NickelbacK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Уж ми зарежда играта .Нали екрана ми става черен и след секунда ми се появява десктопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Уж ми зарежда играта .Нали екрана ми става черен и след секунда ми се появява десктопа <{POST_SNAPBACK}> Reinstalirai q dano da se opravi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Prosto e razvulnuvan. <{POST_SNAPBACK}> Ето виждаш ли w00x хората ме разбират .Пък и плюс това в този пост казах на Tankis как да превози 7 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Reinstalirai q dano da se opravi problema. <{POST_SNAPBACK}> За 2-ри път е инсталирам вече и пак същото Толкова ме е яд?Сеща ли се някой къде може да е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 и аз вече съм заточеник Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ААА пак нищо не стана F C Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Я пробвай да си рестартираш компа... Аз имах същия проблем с Хрониките на Ридик и така се оправи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Awe napravo si kupi nov komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 На мисията със запалването на къщата ,дето спасявам момичето ми дава черен екран (след като я спася ,и си седи така.. ) Някой с такъв проблем? П.С. Пробвах 4 пъти ,но все едно и също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 разбрах къде може би ми е проблема.Там където ми е инсталирана играта има един фаил eax.dll и на него пише унфайледако някой може да ми го изпрати по ICQ или SKYPE.ICQ номера ми е в данните ми а Ника на skypa ми е nickelback7070. Моля ви се направете нещо ако можете Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Кажи си e-mail-а да ти го пратя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 На мисията със запалването на къщата ,дето спасявам момичето ми дава черен екран (след като я спася ,и си седи така.. ) Някой с такъв проблем? П.С. Пробвах 4 пъти ,но все едно и също. <{POST_SNAPBACK}> Мдааа, аз. По-точно ми дава черния екран след като стигна до нея. Аз лично изчаках така малко и натиснах Esc няколко пъти и изведнъж ми показа менюто и си продължих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Кажи си e-mail-а да ти го пратя... <{POST_SNAPBACK}> Вече ми го пратиха. Иначе 10х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Имам леки трудности с една от мисиите в Сан Фиеро. Става въпрос за онази, в която трябва да утрепеш един от ония дето закарват колите в паркингите пред разни хотели, да му вземеш дрехите и да откараш една кола до гаража, където и слагат наркотици и трябва да я върнеш. Проблема е, че там когато стигна там където е знака на картата на самата улица го няма онова червено кръгче, което обикновено показва мястото. Някой знае ли какво точно да направя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Имам леки трудности с една от мисиите в Сан Фиеро. Става въпрос за онази, в която трябва да утрепеш един от ония дето закарват колите в паркингите пред разни хотели, да му вземеш дрехите и да откараш една кола до гаража, където и слагат наркотици и трябва да я върнеш. Проблема е, че там когато стигна там където е знака на картата на самата улица го няма онова червено кръгче, което обикновено показва мястото. Някой знае ли какво точно да направя? Кога го няма кръгчето? аз я играх 1 път тая мисия ама ми свърши времето. стигнах до там дето трябваше да паркирам колата на мястото и в гаража. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Кога го няма кръгчето? аз я играх 1 път тая мисия ама ми свърши времето. стигнах до там дето трябваше да паркирам колата на мястото и в гаража. <{POST_SNAPBACK}> Първо трябва да стигнеш да входа на подземния гараж и след това те препраща до една съседна сграда. На минимапа го показва като жълт триъгълник, обаче той се пада някъде вътре в тая сграда и не знам дали да зарежа колата до стената или кво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Първо трябва да стигнеш да входа на подземния гараж и след това те препраща до една съседна сграда. На минимапа го показва като жълт триъгълник, обаче той се пада някъде вътре в тая сграда и не знам дали да зарежа колата до стената или кво... <{POST_SNAPBACK}> Първо ти показва червеното отсреща точно срещу тея където паркират. Минава едно кратко филмче кой трябва да следиш. Следваш го с МПС-то до подземния гараж. Килваш го, взимаш му дрехите и бегом отпред при колегите му. Следва второ филмче чия кола трябва да вземеш. След като се качиш се връщаш във гаража в Сан Фиеро, твоите пичове му слагат "изненада" и връщаш колата на мястото й (в гаража). Това всичко трябва да стане без да я жулнеш. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Първо ти показва червеното отсреща точно срещу тея където паркират. Минава едно кратко филмче кой трябва да следиш. Следваш го с МПС-то до подземния гараж. Килваш го, взимаш му дрехите и бегом отпред при колегите му. Следва второ филмче чия кола трябва да вземеш. След като се качиш се връщаш във гаража в Сан Фиеро, твоите пичове му слагат "изненада" и връщаш колата на мястото й (в гаража). Това всичко трябва да стане без да я жулнеш. Успех. <{POST_SNAPBACK}> На отиване към гаража можеш да си я блъскаш колкото искаш, стига да не се запали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Az pitah 2-3 stranici po-nadolu no nikoi ne mi otgovori ta 6te pitam pak Zna4i ima tam v na4aloto misiq kadeto trqbva da tancuva6,no s kola.Ta kak stava tva?Natiska6 2 i posle tam strelkite li <{POST_SNAPBACK}> da..triabva da cukash lowrider-a na tia posoki nakoito ti pokazvat strelkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Хора имам проблем с играта!!! Не знам дали го има същото в топика,просто не мога да го прочета целия.Та като натисна advanced display settings играта забива и ме изхвърля.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ти четеш ли темата??????ти знаеш ли каква машина се изисква за постигането на такава дистанция? <{POST_SNAPBACK}> ами на мен на 1.8GHz на 256рам на 400MHz force FX5200 ми върви перфектно. Ами като се замислиш да показва 1 прост път не е много , се пак според мен тежки са колите хората , гърмежите..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Хора имам проблем с играта!!! Не знам дали го има същото в топика,просто не мога да го прочета целия.Та като натисна advanced display settings играта забива и ме изхвърля.... <{POST_SNAPBACK}> колега и аз съм така. и не мога да си намаля настройките, предполагам че си с някакъв gforce по-старичък, отгатнах ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 колега и аз съм така. и не мога да си намаля настройките, предполагам че си с някакъв gforce по-старичък, отгатнах ли <{POST_SNAPBACK}> Виж ми подписа само... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 колега и аз съм така. и не мога да си намаля настройките, предполагам че си с някакъв gforce по-старичък, отгатнах ли <{POST_SNAPBACK}> и аз направих проба с GeForce 2 и забива на advanced settings. Явно на старите видео карти не можеш да бараш видео настройките Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ами на мен на 1.8GHz на 256рам на 400MHz force FX5200 ми върви перфектно.Ами като се замислиш да показва 1 прост път не е много , се пак според мен тежки са колите хората , гърмежите..... Бъркаш се. колкото по-далеч виждаш... толкова повече коли и толкова повече сгради => повече лаг и мислене за процесора и рам-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.