Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

offf ediniqt vika 4e ne e izlqzla za PS2 a tq ve4e e v warez-a drugiqt vika 4e 6te izliza sled 5 meseca drugiqt vika 4e 6te izliza oktomvri siq nekoi nema li da dade nekav officialen link 4e vsi4ki da razberat zakvo stava vapros ?!? i az napalno se obarkah koga 6te izlezne taq igra i men me sarbqt prastite taka 4e please ne vikaite 5 meseca a podkrepqite the 1 post v koito se kazva oktomvri !  :punk

октомври мина отдавна :punk

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Guest the_hot_guy
А бе я си играйте халфата  :P  Като дойде "крадеца" и него ще го уважим. Кво сте се разпискали толкова... игра няква...

halfata novata ne6to ne me kefi mnogo ednoobrazno kakto vsi4ki drugi ek6ani :blink: ina4e za drugoto si prav 4e e samo nqkva igra oba4e vapreki tva me sarbqtt ra4i4kite a pak Nax sa6to e prav Under 2 izlezne exeee za Ps2 a pak za Pc izlezna predi 2 sedmici :cry

ай кажете ми ся ние РС юзърите несме ли преебани... все чакаме нещо да излезе докато тия с PS2 се кефят и ни се смеят  :tongue  :tongue

abe smeqt se ma davat li ludi pari da si kupqt nqkoq igra.nie pone mojem v neta da si gi namirame.sq dali na nas shte ni vurvi e drug vupros ma pone za preeban az ne se 4ustvam.preebani sa te deto mi igraqt igri kato max pane,delta force i medal of honou s joistika (e na koi kakto mu e udobno).

GTA San Andreas 6te e naistina qka !

Samo dano ne e vqrno 4e niama da izliza za PC :(

Uf kak ne mi se 4aka do 2005 ta godina i to liatoto !

E moje i da izleze po rano de to i za Vice city se govore6e 4e 6tiala kusno da izliza za PC ama ne be6e viarno :notify:

ай кажете ми ся ние РС юзърите несме ли преебани... все чакаме нещо да излезе докато тия с PS2 се кефят и ни се смеят  :tongue  :tongue

Da tova e vqrno! Kvo sa se zaribili da pravat igri samo za yupia PS2 :sick

Predpo4itam s PCto i tva e! :huh:

Работещ емулатор за PS2 няма, като дори и този поддържа много малко количество игри, а San Andreas не е сред тях.

добре де дай линк на някъква игра която тръгва щото си намерих емулатор :)

• 3 weeks later...
ari we igrata izleze nema li nekoi da q upload v warez.ru ??!? :)))) ne iskam da stavam nahalen ama me sarbiat ra4i4kite

май само ти си го знаеш това ? Щом е излезнала отиваш и си я купуваш . Докато не се кракне ,няма смисъл да се качва (ако въобще е излезнала ) не мислиш ли :confused

Guest the_hot_guy
май само ти си го знаеш това ? Щом е излезнала отиваш и си я купуваш . Докато не се кракне ,няма смисъл да се качва (ако въобще е излезнала ) не мислиш ли  :confused

izlezna i e crack-nata ve4e i super mnogo hora q igraqt taka 4e .... kato neznae6 i ne si razpital nedei taka da mi vika6 ''май само ти си го знаеш това ? '' :punk :sayjin :angry1 edin mi kaza ne6to ot roda na lan ne6to si ama ne razbrah saita !!! :blink: ne6to takova kaza ama .... :blink: taka 4e nekoi ako znae ne6to oob6to s tova da kazva

izlezna i e crack-nata ve4e i super mnogo hora q igraqt taka 4e .... kato neznae6 i ne si razpital nedei taka da mi vika6 ''май само ти си го знаеш това ? ''  :punk  :sayjin  :angry1  edin mi kaza ne6to ot roda na lan ne6to si ama ne razbrah saita !!!  :blink:  ne6to takova kaza ama ....  :blink:  taka 4e nekoi ako znae ne6to oob6to s tova da kazva

men mi e mnogo interesno kak q igraqt kato shte izliza za PC 4ak lqtoto na 2005 godina

izlezna i e crack-nata ve4e i super mnogo hora q igraqt taka 4e .... kato neznae6 i ne si razpital nedei taka da mi vika6 ''май само ти си го знаеш това ? ''  :punk  :sayjin  :angry1  edin mi kaza ne6to ot roda na lan ne6to si ama ne razbrah saita !!!  :blink:  ne6to takova kaza ama ....  :blink:  taka 4e nekoi ako znae ne6to oob6to s tova da kazva

я ми кажи кой я играе , и що я няма в IsoNews ? май нещо не си в час .. Коя група са я кракнали ? къде прочете ,че е кракната ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...