Botev1912 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 offf ediniqt vika 4e ne e izlqzla za PS2 a tq ve4e e v warez-a drugiqt vika 4e 6te izliza sled 5 meseca drugiqt vika 4e 6te izliza oktomvri siq nekoi nema li da dade nekav officialen link 4e vsi4ki da razberat zakvo stava vapros ?!? i az napalno se obarkah koga 6te izlezne taq igra i men me sarbqt prastite taka 4e please ne vikaite 5 meseca a podkrepqite the 1 post v koito se kazva oktomvri ! <{POST_SNAPBACK}> октомври мина отдавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 v wareza e za ps 2 a za pc shte izleze lqtoto na 2005.sq slushai kvo ti pee radioto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 ай кажете ми ся ние РС юзърите несме ли преебани... все чакаме нещо да излезе докато тия с PS2 се кефят и ни се смеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 А бе я си играйте халфата Като дойде "крадеца" и него ще го уважим. Кво сте се разпискали толкова... игра няква... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 А бе я си играйте халфата Като дойде "крадеца" и него ще го уважим. Кво сте се разпискали толкова... игра няква... <{POST_SNAPBACK}> halfata novata ne6to ne me kefi mnogo ednoobrazno kakto vsi4ki drugi ek6ani ina4e za drugoto si prav 4e e samo nqkva igra oba4e vapreki tva me sarbqtt ra4i4kite a pak Nax sa6to e prav Under 2 izlezne exeee za Ps2 a pak za Pc izlezna predi 2 sedmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 ай кажете ми ся ние РС юзърите несме ли преебани... все чакаме нещо да излезе докато тия с PS2 се кефят и ни се смеят <{POST_SNAPBACK}> abe smeqt se ma davat li ludi pari da si kupqt nqkoq igra.nie pone mojem v neta da si gi namirame.sq dali na nas shte ni vurvi e drug vupros ma pone za preeban az ne se 4ustvam.preebani sa te deto mi igraqt igri kato max pane,delta force i medal of honou s joistika (e na koi kakto mu e udobno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 GTA San Andreas 6te e naistina qka ! Samo dano ne e vqrno 4e niama da izliza za PC Uf kak ne mi se 4aka do 2005 ta godina i to liatoto ! E moje i da izleze po rano de to i za Vice city se govore6e 4e 6tiala kusno da izliza za PC ama ne be6e viarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISD Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 edin ot moq klas mi kaza che v USA nqkakvi sa napravili crack s koito igrata za PS2 stavala i za PC... ne znam izobshto dali e vqrno ama ako e da idva toq crack po-byrzo i v BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 октомври мина отдавна <{POST_SNAPBACK}> Awe igrata izleze za play station 2 i to predi mesec-2 za PC o6te ni6to ne kazvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 ай кажете ми ся ние РС юзърите несме ли преебани... все чакаме нещо да излезе докато тия с PS2 се кефят и ни се смеят <{POST_SNAPBACK}> Da tova e vqrno! Kvo sa se zaribili da pravat igri samo za yupia PS2 Predpo4itam s PCto i tva e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 kvo sa oplakvate samo ve nestiga 4e gi cukate igrite bez pari mi i mrunkate ostavete gi da sa naradvat na neshto za koeto sa broili nai malko 100 kinta a puk nie shte q cukame avanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Работещ емулатор за PS2 няма, като дори и този поддържа много малко количество игри, а San Andreas не е сред тях. <{POST_SNAPBACK}> добре де дай линк на някъква игра която тръгва щото си намерих емулатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 добре де дай линк на някъква игра която тръгва щото си намерих емулатор <{POST_SNAPBACK}> + биос ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 ari we igrata izleze nema li nekoi da q upload v warez.ru ??!? )) ne iskam da stavam nahalen ama me sarbiat ra4i4kite Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 ari we igrata izleze nema li nekoi da q upload v warez.ru ??!? )) ne iskam da stavam nahalen ama me sarbiat ra4i4kite <{POST_SNAPBACK}> май само ти си го знаеш това ? Щом е излезнала отиваш и си я купуваш . Докато не се кракне ,няма смисъл да се качва (ако въобще е излезнала ) не мислиш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 май само ти си го знаеш това ? Щом е излезнала отиваш и си я купуваш . Докато не се кракне ,няма смисъл да се качва (ако въобще е излезнала ) не мислиш ли <{POST_SNAPBACK}> izlezna i e crack-nata ve4e i super mnogo hora q igraqt taka 4e .... kato neznae6 i ne si razpital nedei taka da mi vika6 ''май само ти си го знаеш това ? '' edin mi kaza ne6to ot roda na lan ne6to si ama ne razbrah saita !!! ne6to takova kaza ama .... taka 4e nekoi ako znae ne6to oob6to s tova da kazva Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 izlezna i e crack-nata ve4e i super mnogo hora q igraqt taka 4e .... kato neznae6 i ne si razpital nedei taka da mi vika6 ''май само ти си го знаеш това ? '' edin mi kaza ne6to ot roda na lan ne6to si ama ne razbrah saita !!! ne6to takova kaza ama .... taka 4e nekoi ako znae ne6to oob6to s tova da kazva <{POST_SNAPBACK}> men mi e mnogo interesno kak q igraqt kato shte izliza za PC 4ak lqtoto na 2005 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 izlezna i e crack-nata ve4e i super mnogo hora q igraqt taka 4e .... kato neznae6 i ne si razpital nedei taka da mi vika6 ''май само ти си го знаеш това ? '' edin mi kaza ne6to ot roda na lan ne6to si ama ne razbrah saita !!! ne6to takova kaza ama .... taka 4e nekoi ako znae ne6to oob6to s tova da kazva <{POST_SNAPBACK}> я ми кажи кой я играе , и що я няма в IsoNews ? май нещо не си в час .. Коя група са я кракнали ? къде прочете ,че е кракната ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 я ми кажи кой я играе , и що я няма в IsoNews ? <{POST_SNAPBACK}> Нито пък в http://www.nforce.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 HaCeR- ne6to si sa pi6e6e ot server na CoD teams mi kaza 4e e izleznala 4e e crack-nata i 4e ve4e se igrae !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Да то и Unreal 3 се играе вече , от 5 години е излезнала .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Аз вече играя FIFA 2006 Стига с глупостите. Като е излезнала дай линк към официалния сайт и го докажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ta 6te po4akame i 6te vidime,za6toto ne vsqka igra e otgovarqla na predvaritelno zadadeni kriterii ot nas o6te predi da e izleznala.Ta taka ,4e vremeto 6te pokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Da tova e vqrno! Kvo sa se zaribili da pravat igri samo za yupia PS2 Predpo4itam s PCto i tva e! <{POST_SNAPBACK}> Конкуренция бе човек... Ти можеш да предпочиташ, ама за съжеление никой не те пита Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Има бета версии за РС в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.