evil_smith Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Еми например двойна помпа,AK47,узи,пистолет със заглушител.Аз ги имам всички тея обаче AK47 за около 120 патрона се плаща 3500$ .А иначе най ефтиното е узито.Не помня колко патрона ама е 500$,така че ако имаш пари иди си напазарувай като харата да ти е мирна главицата .Аз имам от всички по горе изброени горе + снайпер по 1000 партона само че имам и към 7 900 000$ .А междо другото си хванах едно гадже до Driver School-a дето като умра не ми зимат оръжията,само 200 или 100$ <{POST_SNAPBACK}> Най-ефективното оръжие за изтребване на "говеда" е роторната картечница. за час и полвина завладях всички територии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Най-ефективното оръжие за изтребване на "говеда" е роторната картечница. за час и полвина завладях всички територии. <{POST_SNAPBACK}> Да ама аз още не съм я отключил в оръжейния магазин Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Най-ефективното оръжие за изтребване на "говеда" е роторната картечница. за час и полвина завладях всички територии. <{POST_SNAPBACK}> Или базуката А иначе сяко оръжие става,обаче трябва да се качите някъде по нависоко и да имате видимост навсякъде.Аз качвам на някой покрив и от там ги изтребвам.Макар,че ви препоръчвам с различни оръжия да ги цепите,не с едно и също та да ви се дигат и уменията Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 А аз искам да питам как се минава една мисия,че зацецпнах на нея.Значи дава ти я Woozie и трябва да взривиш един бент да спреш електричеството.Взимам самолета и като стигна натискам Ентер да скоча ама не става.Опитах и с ТАБ и с LMB но не става как да я мина П.С. Някой може да е питал за тая мисия но не ми се търсеше EDIT:Открих го Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Или базуката А иначе сяко оръжие става,обаче трябва да се качите някъде по нависоко и да имате видимост навсякъде.Аз качвам на някой покрив и от там ги изтребвам.Макар,че ви препоръчвам с различни оръжия да ги цепите,не с едно и също та да ви се дигат и уменията <{POST_SNAPBACK}> А да знаеш как се разкриват различните оръжие в магазина .Искам да превъртя играта без чийтове и за това питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Някой ще ми каже ли как се минава мисията, където трябва да снимаш лицата на 4мата гангстери, до някаква закусвалян става цялата работа и ти си на покрива с някъв пич. Проблема е че 2ма ги снимам, но другите 2ма не се обръщат и не им хващам лицето. И още какво се прави в driving училището. Като си в кръга пише натисни w и s , да ама не става . Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Edit:w00x второ гадже можеш да си хванеш ВЪВ зградата където се провеждат шофиорски курсове или срещу GYM-a има едно хълмче.там ходи една да тренира вечер.Иди я забий и кат та убият няма да ти зимат оръжията Tия със сините стрелкички? Аз се чудя защо са със сини стрелкички. днеска в шофьорското училище я видях тая, но не мога да я заговоря. като бях в гората .. в едно от ония малките градчета, видях и една дето стреля на един покрив, но и нея не можах да зарибя. и ги пребих и двете. Какво да ги правя като се приближа до тях? с TAB,F,ENTER и букет не става нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 ako pokrivash iziskavniqta im se polu4ava razgovor. na men taq pri shofiorskite kursove mi kazva 4e ne sum dostatu4no debel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Tия със сините стрелкички? Аз се чудя защо са със сини стрелкички. днеска в шофьорското училище я видях тая, но не мога да я заговоря. като бях в гората .. в едно от ония малките градчета, видях и една дето стреля на един покрив, но и нея не можах да зарибя. и ги пребих и двете. Какво да ги правя като се приближа до тях? с TAB,F,ENTER и букет не става нищо. <{POST_SNAPBACK}> praa shortcutove na pesnite(C:\Documents and Settings\alex\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks) koito iskam da sly6am,pyskam radioto na user track pak ne trqgvat.nqkoi ami kage kak staa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 ako pokrivash iziskavniqta im se polu4ava razgovor.na men taq pri shofiorskite kursove mi kazva 4e ne sum dostatu4no debel На мен абсолютно нищо не ми казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Tия със сините стрелкички? Аз се чудя защо са със сини стрелкички. днеска в шофьорското училище я видях тая, но не мога да я заговоря. като бях в гората .. в едно от ония малките градчета, видях и една дето стреля на един покрив, но и нея не можах да зарибя. и ги пребих и двете. Какво да ги правя като се приближа до тях? с TAB,F,ENTER и букет не става нищо. <{POST_SNAPBACK}> Да тея със сините стрелкички отгоре.Кажи си е-майла да ти пратя скрийншот каде я намерих тая която ми е гадже сега.Тя дава и бонус:като пукнеш в болницата не ти зимат оръжията .