Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Парашута е в първия град.До конните надбягвания на картата има една елипсовидна зграда.Ако не я намериш ми кажи и майла си и ша ти пратя снимка :D  ;) .А искам да питам кога си хвашташ гадже :confused .След някоя мисия ли какво.Ай кажете ПЛС

Дам,на една мисия ще спасиш една кака и тя ще ти стане гадже :)

Имам въпрос относно 'pimping-a...понякога клиентите почват да се занасят с моите момичета и ми изписва'Destroy Him'..да ама като го убия и ми дава -end :bgrin: Та...в такъв случай какво да направя?Да го пребия с голи ръци ли? :P

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Дам,на една мисия ще спасиш една кака и тя ще ти стане гадже :)

Имам въпрос относно 'pimping-a...понякога клиентите почват да се занасят с моите момичета и ми изписва'Destroy Him'..да ама като го убия и ми дава -end :bgrin: Та...в такъв случай какво да направя?Да го пребия с голи ръци ли? :P

10х HBK.Олеее само като се доближа до колата(спортната де :P )и sex apperiance-a ми се пълни на мах :punk :punk :love

Парашута е в първия град.До конните надбягвания на картата има една елипсовидна зграда.Ако не я намериш ми кажи и майла си и ша ти пратя снимка :D  ;) .А искам да питам кога си хвашташ гадже :confused .След някоя мисия ли какво.Ай кажете ПЛС

Намерих го :D

Намерих го :D

Радвам се :D .Ми то май това е основното нещо от което се печелят пари :punk ,сичко друго дава много малко кинти.А да не говорим за мисиите :laughing: .

Радвам се :D .Ми то май това е основното нещо от което се печелят пари :punk ,сичко друго дава много малко кинти.А да не говорим за мисиите :laughing: .

и как точно се печелят пари :confused номера ли се правят какво ?!? :punk тряббва да го скиам :punk ама обясни ми от сия какво с прави точно за да спечеля пари , за да не се мотам там ако го намера :blink: иначе кинти са печелят и от хидравличните номера с кола :D

Малко се извинявам ама кой беше ония пич дето минаваше мисията с влака Ако може да ми я мине щото се докарах до нервна криза и ще направя някоя глупост на компютъра си

Малко се извинявам ама кой беше ония пич дето минаваше мисията с влака Ако може да ми я мине щото се докарах до нервна криза и ще направя някоя глупост на компютъра си

Това е нищо с влака... по-нататък има една мисия дето правиш обир на магазин с Catalina и трябва да гониш едни с едни четириколесни моторетки - е там е по-ужас

и как точно се печелят пари  :confused  номера ли се правят какво ?!?  :punk  тряббва да го скиам  :punk  ама обясни ми от сия какво с прави точно за да спечеля пари , за да не се мотам там ако го намера  :blink: иначе кинти са печелят и от хидравличните номера с кола  :D

Еми най голямата далавера е да залагаш на конни надбягвания.Преди малко заложих 300 000 $ на един кон и сега имам към 2 880 000$ долара :D .DON_CHEFO ако още не си си минал мисията дай аз ша ти я мина :D .Най накрая си хванах гадже(в играта де :P )ама кога мога да я целувам и по важното:кога мога да я бодна :punk :punk :D :hump: :hump:

Еми най голямата далавера е да залагаш на конни надбягвания.Преди малко заложих 300 000 $ на един кон и сега имам към 2 880 000$ долара :D .DON_CHEFO ако още не си си минал мисията дай аз ша ти я мина :D .Най накрая си хванах гадже(в играта де :P )ама кога мога да я целувам и по важното:кога мога да я бодна :punk  :punk  :D  :hump:  :hump:

Ще стоиш на сухо , бодни простифутка :P

Що бе, аз Dennise я боднах на 3-тата среща...  B)

Toчно пък Дениз ми вдигна супер много нервите, 5 срещи и само плюска и даже неиска да се целуваме ... пфффф и и теглих една и айде газ при наште момичета :blink:

Как ги правите тия пари от конни надбягвания.. на който и кон да заложа все губя. 10000$ се вътрих. вече гараж си правя в San Fierro , а имам 31 000$!!! никви кинти няма.

Toчно пък Дениз ми вдигна супер много нервите, 5 срещи и само плюска и даже неиска да се целуваме ... пфффф и и теглих една и айде газ при наште момичета  :blink:

Ако и беше дал 1 букет като добър коцкар, щеше да ти пусне... ;)

Как ги правите тия пари от конни надбягвания.. на който и кон да заложа все губя. 10000$ се вътрих. вече гараж си правя в San Fierro , а имам 31 000$!!! никви кинти няма.

Да ве аз на тия надбягвания съм заложил около 50 000 и не съм спечелил...

а как се минава онази мисия, когато си взимаш новата кола, тунинговаш я и я закарваш на някво състезание да се клати???

аз не мога да направя и една точка :cry

а как се минава онази мисия, когато си взимаш новата кола, тунинговаш я и я закарваш на някво състезание да се клати???

аз не мога да направя и една точка :cry

Ами с контролите, гледаш какво идва към кръгчето и натискаш тази посока на контролите. Т.т ако ти идва стрелка надолу, натискаш S примерно , но точно когато стрелкичката попадне в кръгчето :P

Да ве аз на тия надбягвания съм заложил около 50 000 и не съм спечелил...

Еми до касмет е фе пич :D .Ако ня вярвяш кажи си и-майла да ти пратя снимки :P .Айде и мен ма заточиха в гората.Мноо яко е да караш тряктор по планината :D :lol: :lol: :lol:

Мен пък адски много ме радва да карам бъги в пустинята :) Голяма веселба пада, особено като си пусна и кънтри. Иначе, тая кучка Каталина просто ми пълни душата - смял съм й се от сърце.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...