KAZIO Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ауе ше ми тръгне ли игрицата на Pentium 800 MHZ,256 MB RAM, nVIDIA MX440 64 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 моя проблем с хората се появява много рядко и го игнорирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ауе ше ми тръгне ли игрицата на Pentium 800 MHZ,256 MB RAM, nVIDIA MX440 64 MB <{POST_SNAPBACK}> ще лагва като за световно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Интересно ми е какъв е смисъла да дам 50 000 за модване и после на 2 ударя да я счупя? <{POST_SNAPBACK}> Ами то тва модване е повече за разнообразие.Да се зарибяваш.мен примерно ме кефи да си правя разни колици и да ги искарам на летището за "тест".Пък и някои коли наистина стават много яки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ауе ше ми тръгне ли игрицата на Pentium 800 MHZ,256 MB RAM, nVIDIA MX440 64 MB <{POST_SNAPBACK}> За сравнение - Duron 1GHz, 512 MB RAM, GeForce FX 5200 128/128 - ужасен лаг. (освен ако не си с превозно средство) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 За сравнение - Duron 1GHz, 512 MB RAM, GeForce FX 5200 128/128 - ужасен лаг. (освен ако не си с превозно средство) <{POST_SNAPBACK}> Хмм.При мен е обратното.FPS-to спада когато съм в превозно средтсво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Хмм.При мен е обратното.FPS-to спада когато съм в превозно средтсво. Защото радиостанцията ти смучи от процесора и заема рам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Някой да помогне с мисията, където управляваш малкото самолетче и трябва да гониш някакви куриери, управлението ми е под всякаква критика и самолета пада, как се прави пиниза и какво точно трябва да се направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 nedei da polzvash mishkata probvai edi dva puti misiqta samo da testvash upravlenieto ina4e nai lesno gi trepesh kato kacnesh na putq minavash otzad i po4vash da pukash puk i po malko gorivo habish Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 nedei da polzvash mishkata probvai edi dva puti misiqta samo da testvash upravlenietoina4e nai lesno gi trepesh kato kacnesh na putq minavash otzad i po4vash da pukash puk i po malko gorivo habish <{POST_SNAPBACK}> Незнам ана вече 2 часа немога да я мина, бахти и е управление, ако някой има милосърдно сърце да му пратя save да ми я мине, че се изнервям Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Незнам ана вече 2 часа немога да я мина, бахти и е управление, ако някой има милосърдно сърце да му пратя save да ми я мине, че се изнервям <{POST_SNAPBACK}> Аз я минах от първия път .Номера е следния:аз карах по пътя .Пробвай малко е прецакано ама става.Само за последния литнах че да мога после да кацна на покрива . Май е задължително. Мисията не е толкова трудна, на 2рия път излезнах от камиона и ги застрелях и двамата И после "по живо по здраво" си закарах тира <{POST_SNAPBACK}> Пич мисийте с камиона е АБСОЛЮТНО НЕЗАДАЛЖИТЕЛНО да се минават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Интересно ми е какъв е смисъла да дам 50 000 за модване и после на 2 ударя да я счупя? или на някоя мисия като отида с нея, да спра отпред, да взема мисията и колата ми да изчезне? <{POST_SNAPBACK}> Пдкрепям.Аз лично само два пъти моднах коли и ми писна. Супер бавно става и ме дразни.Като я модна и кво да я правя с тая скорост и тоя моушън блър веднага са праскам някаде и тя почва да гори.Язък за парите и времето да се разкарвам да я модвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 Аз съм с Radeon 9550 и "нет проблем"! <{POST_SNAPBACK}> И аз съм с Radeon 9550.Как ти върви играта, на какви детайли? Аз играя така: High детайли 800x600 - 32 bit Малко ми лагва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Аз я минах от първия път .Номера е следния:аз карах по пътя .Пробвай малко е прецакано ама става.Само за последния литнах че да мога после да кацна на покрива . <{POST_SNAPBACK}> Aми тогава направо да ти пратя save-а , предполагам че няма да те затрудни, после ще ми го върнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Aми тогава направо да ти пратя save-а , предполагам че няма да те затрудни, после ще ми го върнеш <{POST_SNAPBACK}> Нямаш никфи проблеми пиши едно ЛС. Пдкрепям.Аз лично само два пъти моднах коли и ми писна. Супер бавно става и ме дразни.Като я модна и кво да я правя с тая скорост и тоя моушън блър веднага са праскам някаде и тя почва да гори.