Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

nakoi minal li e shofiorskite kursove samo sus zlatni medali - ako ima da kaje davat li neshto dopulnitelno (sushto taka i kursovete za pilot)

A bronze medal in driving school puts a Super Gt outside, while a silver gives a

Bullet car and finally a gold medal puts a Hotknife in the parking lot.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
ОЛЕ!!!Преплувах до неотворенюа част на града и веднага 4 звездички по скалата на полицията :P и....

Ти четеш ли темата??????

po temata:

Caknete tuka

tova r nr6to kato mod/patch uveli4ava razstoqnieto na vijdane.

p.p saitove ne moga da prava typ e znam ama za istinskite igra4i e polezen.

ти знаеш ли каква машина се изисква за постигането на такава дистанция?

zna4i eto tuk:

http://www.omg2008.hit.bg/Games/GTA_SA/gta.html

sam ka4il razni ne6ta

@asd tuk

po temata:

Caknete tuka

tova r nr6to kato mod/patch uveli4ava razstoqnieto na vijdane.

p.p saitove ne moga da prava typ e znam ama za istinskite igra4i e polezen.

10х SPEED-FIEND макар че аз съм още в първия град но до края на дена ще се "пренеса" до San Fiero :punk :punk .Афе хора кфо толкова трудно видяхте в намирането на комбайна в гората :confused :confused ;) .Аз я минах тая мисия от първия път :D

Значи нали си правя банда от 7 души най-много.Е например като се кача в кола за 4-ма,другите 3-ма как да се качат в друга,а не да тичат след мен.А и какво означава "Stamina"?

Значи нали си правя банда от 7 души най-много.Е например като се кача в кола за 4-ма,другите 3-ма как да се качат в друга,а не да тичат след мен.А и какво означава "Stamina"?

Stamina с едига като спиринтираш (тва ти е издръжливостта) Първо обаче иди и си натъпчи негрото да не изгубиш мускили докат бегаш. Като искаш 7 души ходи пеш. Едва ли са ги научили да карат сами кола и да те следват....

10х SPEED-FIEND макар че аз съм още в първия град но до края на дена ще се "пренеса" до San Fiero :punk  :punk .Афе хора кфо толкова трудно видяхте в намирането на комбайна в гората :confused  :confused  ;) .Аз я минах тая мисия от първия път :D

Никой не се е затруднил. хората питаха и се чудеха къде се намира. не са казали, че мисията е трудна.

Stava li da mi kajete kade se namira fitnesa?? Tolkova go tarsa... ne moga da go otkriq :(

На картата ти го показва като щанга , а в началото не ти го показва малко по късно ще ти се открие.

ОДаааа най-накрая боднах Desise :punk :love и то в две срещи една след друга.Ама е много тъпо че ма кани на кафе в тах,там почват да са таковат :D и на мен ми дава само къщата и от вън :angry1 :angry1 ,а на един скрииншот гледах как са таковат в стаята напрао :D .

П.П.Не съм и подарявал никфи букети и тем подобни само че 2 часа си играх да я водя по срещи и се progress with Denisе ми е малко над половината :D

На картата ти го показва  като  щанга , а в началото не ти го показва малко по късно ще ти се открие.

Gore-dolu koga se otkriva :confused Az sega sam na edna misiq, kadeto trqbva da otida v edin sklad za orajiq - pri voennite.Za malko da e mina misiqta ama mi es popali MPS-to :)

Ina4e pitah kade e fitnesa, za6toto bqh oti6al pri oniq boksior, iskah da se biq s nego ama toi mi kaza, 4e trqbva da naprava malko muskuli :) 6te vidi toi na kakvo 6te go naprava... :rolleyes:

Ina4e pitah kade e fitnesa, za6toto bqh oti6al pri oniq boksior, iskah da se biq s nego ama toi mi kaza, 4e trqbva da naprava malko muskuli :) 6te vidi toi na kakvo 6te go naprava...  :rolleyes:

E това е залата де :D уредите са в страни до стената - щанга , гири , пътека такава за тичане и колело

E това е залата де  :D  уредите са в страни до стената - щанга , гири , пътека такава за тичане и колело

Да, за да ги ползваш натискаш enter и после следваш инструкциите .

Олееее магазина за правене на коли в San Fiero е ЛУДНИЦА :punk :punk .Се едно че играя NFS:Undergroun :punk :punk .Спойлер,напраих си капака тавана на колата,праговете.Майкааа ЛУДНИЦА

П.П.Tankis, сега видях поста ти относно това как да цъбереш 7 homies в една кола.Еми много просто:ОТКРАДНИ СИ АВТПБУС :D .Аз във San Fiero още не съм виждал защото го открих преди около 7-8 минути :D но в Los Santos ги има най-много в гетото(тфоя кфартал :D )

Олееее магазина за правене на коли в San Fiero е ЛУДНИЦА :punk  :punk .Се едно че играя NFS:Undergroun :punk  :punk .Спойлер,напраих си капака тавана на колата,праговете.Майкааа ЛУДНИЦА

П.П.Tankis, сега видях поста ти относно това как да цъбереш 7 homies в една кола.Еми много просто:ОТКРАДНИ СИ АВТПБУС :D .Аз във San Fiero още не съм виждал защото го открих преди около 7-8 минути :D но в Los Santos ги има най-много в гетото(тфоя кфартал :D )

Ще бъдеш ли така добър да спреш да ни информираш за прогреса си в играта?

Открадни си автобус.В него достатъчно място ;)

Eй момчета имам много голям проблем :cry :cry :cry Инсталирах играта,а не мога да играя я играя.Пробвах с няколко крака ама нищо... :confused :( Помогнете ми щото ша се самоубия.Толкова време я чаках а ся ша си прай п***а с мене.

Eй момчета имам много голям проблем  :cry  :cry  :cry Инсталирах играта,а не мога да играя я играя.Пробвах с няколко крака ама нищо...  :confused :( Помогнете ми щото ша се самоубия.Толкова време я чаках а ся ша си прай п***а с  мене.

Е за какво ти са няколко крака, като този към играта върши работа перфектно, какъв ерор ти дава :P

Eй момчета имам много голям проблем  :cry  :cry  :cry Инсталирах играта,а не мога да играя я играя.Пробвах с няколко крака ама нищо...  :confused :( Помогнете ми щото ша се самоубия.Толкова време я чаках а ся ша си прай п***а с  мене.

Дай малко повече информация де ! Ние отде да знаем ква грешка ти дава или нещо от сорта ... к'во става като я пуснеш ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...