riskov Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 e ne to za vas e bilo lesno ama 4estno vi kazvam g*za si sudrah i ne moga da q mina o6te tazi misiq WU ZI MU.. to tiq ili me bluskat ili az sam se preobru6tam... to4no vednuj uspqh da q mina uspe6no, ama tova be6e 1 min sled kato te fini6iraha.... e kazvam vi tazi misiq samo me iznervq i se nadqvam ako nqkoi ima jelanie da mi q mine - to nali e bila lesna, i zatova nqma da predstavlqva trudnost za nego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 ti s kva kola hodish da sa sustezavash kato naberesh skorost puskai gazta i samo nalqvo nadqsno izpolzvai za po lesno vzimane na zavoite Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Riskov , добра кола за това състезание е онази отляво на къщата на Каталина . Отначалото , а и по правите отсечки набираш колкото можеш , после пускаш газта и по завоите го караш без газ . Карай по пътищата (макар и черни ) , по-добре от колкото по тревата . Не се уливай с газта , защото другите състезатели са нещасници . Успех ! Аа да . И не използвай ръчната при завои . По добре намали и го вземи с по-голяма лекота , отколкото да рискуваш на ръчна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Уфффф стигнах до една супер шибана мисия (още в началото) дето треа гоним з и един пич с един мотор един друг пич и да го убием ..... се падам некъде с тоя мотор ... гоним са из целия град и се направа некоя малка грешка и сичко са преебава и тва става за 10 път и полудявам ... айде некой да даде Саве-си ..... дори и да я е превъртял пак става , но по-добре ще да е някъде по средата , а пък най-добре ще е ако ми дадете САВЕ от 2-рия град ... Айде благодаря предварително .... може да ги упнете в play.evrocom.net port:4321 ама първо трябва да се регастрирате в форума на play.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 trqbva samo da go sledish ne se mu4i da go ubivash toi spira po edno vreme i togava mojesh da go lepnesh s edin head shot (ako iskash de) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Ако клавиатурата ми оцелее след тази игра ще е направо цяло чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Ами използвай си мишката. Представи си че движиш щеката. <{POST_SNAPBACK}> Разбрах го но по-късно Единственото нещо дето не ми харесва е че мисиите които играя ме разкарват като к......а на повикване из цялата карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 хммм изписване на финалните букви: 19 юни 2005 , при ~30 игрални часа. Та от училищата единственото което не съм псувал като невидял , праскал клавиатурата и преповтарял по 1 млн пъти е това за моторите - много лесно , направо подигравка с играчите , в сравнение с другите. Та някои да има нещо за едитване на радиотата ? /звука/ Аз имам само txdworkshop ама с него за радио само иконките мога да сменям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 За тоя пич става дума, че прилича на онзи от Vice City Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ale hora ne moga da mina edna misiq po to4no ne znam kakvo da pravq tq e na parviq grad na edin pi4 v edin magazin za hamborgeri trqbva da ida na plaza i sled tova ne znam,asa6to trqbva da govorq s nqkav DJ.koito mije da pomogne 10x predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ale hora ne moga da mina edna misiq po to4no ne znam kakvo da pravq tq e na parviq grad na edin pi4 v edin magazin za hamborgeri trqbva da ida na plaza i sled tova ne znam,asa6to trqbva da govorq s nqkav DJ.koito mije da pomogne 10x predvaritelno. <{POST_SNAPBACK}> Ако е тази за която си мисля, трябва да танцуваш на плажа и после да откраднеш бус-а с големите колони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 хмммизписване на финалните букви: 19 юни 2005 , при ~30 игрални часа. Та от училищата единственото което не съм псувал като невидял , праскал клавиатурата и преповтарял по 1 млн пъти е това за моторите - много лесно , направо подигравка с играчите , в сравнение с другите. Та някои да има нещо за едитване на радиотата ? /звука/ Аз имам само txdworkshop ама с него за радио само иконките мога да сменям. <{POST_SNAPBACK}> ЕЕЕ кога оспя фе .