Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Какво ми го обърнахте на голям офтопик, асд и за справка след като половин ден не мога да мина една мисия нормално е да поискам помощ и не само аз и нали за това топика е GTA: San Andreas да коментираме неща свързани с играта. Ако става за въпрос никой не го интересуваха и твойте въжделения дали ще ти тръгне играта, нито пък прогреса ти, но никой нищо не ти каза нали  :angry:

Да обаче като w00x ми напрай забележка спрях ако не си забелязал и плюс тфа темата е да обсъждаме играта и да споделяме интересни работи(например къде има Jet Pack на друго място,къде може да забиеш второ гадже и т.н.)а не да си минаваме мисийте помежду си :) .НО стига оффтопик щот ше ми лепнат warn :cry :D .Та противно на всичко което казах до сега ше кажа,че мисията в която трябва да спасиш пяния Madd Dog да не са самоубие е много якичка.

П.П.А и още нещо NickelbacK извинявай че ти направих толкова строга забележка ама си изпуснах нервите :D .

П.П.2 riskov и хиляда пъти да пишеш ,че не можеш да минеш някоя мисия ако питаш така нямам нищо против :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Аз като излетях карах само направо, докато не стигнах до водата. След това заобиколих Сан Фиеро по вода и чак тогава се насочих към целта. Мисля, че така е по-лесно отколкото да заобикаляш дървета и други препятствия.

Точно така, "водният" маршрут е доста по-лесен, но общо взето твърде много летене има в тая игра, главно тези мисии ме затрудниха повече, но пак я превъртях, без да ми пука, че ми сече и че играя на ниски детайли. :) Дразни ме тъпотата на моите гангстери - ако ги водя да завземаме квартал поне половината умират преди да стигнем, защото ги прегазва кола или нещо такова, затова самосиндикално си завзех десетина квартала.

riskov, не бързай да радваш, ако вече не си я минал въпросната мисия, ти предстои още едно планинско рали, и то по същия маршрут.

Точно така,  "водният" маршрут е доста по-лесен, но общо взето твърде много летене има в тая игра,  главно тези мисии ме затрудниха повече, но пак я превъртях, без да ми пука, че ми сече и че играя на ниски детайли. :)  Дразни ме тъпотата на моите гангстери - ако ги водя да завземаме квартал поне половината умират преди да стигнем, защото ги прегазва кола или нещо такова, затова самосиндикално си завзех десетина квартала.

riskov, не бързай да радваш, ако вече не си я минал въпросната мисия, ти предстои още едно планинско рали, и то по същия маршрут.

Кога пак може да завземаш кфартали,защото мен като ме заточиха в гората ми изчезнаха и територий и сичко :confused .

Значи аз незнам какво да направя на една от мисиите на Woozi и то онази която CJ и китаеца играят на плейстешън и ония ме пита дали мога да плувам и CJ казва не... и после пак ме изкарва в градът и пише че ми трябва повече практика под вода :blink: и как става нещо скачах там във водата плувах си и никъв скил не се качва.. тази мисия със самолетчето също много ме дразни ама ще се постарая да я мина

Значи аз незнам какво да направя на една от мисиите на Woozi и то онази която CJ и китаеца играят на плейстешън и ония ме пита дали мога да плувам и CJ казва не... и после пак ме изкарва в градът и пише че ми трябва повече практика под вода :blink: и как става нещо скачах там във водата плувах си и никъв скил не се качва.. тази мисия със самолетчето също много ме дразни ама ще се постарая да я мина

Трябва да е гмуркаш, гмуркаш се и преди да ти свърши въздуха излизаш. Отчита ти го като lung capcity , при мене го вдигна 2ти като skill и тогава ме пусна да мина мисията :rolleyes:

След сумати нерви и искане на сейв-ове от френдове стигнах до заключението:

Този рилийс е гаден, на всяка мисия ми се рес-ва машината, нямам идея защо става така. Надявам се някой от тук да знае =)

ПП: Не мисля че темата е флууд, все пак форума е за обмяна на информация и взаимопомощ :D

След сумати нерви и  искане на сейв-ове от френдове стигнах до заключението:

