vas90 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Превъртях я и аз най накрая Последната мисия си беше трудничка особено когато братът трбва да скочи в колата ...... Vas90 я постни един скрииншот да видим че не ми се занимава да го инсталлвам тоя пач че и ако земе нещо да се прее**...цака <{POST_SNAPBACK}> Ми не знам къде да го ъплоудна . То не е пач , ами като се разархивира просто се появява папка models , запазваш си старата папка някъде (оная с негрото) и после на нейно място слагаш новата (ако искаш можеш и двете да си ги имаш вслучай , че не ти хареса ) . Ако си кажеш е-мейла на ЛС ще ти пратя скрийнчета , а ти ако можеш ги ъплоудни .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ето ги и Скрииншотовете от vas90 на белото CJ отпред отзад прицелване На мен лично не ми харесва. Цялата атмосфера в играта си е типично "тъфф нигас" и ако CJ е бял вече се губи малко тая атмосфера Инъче в началото и на мен ми беше малко тъпо че ще играя с някав негър( не че съм расист просто исках да си направя бял пич облечен по як начин който мен ме кефи апък на негрите им отива само да са рапъри което не ме кефи особено) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ето ги и Скрииншотовете от vas90 на белото CJ отпред отзад прицелване На мен лично не ми харесва. Цялата атмосфера в играта си е типично "тъфф нигас" и ако CJ е бял вече се губи малко тая атмосфера Инъче в началото и на мен ми беше малко тъпо че ще играя с някав негър( не че съм расист просто исках да си направя бял пич облечен по як начин който мен ме кефи апък на негрите им отива само да са рапъри което не ме кефи особено) <{POST_SNAPBACK}> Аз лично си върнах nigga-та . Не знам дали е защото свикнах , или пък защото тоя скин (или к'вото се води) е грозен ... На който му харесва да си го дърпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз лично си върнах nigga-та . Не знам дали е защото свикнах , или пък защото тоя скин (или к'вото се води) е грозен ... На който му харесва да си го дърпа <{POST_SNAPBACK}> Да фе не е мноо як ХАХА.Ай ся сядам и аз и я връткам.Колко хора станахте вече .И колко още има да я връткат .Ай кажете та да знаем за инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Незнам машината е нова, хубава и невиждам защо да не работи =(. Никой ли не е срещал такъв проблем? Един приятел ме стресна че можело да е от RAM-a (не виждам никаква логика, но да не би да се окаже прав ) <{POST_SNAPBACK}> Хора нали си спомняте в началото колко ви мрънках че не може да ми тръгне играта.Аз дет си мислех че има грешка в някав файл ама то се оказа че било свързано с една тема за линдоус (уж платена )И върнах си старата стандартната тема за ХП и ми тръгна майна. И така пич ако си с друга тема смени си я и пак пробвай да стартираш играта пък дано да стане Ако ли пък не все някога тряаа да ти тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 НОв интересен МОд за GTASA Прибавя спиидметър Spooky from our forums has released a San Andreas speedometer modification for the PC version, which adds a speedometer into the game. If you somehow don't know what a speedometer is, it shows your current speed when you are driving in a vehicle. The speedometer can be toggled between miles and kilometres, and you can choose the corner in which it sits. Скрииншот 1 Скрииншот 2 Можете да го истеглите от ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 НОв интересен МОд за GTASAПрибавя спиидметър Скрииншот 1 Скрииншот 2 Можете да го истеглите от ТУК <{POST_SNAPBACK}> И къде трябва да се разархивира тфа.Иначе ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 И къде трябва да се разархивира тфа.Иначе ме кефи <{POST_SNAPBACK}> Като свалиш архива вътре си има ReadMe РАзархивираш *dll файла в папката на играта и стартираш *.ехе за настройките Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Готино модче 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Като свалиш архива вътре си има ReadMe РАзархивираш *dll файла в папката на играта и стартираш *.ехе за настройките Enjoy <{POST_SNAPBACK}> Мерси.Пълен отговор на тъп въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Момчета, намерихте ли Състезателния мотор в San Fierro? Модела му е *(нещо си)-500. целия е в лепенки и е по-квадратен от другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Някой може ли да ми припомни как се прерязваха вратовете на хората с ножа когато си зад тях ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izotzadze Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Незнам машината е нова, хубава и невиждам защо да не работи =(. Никой ли не е срещал такъв проблем? Един приятел ме стресна че можело да е от RAM-a (не виждам никаква логика, но да не би да се окаже прав ) <{POST_SNAPBACK}> Мда аз също имам такъв проблем. Компа ми се рестартира сам след няколко минути игра. Проблема започна след като си смених RAM-a. Преди това си вървеше добре играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Някой може ли да ми припомни как се прерязваха вратовете на хората с ножа когато си зад тях ? <{POST_SNAPBACK}> НАтискасх Left Alt за да ходисх бавно и се промъкваш зад жертвата като гледаш да не те види и задържаш дясното копчена плъха се едно му се прицелваш.