И още нещо:заговарят се с Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 praa shortcutove na pesnite(C:\Documents and Settings\alex\My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks) koito iskam da sly6am,pyskam radioto na user track pak ne trqgvat.nqkoi ami kage kak staa? <{POST_SNAPBACK}> Копирай направо целите мп3ки там и трябва да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Значи имам една молба...може ли някой от вас да направи screen на една татуировка от играта.На нея пишело TC или TS-нещо такова беше.Ако може да е по-голяма и да си личи ясно. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Да тея със сините стрелкички отгоре.Кажи си е-майла да ти пратя скрийншот каде я намерих тая която ми е гадже сега.Тя дава и бонус:като пукнеш в болницата не ти зимат оръжията .И още нещо:заговарят се с Y <{POST_SNAPBACK}> Оф глупости смисъл проблема му е друг ... w00x не можеш да ги заговориш ,защото всяка има някакви изисквания ... тази в гората май искаше да си кльоща тоест да нямаш мускули , а тази във училището определо си пада по по-дебели (казва че трябвало да ядеш повече или нещо такова ) а и онва за sex-a да не забравиш да си го вдигнеш (с някоя кола например ) ... Ся видях че някой ти го е написал вече това ... и постнах два пъти без да искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 sorry стана грешка !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Оф глупости смисъл проблема му е друг ... w00x не можеш да ги заговориш ,защото всяка има някакви изисквания ... тази в гората май искаше да си кльоща тоест да нямаш мускули , а тази във училището определо си пада по по-дебели (казва че трябвало да ядеш повече или нещо такова ) а и онва за sex-a да не забравиш да си го вдигнеш (с някоя кола например ) ... Ся видях че някой ти го е написал вече това ... и постнах два пъти без да искам <{POST_SNAPBACK}> Само да те поправя че тая в гората иска да ИМАШ мускули.Знам го защото на мен мускулите са ми почти на мах Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Хайде де, някой да каже какво трябва да правя в шофьорското училище Колата седи в кръга и не помръдва. Чакам идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 А ве хорца .... закво имам ужасен лаг ?!? аз ви казвам само да се появят 2-3 коли и 2-3 души и ви казвам ЛАГВА ужасно ... машината ми е в подписа ... досега такива проблеми с игри не съм имал .... ако трябва Йе си клокна видео картата само ми кажете с коя програми и как охлаждането не е проблем .... а възможно ли е да е от дриверите ми OMEGA или пък от виндоуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 А ве хорца .... закво имам ужасен лаг ?!? аз ви казвам само да се появят 2-3 коли и 2-3 души и ви казвам ЛАГВА ужасно ... машината ми е в подписа ... досега такива проблеми с игри не съм имал .... ако трябва ще си клокна видео картата само ми кажете с коя програми и как охлаждането не е проблем .... а възможно ли е да е от дриверите ми OMEGA или пък от виндоуса <{POST_SNAPBACK}> аз не виждам машина в подписа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 аз не виждам машина в подписа <{POST_SNAPBACK}> Sorry нещо ми се е прецакал подписа т.е. оправих го ..... се пак Asrock P4I45PE,Intel Celeron 1.8 Ghz,512 Mb DDR 333 Mhz,Gigabyte Radeon 9200 128/128 , 40Gb Seagate Baracuda 7200 2mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Клокване на картата каквото и да направиш най-много да дигне 1-2 фрейма, което е нищо. Тоест не ти трябва никво клокване на картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 Ta vchera stignah do edna misiq na Big Smoke(BS)... tova e onazi misiq, kadeto trqbva da sledish edini vlak.I vchera i dneska se macha da e mina ama vse mi pishe Mission Failed i ne znam zashto... sleda si vlaka... tochno do nego karam! i predi edin most BigSmoke sliza ot motora i kazva, che trqbva da sledvam vlaka... e az tova prava i pak nishto?! Molq pomognete Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Ta vchera stignah do edna misiq na Big Smoke(BS)... tova e onazi misiq, kadeto trqbva da sledish edini vlak.I vchera i dneska se macha da e mina ama vse mi pishe Mission Failed i ne znam zashto... sleda si vlaka... tochno do nego karam! i predi edin most BigSmoke sliza ot motora i kazva, che trqbva da sledvam vlaka... e az tova prava i pak nishto?! Molq pomognete <{POST_SNAPBACK}> Дай някой да ти я мине, защото BS e такъв стрелец, че нямам думи. И мен ми я минаха съфорумците Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Клокване на картата каквото и да направиш най-много да дигне 1-2 фрейма, което е нищо. Тоест не ти трябва никво клокване на картата. <{POST_SNAPBACK}> Ами от какво смяташ тогава , че е ... виждам , че си си едитнал поста , но спомена , че ми е от рама ... да ама не от рама надхвърлям необходиомото , а пък и сичко съм си намалил на Лоу и пак ми лагва ?!? ИДЕИ ?!? Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 17, 2005 Author Share Posted June 17, 2005 Дай някой да ти я мине, защото BS e такъв стрелец, че нямам думи. И мен ми я минаха съфорумците <{POST_SNAPBACK}> Toi dotogava trqbva da ubie vsichki... abe oneq gore na vlaka Taka li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.