Този рилийс е гаден, на всяка мисия ми се рес-ва машината, нямам идея защо става така. Надявам се някой от тук да знае =)

ПП: Не мисля че темата е флууд, все пак форума е за обмяна на информация и взаимопомощ  :D

заключението важи за теб. Явно повечето нямат тези проблеми, не съди само по теб

Аве някой минал ли е оная мисия дето е купата в началото на втория град и ако да ще помоля да ми каже няква тактика че или ми свършва времето или ме waste-ват :(

drugoto kato svalq seif ot neta kakvo da napravq 4e da cakam v nego :confused

Обикновено в "My Documents" след като си инсталирал играта трябва да ти се появи папката "GTA San Andreas User Files".Там се намират сейвовете/слагаш ги там/. После като си пуснеш играта и дадеш "Load game" трябва да ги има :)

Аве някой минал ли е оная мисия дето е купата в началото на втория град и ако да ще помоля да ми каже няква тактика че или ми свършва времето или ме waste-ват :(

Тфа не е мисия ами ами састезания за пари(поне на мен ми даде 10 000$ като минах едното)и не напълно незадалжително да ги минаваш :D

П.П.А и още нещо NickelbacK извинявай че ти направих толкова строга забележка ама си изпуснах нервите :D .

Споко ле :) На всеки му се случва. :P

И да питам ся съм на една мисия дето тряаа да взема една модната кола и да покажа как използвам хидравликата й на някви шапшали.Прая 1000-1200

точки и пак прецаквам мисията.Не искам да ми мине някой мисията ами ако може да ми даде съвет. :)

Кога пак може да завземаш кфартали,защото мен като ме заточиха в гората ми изчезнаха и територий и сичко :confused .

Първо трябва да минеш всички мисии от основния сюжет във San Fierro и Las Venturas, плюс още няколко в Los Santos и чак тогава пак можеш да завземаш квартали.

Споко ле  :)  На всеки му се случва. :P

И да питам ся съм на една мисия дето тряаа да взема една модната кола и да покажа как използвам хидравликата й на някви шапшали.Прая 1000-1200

точки и пак прецаквам мисията.Не искам да ми мине някой мисията ами ако може да ми даде съвет.    :)

Трябва да натискаш копчетата точно когато стрелкичката влезе в жълтия кръг.И аз бая се озорих докато я мина тая мисия :D :wacko: .

Първо трябва да минеш всички мисии от основния сюжет във San Fierro и Las Venturas, плюс още няколко в Los Santos и чак тогава пак можеш да завземаш квартали.

Благодаря за ясния отговор :punk :punk :punk :punk

заключението важи за теб. Явно повечето нямат тези проблеми, не съди само по теб

Незнам :blink: машината е нова, хубава и невиждам защо да не работи =(. Никой ли не е срещал такъв проблем? Един приятел ме стресна че можело да е от RAM-a (не виждам никаква логика, но да не би да се окаже прав :confused )

Незнам  :blink: машината е нова, хубава и невиждам защо да не работи =(. Никой ли не е срещал такъв проблем? Един приятел ме стресна че можело да е от RAM-a (не виждам никаква логика, но да не би да се окаже прав  :confused )

има логика, може също да е от прегряване на процесора

Оппа ... какво е това от тук error^  :confused , нали ти дадох точен линк  :devil

А от каде точно мога да го изтегля от тоя точен линк?Като 6тракна на download някаква удивителна с звездичка ми се появява на курсора.Знае6 ли защо е така?

А от каде точно мога да го изтегля от тоя точен линк?Като 6тракна на download някаква удивителна с звездичка ми се появява на курсора.Знае6 ли защо е така?

http://gamez.com.tw:8084/gamez/Grand.Theft...ndreas-HOODLUM/

Сега тегля един файл да направя CJ бял ... ако действа ще го постна .

Мммда става ... ама става кутеник :( . Ако го гледате в гръб е ОК , ама в лицето ... хаха

save target as -> на това

Превъртях я и аз най накрая :D

Последната мисия си беше трудничка особено когато братът трбва да скочи в колата ......

Vas90 я постни един скрииншот да видим че не ми се занимава да го инсталлвам тоя пач че и ако земе нещо да се прее**...цака

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...