Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Имали някой който да е прекарал много безсънни нощи и вече да е врътнал игрицата

Незнам,но по myst съобщиха,че играта е превъртяна за рекордните 7 часа и 14 минути(за минутите не съм сигурен)!!!

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Basi, misiite izvyn grada sa mnogo dosadni :angry: Cqla sutrin se razkarvam iz tezi ogromni goristi mestnosti :angry: Izobshto ne moga da razbera kyde sym... ujasno e!

az sega sum na onaq na CV - "gadjeto na sestrata" i tam se sustezavam s nqkvi koli v tiq 4erni puti6ta ama e mn trudno.... q kajete dali ima nqkakva caka ili trqbva da se uprajnqvam pove4e

Az sam na TT... kydeto trqbva da vzema nqkakvo selskostopansko sredstvo.Mnogo e gando... oshte ne moga da e mina.E, shte se mycha oshte mnogo i nakraq shte e mina:) Ama mi pisna da se razkarvam v tezi mejdugradski shoseta... Dano po-skoro da gi mina veche.

Az sam na TT... kydeto trqbva da vzema nqkakvo selskostopansko sredstvo.Mnogo e gando... oshte ne moga da e mina.E, shte se mycha oshte mnogo i nakraq shte e mina:) Ama mi pisna da se razkarvam v tezi mejdugradski shoseta... Dano po-skoro da gi mina veche.

Tи като го минеш, пак после трябва да се минава през тях.

Мен пък извънградските мисий най ме кефят.Взимаш един мотор и караш през полето ,а в града само уцелвам Стълбове  :D

МЕн пък всичките мисии ме кефят максимално. И са толкова много. Това е игра No1. за мен !

zna4i tuk gledai da zaobikoli6 ku6tite i hangarite ot dale4e i vzemi kombainata i te ne mogat da ti napravqt ni6to kat si v kombainata... posle si otidi na mqstotot i si gotov.... BTW az kak q minah samo.., s kombainata karah po puti6tata 6tot sym tup i ne gledah kartata 4e moje po 4ernite puti6ta i gledai kak se razminavah s kolite - napravo 6tqh da pobesneq ama e gortovo... ai pls kajete tazi misiq sled misiite na Catalina - sustezanie s koli e... mn e gadno samo si tro6a kolata i ako ne uspeq sled nqkolko 4asa 6te izpolzvam cheat ne mi puka

"Wu Zi Mu

It's time for another street race. This time it's through the countryside though and you're racing Wu Zi Mu. Nothing special about this one, just do as you did on the previous race and follow the checkpoints and their arrows. You'll probably want to slow down at the top of a hill, because quite often the hill changes direction on the other side and you wouldn't want to be thrown off course. Even driving pretty slowly and braking a lot, you should still be able to comfortably win the race. You may need a few tries just to get to know the track though. After the race, providing you won, you'll meet up with Wu Zi Mu who will give you his contact details if you're ever in San Fierro. The police are on their way, so everyone scatters."

Няма ли някакъв ъпдеит с по хубави коли

ако някои знае нека да постне линк

Ако още си в 1-вия град ... да много са е...и ама след тва в 2-рия и 3-тия стават по-яки :blink:

Някой искаше скрийн с тоя от GTA3 GTASA.JPG ей го :)

хаха преди малко ме забиха в селцето и супер много ме радва :lol: . Изкатерих се на няква планина (пътя не е отбелязан на картата :blink: и на върха имаше състезание с колела ... (cycling skill-а не ми беше достатъчен да вляза :( ) . Най-якото е , че на върха имаше зарязан някъв Mountain bike ... от върха направих някъв луд скок с бегача , а рампата за скока представляваше нещо като дъска , на която бяха написани някви глупости , които даже не прочетох :blink: . После паднах и от толкова високия скок умрях :(

Оле хораа днес си напрайх играта :woot .Най-сетне.Просто се размазвам.И да ви питам.Стигнах до една мисия в която тряаа да ида до на един дъртак къщата и като вляза да не вдигам шум.К'во тряаа да прая в тая мисия??

И още нещо.Някой от вас да има проблеми с хората,т.е почти да не се виждат.Графиката ми е супер ама хората са в г**ъ.Някав съвет?

Оле хораа днес си напрайх играта :woot .Най-сетне.Просто се размазвам.И да ви питам.Стигнах до една мисия в която тряаа да ида до на един дъртак къщата и като вляза да не вдигам шум.К'во тряаа да прая в тая мисия??

И още нещо.Някой от вас да има проблеми с хората,т.е почти да не се виждат.Графиката ми е супер ама хората са в г**ъ.Някав съвет?

На тази мисия под кръвта имаш също noise, като се движиш съответно ако не се лъжа той се покачваше идеята е да изнесеш сандъците с оръжие от къщата без да вдигаш много шум , т.т да ти се запълни noise - а и да ги изнесеш в даденото ти време. Идеята е взимаш сандъка и го занасяш до комаиона и така 4 пъти :punk

А т'ва как се взима сандъка? :blush:

Ми горе в ляво ти пише с кой клавиш, чесно казано май беше TAB, но не съм сигурен, рестартни си мисията и виж какво ти пише :wacko:

И аз писах няколко въпроса, сред които и този проблем с хората, но никой не ми отговори :(

МНого благодаря.Но до колкото помня май ми пишеше LMB т'ва клавиш ли е :confused

LMB - Left Mouse Button (Левият бутон на мишката) ;)

EDIT:

Хех, изпреварили сте ме с някакви си секунди :)

И аз писах няколко въпроса, сред които и този проблем с хората, но никой не ми отговори  :(

Тоя гъз мноо ма нерви.Такъв да не можеш да видиш хората майна.Много е гадно.Пък и уж видео картата ми била хубава.Ебахти. :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...