JeyDee Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 e nali uj za taq deto trqbva da tancuvash na plaja ako e tq sus strelkite sa tancuva sushtoto kato pri kolata samo 4e tam beshe sus num pad strelkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 За тоя писахме преди около 5-6 страници мисля . П.П.Камуфлажните панталони са супер смешни(според мен де) <{POST_SNAPBACK}> Да, ама някой искаше снимка май май P.S.Мен пък си ме кефат Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Аз според теб за коя ти говоря <{POST_SNAPBACK}> sorry zabravql sam da i natisna vtori pad yes e nali uj za taq deto trqbva da tancuvash na plajaako e tq sus strelkite sa tancuva sushtoto kato pri kolata samo 4e tam beshe sus num pad strelkite <{POST_SNAPBACK}> STANA MERSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Стигнах до San Fierro (много ме накефи мисията в коят трябваше да паля на оня хипар тревата ) минах на Wu Zi мисиите, погребах строителя с кенефа в ямата, избих сичко на Pier 69 Ся кво?! Никви миссй немам, само при Zero тая с RC Goblin-a и RC Bandit-а. Таз мисия задължителна ли е че мн. ме дразни и не мога да я мина? Таа мисия от втория път я минах. първия път не знаех какво трябва да правя иначе какво толков се напъвате? аз играя когато ми дойде настроението. иначе писва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Тъй като не ми се чете цялата тема по разбираеми причини,аре някой да каже как да си направя честотата на монитора,че си сложих новите драйвери на Nvidia,а те са орязани от към тая опция. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Да, ама някой искаше снимка май май P.S.Мен пък си ме кефат <{POST_SNAPBACK}> Ок де аз нищо не съм казал .И снимка бяха дали хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Йеее минах гадната мисия със The local liquor shop . Бъгито го зарязах , взех полицейския джип и ги премазах един по един . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Йеее минах гадната мисия със The local liquor shop . Бъгито го зарязах , взех полицейския джип и ги премазах един по един . <{POST_SNAPBACK}> Хе аз съм вече в 3 град и Catalina още ми звъни от време на време та слушам лафове .Иначе в 3 град мисийте са доста по трудни(повечето де ),но и МНОГО по интересни . Edit:Аз тая мисия си я минах с бъгито от 2 път,защото първия не можах да разбера навреме кфо да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Къпих си летището, ама на Circle Airstrip тъпия самолет се задавя и не мога да набера височина да мина през първата корона. Някви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Къпих си летището, ама на Circle Airstrip тъпия самолет се задавя и не мога да набера височина да мина през първата корона. Някви идеи? <{POST_SNAPBACK}> Натисни 2 за да ти се прибере колесника .Аз много често го забравям . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGNIAN_IVANOV69 Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Всички,които имат проблем с графиката и са с Radeon да си инсталират следната програма от тукEdit:програмата е HYDRAVISION Full Edition 3.25.0006 <{POST_SNAPBACK}> Zdravei, drapnah HIDRAVISION no problema mi ostana (nevidimite hora). Trqbva li da napravq nqkakvi nastroiki na samata programa ili ne6to drugo molq kaji 4e napravo bqs me hva6ta 4e nemoga da igraq. Predvaritelno blagodarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Шибана мисия!!!Със Смока отиваме на мисия да трепим някви куки в една банка.После ма кара с един мотор и аз тряаа да трепа едни после пък идва един камион и аз в гъзъ майна.Кво моаа да напрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Шибана мисия!!!Със Смока отиваме на мисия да трепим някви куки в една банка.После ма кара с един мотор и аз тряаа да трепа едни после пък идва един камион и аз в гъзъ майна.Кво моаа да напрая да спреш да псуваш, да обясниш какъв ти е проблема и да си играеш мисията. щом не я помна, значи е лесна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Еее.Най-сетне хаххахахах.След поне 12 опита най сетне успях.Бати тъпата мисия.За малко да намразя играта.Иначе w00x 10х за съвета.Пък ша се постарая да не псувам толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 да спреш да псуваш, да обясниш какъв ти е проблема и да си играеш мисията. щом не я помна, значи е лесна. <{POST_SNAPBACK}> Недей му обръщай внимание.Той пича кат не мине някоя мисия от 1-2 път и поства тука.Ми кфо толкова сложно има в тея мисий бе хора .Гледайте си филмчетата преди всяка мисия и си ги превеждайте.Още във филмчето ти се казва кфо трябва да се прави ама кой да слуша .Дай да постем във форума пък току виж се намерил някой бълък да ми мине мисията.И аз бях забил на 2-3 мисий ама не съм тръгнал да са оплаквам колко била трудна мисията и така нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Нека ле пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 На мен, пък не ми тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Недей му обръщай внимание.Той пича кат не мине някоя мисия от 1-2 път и поства тука.Ми кфо толкова сложно има в тея мисий бе хора .Гледайте си филмчетата преди всяка мисия и си ги превеждайте.Още във филмчето ти се казва кфо трябва да се прави ама кой да слуша .Дай да постем във форума пък току виж се намерил някой бълък да ми мине мисията.