И натискаш лявото Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Момчета, намерихте ли Състезателния мотор в San Fierro? Модела му е *(нещо си)-500. целия е в лепенки и е по-квадратен от другите. <{POST_SNAPBACK}> Да аз.Мотора е на доковете,до табелата с колите които трябва да доставиш на кораба.Под нещо като хангар е .Ако не се оправиш пиши един ЛС .Афе хора някой вече изпълни ли километража.На мен рекорда ми е 270км/ч със самолет и 200 км/ч с кола .Sempliok признават те много як мод си намерил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Да аз.Мотора е на доковете,до табелата с колите които трябва да доставиш на кораба.Под нещо като хангар е .Ако не се оправиш пиши един ЛС .Афе хора някой вече изпълни ли километража.На мен рекорда ми е 270км/ч със самолет и 200 км/ч с кола .Sempliok признават те много як мод си намерил <{POST_SNAPBACK}> А аз даже не съм го испробвал още само пробвах да видя дали работи и дали си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Четох темата до 27-ма страница и ми писна, за това реших направо да питам, пък, каквото ще да става! Значи свалих с играта, инсталирах я, кракнах я и като я стартирам излиза логото на nVIDIA и R*, после излиза надписа GTA SA със снимки на (явно) главните герои. Веднага след това ме изкарва на Десктопа и все едно нищо не е станало! На какво се дължи това? Вярно видеото ми е слабо, но до сега не е правила така игра с по-големи изисквания! А имам и 3д Аналайзер и си направих така конфигурацията, че би трябвало да тръгне и на Вуду 2 Някакви идеи на какво се дължи това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Да аз.Мотора е на доковете,до табелата с колите които трябва да доставиш на кораба.Под нещо като хангар е .Ако не се оправиш пиши един ЛС .Афе хора някой вече изпълни ли километража.На мен рекорда ми е 270км/ч със самолет и 200 км/ч с кола .Sempliok признават те много як мод си намерил <{POST_SNAPBACK}> asd теб не ти ли стана ясно че той го е намерил ,междудругото тоя мотор го има и в първия град още ... а за километража - кофти е че където и да го сложиш все закрива нещо И искам ви питам - имате ли на картите си в първия град някъд горе в ляво една червена джаджа (сякаш е отбелязана мисия там ) ... ходил съм хиляди пъти ,но нищо не откривам (само една пътна табела ) , в легендата се води - player target .Някой идеи какво е това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 asd теб не ти ли стана ясно че той го е намерил ... а за километража - кофти е че където и да го сложиш все закрива нещо И искам ви питам - имате ли на картите си в първия град някъд горе в ляво една червена джаджа (сякаш е отбелязана мисия там ) ... ходил съм хиляди пъти ,но нищо не откривам (само една пътна табела ) , в легендата се води - player target .Някой идеи какво е това ? <{POST_SNAPBACK}> Хаха ама ти май имаш превид едно червено кръстче като мерник? Ако е това то това е направено за да си отбелязваш каде искаш да отидеш. пусни си картата и цъкни с дясното копче на мишката и ще разбереш как да си го местиш. Много е удобно за тея големи пространства Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Километража кърти ! Супер яко е . С мотор ей сега вдигнах 200 , ама 100% може и повече , защото като ги вдигнах се оказах в насрещното и ме удариха зешстоко ... (става въпрос за състезателния мотор от първия град) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Pls. kajete kato vzema cvete kak da go podarq na nqkoe momi4e Edit: daite nqkav seif kadeto da e minata misiqta s tancite na plaja i s hidravlikata pls. 4e sumati vreme ne moga da gi mina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Pls. kajete kato vzema cvete kak da go podarq na nqkoe momi4e Edit: daite nqkav seif kadeto da e minata misiqta s tancite na plaja i s hidravlikata pls. 4e sumati vreme ne moga da gi mina. <{POST_SNAPBACK}> Взимаш цветето , отиваш при гаджето си (тя обаче става твоя приятелка след като я спасиш от пожар /става по време на мисия/ ) . Та ... отиваш до нея , пускаш цветето (то е като оръжие) и помпиш tab ... Тя се кефи и после можеш да я целунеш (пак помпиш tab) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 С Doge Viper(според саздателите на играта Banshe )Дигнах 202 с нитро 203км/ч.Повече не може.На магистралата я рязах ама не става.Айде кажете с коя програма и как да кача скрийна който направих ПЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Има една мисия дето отиваме с един пич до една база(май военна беше)и тряаа да кача едни кашони в бусчето.Ама тоя пич винаги ги убиват.Се се опитвам да го спася ама нищо.Все ми остава по един кашон. Някой да помогне с няква тактика Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Има една мисия дето отиваме с един пич до една база(май военна беше)и тряаа да кача едни кашони в бусчето.Ама тоя пич винаги ги убиват.Се се опитвам да го спася ама нищо.Все ми остава по един кашон. Някой да помогне с няква тактика <{POST_SNAPBACK}> Влизаш вътре в хангара, товариш 2 кашона примерно, в момента в който дойдат отвън военни излизаш да помагаш, тва е цаката, заебаваш кашоните, трепеш и пак се връзщаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.