Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

За да не дигаш шум -alt за да земеш кашона- enter кашоните са 3

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Тоя гъз мноо ма нерви.Такъв да не можеш да видиш хората майна.Много е гадно.Пък и уж видео картата ми била хубава.Ебахти. :angry1

Ами пробвайте и двамата, ако не сте да си поиграете с резоюцията , детайлите , по - общите работи, ако и тогава не се оправи, може да е на софтурено ниво проблема, поне аз съм нямал такива проблеми и просто карам на предположения :devil

Току що спечелих 110 000 000 $ от конните надбягвания :blink: :lol: :lol: . На мога да повярвам как всеки път коня на който залагах печелеше ,без да ми се наложи нито веднъж да load-на . (неочаквах и че числото може да бъде 9 цифрено) . Чудя се дали и при някой друг може да получи това ... Конните на които залагах са в един от градовете ,в който има мисия с Каталина(то всъщност именно сргадата на конните се ограбва - там един сейф се взривяваше) - най- близкия до нейната къща .Та save-ате първо в нейната къща ,отивате там и залагата на машината не която е до вратата , а другата залагате всичките си пари на лилавия кон .. Ако стане пак сейф и същото докато не ви умръзне :tongue ... Ако се получи и при друг направо ще си умра от смях.

Ами пробвайте и двамата, ако не сте да си поиграете с резоюцията , детайлите , по - общите работи, ако и тогава не се оправи, може да е на софтурено ниво проблема, поне аз съм нямал такива проблеми и просто карам на предположения  :devil

Драйвери, разолюции, детайли, цветове...все едно и също :(

А каква е тая Каталина ? Откъде се взе ?

Драйвери, разолюции, детайли, цветове...все едно и също  :(

А каква е тая Каталина ? Откъде се взе ?

Ами куките като те закарат в гората имаш мисии с тази мацка. :rolleyes:

Az dneska gi minah vsi4kite pri taq :D Nai-setne.Pisna mi da se razkarvam iz teq gori.Pone na men ne mi haresva, ne mi e priqtno.Postoqnno se 4udq kade sam :ghost Trqbva da gledam kartata(Escape i MAP).

Ina4e igrata rulira :P

Az dneska gi minah vsi4kite pri taq :D Nai-setne.Pisna mi da se razkarvam iz teq gori.Pone na men ne mi haresva, ne mi e priqtno.Postoqnno se 4udq kade sam :ghost Trqbva da gledam kartata(Escape i MAP).

Ina4e igrata rulira :P

Най - гадното беше карането из планината, особено ако е вечер , пътя е в д:censored2: , иначе най -гадната мисия беше като гониш мотористите, след като те изпреварват в обира на магазина. На края им хванах цаката, вместо да ги гоня с мотор, взиам една джипка и ги газя ;)

Аз най-много зор виждам с мисиите дет караш камион... Тва ремарке постоянно се откачаше :angry1 аз минах две от тях и ги зарязах... Нали не е задължително да ги минавам всичките?

Току що спечелих 110 000 000 $  от конните надбягвания :blink:  :lol:  :lol: . На мога да повярвам как всеки път коня на който залагах печелеше ,без да ми се наложи нито веднъж да load-на . (неочаквах и  че числото може да бъде 9 цифрено) . Чудя се дали и при някой друг може да получи това ... Конните на които залагах са в един от градовете ,в който има мисия с Каталина(то всъщност именно сргадата на конните се ограбва - там един сейф се взривяваше) - най- близкия до нейната къща .Та save-ате първо в нейната къща ,отивате там и залагата на машината не която е до вратата , а другата залагате всичките си пари на лилавия кон .. Ако стане пак сейф и същото докато не ви умръзне  :tongue ... Ако се получи и при друг направо ще си умра от смях.

Афе пич незнам ама аз си имам 10 милиона купих изоставеното летище вече(мноо я ако да караш самолет :punk :punk ) и тия пари си ми стигат :D ;) .Купувам оръжия кат за световно :D ,кат отида в магазина давам поне по 60-70 хиляди за патрони :D .А и да питам нещо:някой да знае скрит парашут някаде из изоставеното летише че като прелитам от него до 2 град примерно и кат скоча ми зима мноо кръф :D

А и да питам нещо:някой да знае скрит парашут някаде из изоставеното летише че като прелитам от него до 2 град примерно и кат скоча ми зима мноо кръф :D

Ем че то като излезеш от самолета и то ти дава парашут :huh: (като скочиш от по височко)

А инъче парашут знам че има горе на планината.Много е зарибявка да си фанеш парашута и да се засилиш от планината с един мотор и да скочиш от рампата. :bgrin:

Тоя гъз мноо ма нерви.Такъв да не можеш да видиш хората майна.Много е гадно.Пък и уж видео картата ми била хубава.Ебахти. :angry1

каква ти е видео картата, драйвъри. Аз нямам проблеми с хората

Всички,които имат проблем с графиката и са с Radeon да си инсталират следната програма от тук

Edit:програмата е HYDRAVISION Full Edition 3.25.0006

Аз най-много зор виждам с мисиите дет караш камион... Тва ремарке постоянно се откачаше  :angry1  аз минах две от тях и ги зарязах... Нали не е задължително да ги минавам всичките?

Май е задължително. Мисията не е толкова трудна, на 2рия път излезнах от камиона и ги застрелях и двамата :D И после "по живо по здраво" си закарах тира :D

Всички,които имат проблем с графиката и са с Radeon да си инсталират следната програма от тук

Ако си я изтеглил, може ли да ми дадеш линк от твой сайт примерно ?

Има някакъв проблем с линк-а.

И аз имах проблем с това с FX5200 сум, но слпжих нови драйвери и всичко се оправи.

Че кво им има на сегашните ?

Като ги моднеш стават супер яки ...

Интересно ми е какъв е смисъла да дам 50 000 за модване и после на 2 ударя да я счупя? или на някоя мисия като отида с нея, да спра отпред, да взема мисията и колата ми да изчезне?

За да не дигаш шум -alt за да земеш кашона- enter кашоните са 3

кашоните са 6 :)

Интересно ми е какъв е смисъла да дам 50 000 за модване и после на 2 ударя да я счупя? или на някоя мисия като отида с нея, да спра отпред, да взема мисията и колата ми да изчезне?

кашоните са 6 :)

3 стигат да минеш мисията. Така и не намерих повече :confused

Аз съм с Radeon 9550 и "нет проблем"! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...