И аз бях забил на 2-3 мисий ама не съм тръгнал да са оплаквам колко била трудна мисията и така нататък <{POST_SNAPBACK}> Нека ле пич. <{POST_SNAPBACK}> Какво ми го обърнахте на голям офтопик, асд и за справка след като половин ден не мога да мина една мисия нормално е да поискам помощ и не само аз и нали за това топика е GTA: San Andreas да коментираме неща свързани с играта. Ако става за въпрос никой не го интересуваха и твойте въжделения дали ще ти тръгне играта, нито пък прогреса ти, но никой нищо не ти каза нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Aggressiv 22-July 04 1147 30 3.98% asd 3-April 05 116 18 2.39% Тая тема е супер спам.. никой не чете всички питат едно и също .. Всички си трупат постове.. А ,да не забравя.. " Ще ми тръгне ли играта на п4 512 рам и 9200 радеон ? " Да питам и за мисията онази първата с едно колело как се кара байка и какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Kolkoto i da mi se smeete, az ve4e 3-ti den ne moga da mina misiqta Wu Zi Mu.... mu4a se ama ve4e mi ide da po4upq vsi4ko koeto vidq okolo men... E otpravqm nai-iskrena molba kum vseki koito jelae da mi pomogne neka da mi mine tazi misiq.... Znam 4e e mnogo nahalno i mnogo lamersko ama iskreno vi kazvam tazi misiq e ujasna.... - da be6e sus strelqne - OK ama tezi sustezaniq napravo me ozorvat... P.S. edinstvenoto ne6to s koeto moga da se pohvalq e 4e imam $20,000,000 - 6te mi stignat za cql jivot ,mai . ama kolkoto i da si kupuam orugiq ne moga da gi izhabq EDIT: mn se zivinqvam ama MINAH MISIQTA !!! ole 6te poludeq. razbrah 4e to4no da ne izliza6 ot putq e vajnoto - 6tot az vse po trevata i karah s nqkakva luda skorost ama kogato kara6 burzo te karat i te burzo... kak q minah tazi misiq ne znam ama naistina be6e mn lesna... SRY mn na vsi4ki za tozi spam za tazi tupa misiq... P.S. mai otnovo sum v igrata Edit2 za matrim i drugoto go minah ve4e sum v san fieroi tam minah okolo 7 misii... to to4no toa rali me zatrudni Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Тая тема е супер спам.. никой не чете всички питат едно и също .. Всички си трупат постове.. А ,да не забравя.. " Ще ми тръгне ли играта на п4 512 рам и 9200 радеон ? " Да питам и за мисията онази първата с едно колело как се кара байка и какво да правя ? <{POST_SNAPBACK}> Че е спам спам е , ама пича се развълнува на всеки се случва да забие на мисия и търси помощ иначе рискуваш да ти писне играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Tips&hints за мисията с оня самолет (в коят трябва да летиш ниско заради некав смотан радар) plz. Минах над Сан Фиеро (без проблеми) и след тва вече следейки картата се оказа че за да не ме засекат трябва да летя покрай ония път, точно над реката. Над пътя- не става, има лампи, до пътя-не мога, блъскам се в тъпите лампи/ръба на скалата/водата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Tips&hints за мисията с оня самолет (в коят трябва да летиш ниско заради некав смотан радар) plz. Минах над Сан Фиеро (без проблеми) и след тва вече следейки картата се оказа че за да не ме засекат трябва да летя покрай ония път, точно над реката. Над пътя- не става, има лампи, до пътя-не мога, блъскам се в тъпите лампи/ръба на скалата/водата <{POST_SNAPBACK}> Аз като излетях карах само направо, докато не стигнах до водата. След това заобиколих Сан Фиеро по вода и чак тогава се насочих към целта. Мисля, че така е по-лесно отколкото да заобикаляш дървета и други препятствия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ако става за въпрос никой не го интересуваха и твойте въжделения дали ще ти тръгне играта, нито пък прогреса ти, но никой нищо не ти каза нали Аз му направих забележка. Kolkoto i da mi se smeete, az ve4e 3-ti den ne moga da mina misiqta Wu Zi Mu.... mu4a se ama ve4e mi ide da po4upq vsi4ko koeto vidq okolo men... E otpravqm nai-iskrena molba kum vseki koito jelae da mi pomogne neka da mi mine tazi misiq.... Znam 4e e mnogo nahalno i mnogo lamersko ama iskreno vi kazvam tazi misiq e ujasna.... - da be6e sus strelqne - OK ama tezi sustezaniq napravo me ozorvat... P.S. edinstvenoto ne6to s koeto moga da se pohvalq e 4e imam $20,000,000 - 6te mi stignat za cql jivot ,mai . ama kolkoto i da si kupuam orugiq ne moga da gi izhabq Мисията е прекалено елементарна. гледай само да си караш по пътя. пичовете се блъскат и се обръщат самички. Единия път като играх аз... двама се бяха обърнали на един завой, а втория път като я играх (тъй като ми се наложи да я играя на ново, защото по пътя към вкъщи - умрях и загубих всичките оръжия) единия го метнах в реката, другия го бутнах през един склон, а третия го минах и не можа да ме настигне. хич не е трудно. те сами се побеждават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Някой беше писал съвети за тези мисии, за което му благодаря. Нека ги припомним : 1.Карайте винаги по пътя, дори по тревата да е по-пряко. 2.При завои не давайте газ, просто завивайте със стрелките наляво-надясно. 3.Не развивайте прекалено високи скорости. Ако спазвате тези 3 правила, ще ви е доста лесно. Лично аз, на първата мисия даже спирах с колата и давах на заден, но въпреки това спечелих, въобще не съм си давал зор.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.