N_Igma Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 За да не дигаш шум -alt за да земеш кашона- enter кашоните са 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Тоя гъз мноо ма нерви.Такъв да не можеш да видиш хората майна.Много е гадно.Пък и уж видео картата ми била хубава.Ебахти. <{POST_SNAPBACK}> Ами пробвайте и двамата, ако не сте да си поиграете с резоюцията , детайлите , по - общите работи, ако и тогава не се оправи, може да е на софтурено ниво проблема, поне аз съм нямал такива проблеми и просто карам на предположения Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Току що спечелих 110 000 000 $ от конните надбягвания . На мога да повярвам как всеки път коня на който залагах печелеше ,без да ми се наложи нито веднъж да load-на . (неочаквах и че числото може да бъде 9 цифрено) . Чудя се дали и при някой друг може да получи това ... Конните на които залагах са в един от градовете ,в който има мисия с Каталина(то всъщност именно сргадата на конните се ограбва - там един сейф се взривяваше) - най- близкия до нейната къща .Та save-ате първо в нейната къща ,отивате там и залагата на машината не която е до вратата , а другата залагате всичките си пари на лилавия кон .. Ако стане пак сейф и същото докато не ви умръзне ... Ако се получи и при друг направо ще си умра от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ами пробвайте и двамата, ако не сте да си поиграете с резоюцията , детайлите , по - общите работи, ако и тогава не се оправи, може да е на софтурено ниво проблема, поне аз съм нямал такива проблеми и просто карам на предположения <{POST_SNAPBACK}> Драйвери, разолюции, детайли, цветове...все едно и също А каква е тая Каталина ? Откъде се взе ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Драйвери, разолюции, детайли, цветове...все едно и също А каква е тая Каталина ? Откъде се взе ? <{POST_SNAPBACK}> Ами куките като те закарат в гората имаш мисии с тази мацка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 Az dneska gi minah vsi4kite pri taq Nai-setne.Pisna mi da se razkarvam iz teq gori.Pone na men ne mi haresva, ne mi e priqtno.Postoqnno se 4udq kade sam Trqbva da gledam kartata(Escape i MAP). Ina4e igrata rulira Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Az dneska gi minah vsi4kite pri taq Nai-setne.Pisna mi da se razkarvam iz teq gori.Pone na men ne mi haresva, ne mi e priqtno.Postoqnno se 4udq kade sam Trqbva da gledam kartata(Escape i MAP). Ina4e igrata rulira <{POST_SNAPBACK}> Най - гадното беше карането из планината, особено ако е вечер , пътя е в д , иначе най -гадната мисия беше като гониш мотористите, след като те изпреварват в обира на магазина. На края им хванах цаката, вместо да ги гоня с мотор, взиам една джипка и ги газя Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аз най-много зор виждам с мисиите дет караш камион... Тва ремарке постоянно се откачаше аз минах две от тях и ги зарязах... Нали не е задължително да ги минавам всичките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Току що спечелих 110 000 000 $ от конните надбягвания . На мога да повярвам как всеки път коня на който залагах печелеше ,без да ми се наложи нито веднъж да load-на . (неочаквах и че числото може да бъде 9 цифрено) . Чудя се дали и при някой друг може да получи това ... Конните на които залагах са в един от градовете ,в който има мисия с Каталина(то всъщност именно сргадата на конните се ограбва - там един сейф се взривяваше) - най- близкия до нейната къща .Та save-ате първо в нейната къща ,отивате там и залагата на машината не която е до вратата , а другата залагате всичките си пари на лилавия кон .. Ако стане пак сейф и същото докато не ви умръзне ... Ако се получи и при друг направо ще си умра от смях. <{POST_SNAPBACK}> Афе пич незнам ама аз си имам 10 милиона купих изоставеното летище вече(мноо я ако да караш самолет ) и тия пари си ми стигат .Купувам оръжия кат за световно ,кат отида в магазина давам поне по 60-70 хиляди за патрони .