777 Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 nakoi minal li e shofiorskite kursove samo sus zlatni medali - ako ima da kaje davat li neshto dopulnitelno (sushto taka i kursovete za pilot) <{POST_SNAPBACK}> A bronze medal in driving school puts a Super Gt outside, while a silver gives a Bullet car and finally a gold medal puts a Hotknife in the parking lot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ОЛЕ!!!Преплувах до неотворенюа част на града и веднага 4 звездички по скалата на полицията и.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Въпрос: Къде е пилотското училище ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ако и беше дал 1 букет като добър коцкар, щеше да ти пусне... <{POST_SNAPBACK}> И къде го намери тоя букет .Питам от любопитство защото вече ма заточиха в гората Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 zna4i eto tuk: http://www.omg2008.hit.bg/Games/GTA_SA/gta.html sam ka4il razni ne6ta @asd tuk po temata: Caknete tuka tova r nr6to kato mod/patch uveli4ava razstoqnieto na vijdane. p.p saitove ne moga da prava typ e znam ama za istinskite igra4i e polezen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ОЛЕ!!!Преплувах до неотворенюа част на града и веднага 4 звездички по скалата на полицията и.... Ти четеш ли темата?????? po temata:Caknete tuka tova r nr6to kato mod/patch uveli4ava razstoqnieto na vijdane. p.p saitove ne moga da prava typ e znam ama za istinskite igra4i e polezen. ти знаеш ли каква машина се изисква за постигането на такава дистанция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 zna4i eto tuk:http://www.omg2008.hit.bg/Games/GTA_SA/gta.html sam ka4il razni ne6ta @asd tuk po temata: Caknete tuka tova r nr6to kato mod/patch uveli4ava razstoqnieto na vijdane. p.p saitove ne moga da prava typ e znam ama za istinskite igra4i e polezen. <{POST_SNAPBACK}> 10х SPEED-FIEND макар че аз съм още в първия град но до края на дена ще се "пренеса" до San Fiero .Афе хора кфо толкова трудно видяхте в намирането на комбайна в гората .Аз я минах тая мисия от първия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Значи нали си правя банда от 7 души най-много.Е например като се кача в кола за 4-ма,другите 3-ма как да се качат в друга,а не да тичат след мен.А и какво означава "Stamina"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Значи нали си правя банда от 7 души най-много.Е например като се кача в кола за 4-ма,другите 3-ма как да се качат в друга,а не да тичат след мен.А и какво означава "Stamina"? <{POST_SNAPBACK}> Stamina с едига като спиринтираш (тва ти е издръжливостта) Първо обаче иди и си натъпчи негрото да не изгубиш мускили докат бегаш. Като искаш 7 души ходи пеш. Едва ли са ги научили да карат сами кола и да те следват.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 10х SPEED-FIEND макар че аз съм още в първия град но до края на дена ще се "пренеса" до San Fiero .Афе хора кфо толкова трудно видяхте в намирането на комбайна в гората .Аз я минах тая мисия от първия път Никой не се е затруднил. хората питаха и се чудеха къде се намира. не са казали, че мисията е трудна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Stava li da mi kajete kade se namira fitnesa?? Tolkova go tarsa... ne moga da go otkriq Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Stava li da mi kajete kade se namira fitnesa?? Tolkova go tarsa... ne moga da go otkriq Отбелязан е на картата с гира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Stava li da mi kajete kade se namira fitnesa?? Tolkova go tarsa... ne moga da go otkriq <{POST_SNAPBACK}> На картата ти го показва като щанга , а в началото не ти го показва малко по късно ще ти се открие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 ОДаааа най-накрая боднах Desise и то в две срещи една след друга.Ама е много тъпо че ма кани на кафе в тах,там почват да са таковат и на мен ми дава само къщата и от вън ,а на един скрииншот гледах как са таковат в стаята напрао . П.