някой ако си го е сложил и знае как стават нещата, да ми обясни, защото незнам кои са тия Up и Down и като почнем.. не мога да потдържам прогреса. пък и някакъв ритъм иска...

Т'ва за секса , нали уж пишеше , че прецаквало сейвовете :blink: ? Как се прави да не ти прецаква старите игри , че аз нещо не го зацепих :(

Ай моля ви се кажете каде да инсатла пак-а за секс-а,че както вече разбрахте съм доста назад с инсталването на пак-ове :bgrin:.А и ако може да кажете как се казва този пак защото в торента са доста :wacko: :wacko: :wacko:

Как се минава първия "урок" от Driving school-a ? Щото като натисна w или s и прекратява "мисията" , пише Press left shift to contuniue , натискам го и почва от начало  :angry1

Това знаеш ли от кога съм го питал и няма кой да отговори , вече половин месец :) :D

Последната е..след това просто трябва да го догониш.Излез от сградата жив, и дори и да се провалиш на гонитбата, се връщаш до къщата на Sweet, откъдето взимаш мисията отново и продължаваш от момента на излизането от горящата сграда.

Merci za infoto :)

................................

Hehe nishto 4udno...az vidqh prevozno srestvo sastaveno ot 2 razli4ni..i v 2te imashe hora...beshe stanala nqkva koliziq na modelite na kolite...abe det se vika..bug do bug i vse pak se igrae :)

Това знаеш ли от кога съм го питал и няма кой да отговори , вече половин месец  :)  :D

Ами то си пише бе хора. Press W and S. не по отделно.. и двете заедно.

Някой, който е минал мисията на оня компелксар Zero, където трябва да караш едно хеликоптерче, с което правиш път на една количка като вдигаш варели и т.н., да каже някакви хинтове, защото едва ли ще я мина скоро :angry1

Някой, който е минал мисията на оня компелксар Zero, където трябва да караш едно хеликоптерче, с което правиш път на една количка като вдигаш варели и т.н., да каже някакви хинтове, защото едва ли ще я мина скоро :angry1

1-vo razrushi tankovete , posle pravi6 1-vi most , maha6 1-2 varela , 2-ri most i ostavat samo vareli da maha6 - tova spored men e nai-dobroto.

А ве ... искам да ви питам .... тия Денис и другите му гаджета освен да ги изкарваш да ядат или пият някъде ... друго правят ли ?!? може ли да ги заведеш в диското или нещо такова ... ?!? винаги като отида при тях и ми плямпат , че били гладни и ми изкарва некви барчета на картата ... :sick

1-vo razrushi tankovete , posle pravi6 1-vi most , maha6 1-2 varela , 2-ri most i ostavat samo vareli da maha6 - tova spored men e nai-dobroto.

Нужно е да махнеш само 1 варел, другите ги заобикаля поне при мен де.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...