А и да питам нещо:някой да знае скрит парашут някаде из изоставеното летише че като прелитам от него до 2 град примерно и кат скоча ми зима мноо кръф Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 От къде да купя светя на Денис,или нещо такова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 От къде да купя светя на Денис,или нещо такова? <{POST_SNAPBACK}> Незнам но аз намерих едни на магистралата, бяха по средата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 А и да питам нещо:някой да знае скрит парашут някаде из изоставеното летише че като прелитам от него до 2 град примерно и кат скоча ми зима мноо кръф <{POST_SNAPBACK}> Ем че то като излезеш от самолета и то ти дава парашут (като скочиш от по височко) А инъче парашут знам че има горе на планината.Много е зарибявка да си фанеш парашута и да се засилиш от планината с един мотор и да скочиш от рампата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Тоя гъз мноо ма нерви.Такъв да не можеш да видиш хората майна.Много е гадно.Пък и уж видео картата ми била хубава.Ебахти. <{POST_SNAPBACK}> каква ти е видео картата, драйвъри. Аз нямам проблеми с хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 каква ти е видео картата, драйвъри. Аз нямам проблеми с хората <{POST_SNAPBACK}> Аз имам същия проблем. ATI Radeon 9200 Pro 128/128 ATI Catalyst 5.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Всички,които имат проблем с графиката и са с Radeon да си инсталират следната програма от тук Edit:програмата е HYDRAVISION Full Edition 3.25.0006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аз най-много зор виждам с мисиите дет караш камион... Тва ремарке постоянно се откачаше аз минах две от тях и ги зарязах... Нали не е задължително да ги минавам всичките? <{POST_SNAPBACK}> Май е задължително. Мисията не е толкова трудна, на 2рия път излезнах от камиона и ги застрелях и двамата И после "по живо по здраво" си закарах тира Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Всички,които имат проблем с графиката и са с Radeon да си инсталират следната програма от тукEdit:програмата е HYDRAVISION Full Edition 3.25.0006 <{POST_SNAPBACK}> Ако си я изтеглил, може ли да ми дадеш линк от твой сайт примерно ? Има някакъв проблем с линк-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 И аз имах проблем с това с FX5200 сум, но слпжих нови драйвери и всичко се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ако си я изтеглил, може ли да ми дадеш линк от твой сайт примерно ?Има някакъв проблем с линк-а. <{POST_SNAPBACK}> Мога да я шерна в DC++!Алтернатива:Skype! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Че кво им има на сегашните ?Като ги моднеш стават супер яки ... Интересно ми е какъв е смисъла да дам 50 000 за модване и после на 2 ударя да я счупя? или на някоя мисия като отида с нея, да спра отпред, да взема мисията и колата ми да изчезне? За да не дигаш шум -alt за да земеш кашона- enter кашоните са 3 кашоните са 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 На Каталина нужно ли е да минавам всички мисии ??? Много са ми гадни тея с грабежите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Интересно ми е какъв е смисъла да дам 50 000 за модване и после на 2 ударя да я счупя? или на някоя мисия като отида с нея, да спра отпред, да взема мисията и колата ми да изчезне?кашоните са 6 <{POST_SNAPBACK}> 3 стигат да минеш мисията. Така и не намерих повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 На Каталина нужно ли е да минавам всички мисии ??? Много са ми гадни тея с грабежите ... <{POST_SNAPBACK}> Нужно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 3 стигат да минеш мисията. Така и не намерих повече <{POST_SNAPBACK}> На втори етаж, най-нагло си минаваш покрай спящия човечец Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Всички,които имат проблем с графиката и са с Radeon да си инсталират следната програма от тукEdit:програмата е HYDRAVISION Full Edition 3.25.0006 <{POST_SNAPBACK}> Аз съм с Radeon 9550 и "нет проблем"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.