П.Не съм и подарявал никфи букети и тем подобни само че 2 часа си играх да я водя по срещи и се progress with Denisе ми е малко над половината Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 На картата ти го показва като щанга , а в началото не ти го показва малко по късно ще ти се открие. <{POST_SNAPBACK}> Gore-dolu koga se otkriva Az sega sam na edna misiq, kadeto trqbva da otida v edin sklad za orajiq - pri voennite.Za malko da e mina misiqta ama mi es popali MPS-to Ina4e pitah kade e fitnesa, za6toto bqh oti6al pri oniq boksior, iskah da se biq s nego ama toi mi kaza, 4e trqbva da naprava malko muskuli 6te vidi toi na kakvo 6te go naprava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ina4e pitah kade e fitnesa, za6toto bqh oti6al pri oniq boksior, iskah da se biq s nego ama toi mi kaza, 4e trqbva da naprava malko muskuli 6te vidi toi na kakvo 6te go naprava... <{POST_SNAPBACK}> E това е залата де уредите са в страни до стената - щанга , гири , пътека такава за тичане и колело Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 E това е залата де уредите са в страни до стената - щанга , гири , пътека такава за тичане и колело <{POST_SNAPBACK}> Да, за да ги ползваш натискаш enter и после следваш инструкциите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted June 16, 2005 Author Share Posted June 16, 2005 Mersi mnogo za pomo6tta Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Олееее магазина за правене на коли в San Fiero е ЛУДНИЦА .Се едно че играя NFS:Undergroun .Спойлер,напраих си капака тавана на колата,праговете.Майкааа ЛУДНИЦА П.П.Tankis, сега видях поста ти относно това как да цъбереш 7 homies в една кола.Еми много просто:ОТКРАДНИ СИ АВТПБУС .Аз във San Fiero още не съм виждал защото го открих преди около 7-8 минути но в Los Santos ги има най-много в гетото(тфоя кфартал ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Олееее магазина за правене на коли в San Fiero е ЛУДНИЦА .Се едно че играя NFS:Undergroun .Спойлер,напраих си капака тавана на колата,праговете.Майкааа ЛУДНИЦА П.П.Tankis, сега видях поста ти относно това как да цъбереш 7 homies в една кола.Еми много просто:ОТКРАДНИ СИ АВТПБУС .Аз във San Fiero още не съм виждал защото го открих преди около 7-8 минути но в Los Santos ги има най-много в гетото(тфоя кфартал ) Ще бъдеш ли така добър да спреш да ни информираш за прогреса си в играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Ще бъдеш ли така добър да спреш да ни информираш за прогреса си в играта? <{POST_SNAPBACK}> Prosto e razvulnuvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Значи нали си правя банда от 7 души най-много.Е например като се кача в кола за 4-ма,другите 3-ма как да се качат в друга,а не да тичат след мен.А и какво означава "Stamina"? <{POST_SNAPBACK}> Открадни си автобус.В него достатъчно място Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Eй момчета имам много голям проблем Инсталирах играта,а не мога да играя я играя.Пробвах с няколко крака ама нищо... Помогнете ми щото ша се самоубия.Толкова време я чаках а ся ша си прай п***а с мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Eй момчета имам много голям проблем Инсталирах играта,а не мога да играя я играя.Пробвах с няколко крака ама нищо... Помогнете ми щото ша се самоубия.Толкова време я чаках а ся ша си прай п***а с мене. <{POST_SNAPBACK}> Е за какво ти са няколко крака, като този към играта върши работа перфектно, какъв ерор ти дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 16, 2005 Share Posted June 16, 2005 Eй момчета имам много голям проблем Инсталирах играта,а не мога да играя я играя.Пробвах с няколко крака ама нищо... Помогнете ми щото ша се самоубия.Толкова време я чаках а ся ша си прай п***а с мене. <{POST_SNAPBACK}> Дай малко повече информация де ! Ние отде да знаем ква грешка ти дава или нещо от сорта ... к'во става като я пуснеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.