Аз от точно една седмица имам 27 игрални часа.А те де питам в Las Ventyra след ония кадето ги спасяваш в пустинята и те ти дават мисий после(иконката им е 2 зарчета )някой друг дава ли ти мисий по нанатък Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 ЕЕЕ кога оспя фе .Аз от точно една седмица имам 27 игрални часа.А те де питам в Las Ventyra след ония кадето ги спасяваш в пустинята и те ти дават мисий после(иконката им е 2 зарчета )някой друг дава ли ти мисий по нанатък <{POST_SNAPBACK}> Ami tva s zar4eto 1-vo izpylnqva6 misii na oniq malko ple6iviq , sled tova na 1 drug ( mislq 4e ba6ta mu se pada ) i poslednata misiq tam e da izmykne6 oniq dvamata ( ot pustinqta ) i ple6iviq i se vra6ta6 v 1-viq grad.i v 1-viq grad ima misii. A obira na kazinoto s woozie ne e zadyljitelna misiq ,az q minah sled kato mi izpisa finalnite bukvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Браво вече има и човек който е врътнал игрицата а аз още се мъча в САН ФИЕРО Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 За тоя пич става дума, че прилича на онзи от Vice City <{POST_SNAPBACK}> toq e po to4no ot GTA 3 "the snake without thong" Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 За тоя пич става дума, че прилича на онзи от Vice City <{POST_SNAPBACK}> За тоя писахме преди около 5-6 страници мисля . П.П.Камуфлажните панталони са супер смешни(според мен де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ако е тази за която си мисля, трябва да танцуваш на плажа и после да откраднеш бус-а с големите колони. <{POST_SNAPBACK}> Da tq e no ne znam kak da tancuvam ako mi kaje6 6te sam ti mnogo blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Da tq e no ne znam kak da tancuvam ako mi kaje6 6te sam ti mnogo blagodaren <{POST_SNAPBACK}> Лесно с num pad или w a s d , гледаш каква стрелка се задава и примерно ако идва стрелка надолу като влезне в кръгчето долу и ти натискаш надолу. Схвана ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Стигнах до San Fierro (много ме накефи мисията в коят трябваше да паля на оня хипар тревата ) минах на Wu Zi мисиите, погребах строителя с кенефа в ямата, избих сичко на Pier 69 Ся кво?! Никви миссй немам, само при Zero тая с RC Goblin-a и RC Bandit-а. Таз мисия задължителна ли е че мн. ме дразни и не мога да я мина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Стигнах до San Fierro (много ме накефи мисията в коят трябваше да паля на оня хипар тревата ) минах на Wu Zi мисиите, погребах строителя с кенефа в ямата, избих сичко на Pier 69 Ся кво?! Никви миссй немам, само при Zero тая с RC Goblin-a и RC Bandit-а. Таз мисия задължителна ли е че мн. ме дразни и не мога да я мина? <{POST_SNAPBACK}> Как може да те кефи да изгориш толкова много трева ... пфффффф Задължителни са и аз бая зор видях , но вчера след 2 4аса игра ги минах Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Az pa na onaq misiq...kydeto trqbva da ubiq edin, da mu vzema oblekloto i posle da vzema edna kola...Parviq pat - to4no otivah da vra6tam kolata i se udarih v edna kuka - Mission Failed Posle - ne mi stigna to4no 1 sekunda ) A na 3tiq pyt karah byrzo s edna kola(da save-vam), izleznah vav dvijenie, fraknah napred i se zadrustih pod kolata ) Abe kofti rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 taq s helikoptera i koli4kata e lesna spored men v na4aloto izbii tankovete sled tva pravi put na koili4kata i tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 много ме накефи мисията в коят трябваше да паля на оня хипар тревата <{POST_SNAPBACK}> И мен мноо ма искефи макар че все пак е жалко:толкова много трева да са изгори вместо да си я испафкаме с гаджето Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Лесно с num pad или w a s d , гледаш каква стрелка се задава и примерно ако идва стрелка надолу като влезне в кръгчето долу и ти натискаш надолу. Схвана ли <{POST_SNAPBACK}> tazi misia sam q minal az pitam za druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 tazi misia sam q minal az pitam za druga. <{POST_SNAPBACK}> Аз според теб за коя ти говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.