Язък за парите и времето да се разкарвам да я модвам. <{POST_SNAPBACK}> Еми пич незнам за вас ама аз за 28 часа и незнам си колко минути(общо времето през което съм играл тая игрица )съм дал около 70 хиляди само за модване на коли .И едно въпросче към evil_smith : афе пич нали са сещаш оная мисия на изоставеното летище където трябва да влезеш в една военна база и от там да откраднеш един Jet Pac та знаеш ли от каде мога да го открадна или купя (вече съм в 3 град) П.П.Въпроса естествено е и към всички които са минали мисията . Edit:Опа то като минеш следващата мисия ти са появява отпред.СОРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Wu Zi Mu - tova mi e misiqta na CV - gadjeto na sestrata - koi 6te mi mine tazi misiq 4e 6te poludeq ve4e... sustezanieto e s koli prez nqkkakvi 4erni puti6ta ama samo se preobru6tam ili ako ne se preoburna - to kolata mi izbuhva v plamuci... pls help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Wu Zi Mu - tova mi e misiqta na CV - gadjeto na sestrata - koi 6te mi mine tazi misiq 4e 6te poludeq ve4e...sustezanieto e s koli prez nqkkakvi 4erni puti6ta ama samo se preobru6tam ili ako ne se preoburna - to kolata mi izbuhva v plamuci... pls help me <{POST_SNAPBACK}> ОЛЕЕЕ мисията е супер лесна .Номера е в началото да дадеш гас,да ги минеш и след тфа като има по големи неравности по пътя да намалиш.Ц Ц Ц Ц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Wu Zi Mu - tova mi e misiqta na CV - gadjeto na sestrata - koi 6te mi mine tazi misiq 4e 6te poludeq ve4e...sustezanieto e s koli prez nqkkakvi 4erni puti6ta ama samo se preobru6tam ili ako ne se preoburna - to kolata mi izbuhva v plamuci... pls help me Ами карай по-внимателно, само това мога да ти кажа. Опонентите са общо взето леймъри, та ако не си чупиш колата или объркаш пътя не е особено трудно да спечелиш това "рали". Всъщност има и втора такава мисия - същия маршрут, но в обратна посока, така че май ще трябва двойно да се поизпотиш. Аз бая се позатрудних с мисията, в която трябва да крадеш изтребител, но пък сега си имам такъв и мога да си летя с него когато ми е кеф. Невероятна е играта, само ме дразни, че трябва да се минат всички мисии, за да продължи човек напред, а не както във Vice City само определена част от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 С КОИ копчета се удря топката със щеката като играеш билярд Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Има ли някъкви тактики за минаване на мисията на Каталина , при която трябва да ограбите магазина , но ви изпреварват други крадци ? С това "бъги" нищо не мога да направя ... то прави к'вото си ще , завива си , върти се , преобръща се , блъска се в дървета ... Пфу знаех си , че т'ва бъги е бъгаво . Свършвам да рисувам няк'ва глупост за даскало и отивам да мачкам с джипка Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Има ли някъкви тактики за минаване на мисията на Каталина , при която трябва да ограбите магазина , но ви изпреварват други крадци ? С това "бъги" нищо не мога да направя ... то прави к'вото си ще , завива си , върти се , преобръща се , блъска се в дървета ... <{POST_SNAPBACK}> Ами аз бях писал точно за тази мисия, няма да ги гониш с бъгито, ами ще вземеш кола или джипка, аз ги мачках с джипката и като го претрепеш няма да слизаш да взимаш куфарчето, ами продължаваш докато ги изтрепеш всичките, после обираш куфарчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 С КОИ копчета се удря топката със щеката като играеш билярд <{POST_SNAPBACK}> Ами използвай си мишката. Представи си че движиш щеката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 каква ти е видео картата, драйвъри. Аз нямам проблеми с хората <{POST_SNAPBACK}> Начи пич аз изобщо не ги разбирам но.. Тая видео карта как е- SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB И си бях инсталирал едни ати драйвъри уж най-новите и играя на 800х600 на ЛОЛ детайли Ся си дърпам оная програма Хидравизион и да видим че майкаму вече.. Супер тъпо е да те стрелят и да не знаеш от каде ти идва.Ахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Не мога да мина мисията Farewell My Love... (след Wu Zi Mu) Тъпата щайга много поднася..... някой да се навие да му дам сейв и да ми я мине? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 20, 2005 Author Share Posted June 20, 2005 Lesna e misiqta Ako iska6 dai save-a, samo kaji za koga ti trqbva. EDIT: Nali tova e onaq misiq, kadeto kara6 edna 4erna kola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.