HBK Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Парашута е в първия град.До конните надбягвания на картата има една елипсовидна зграда.Ако не я намериш ми кажи и майла си и ша ти пратя снимка .А искам да питам кога си хвашташ гадже .След някоя мисия ли какво.Ай кажете ПЛС <{POST_SNAPBACK}> Дам,на една мисия ще спасиш една кака и тя ще ти стане гадже Имам въпрос относно 'pimping-a...понякога клиентите почват да се занасят с моите момичета и ми изписва'Destroy Him'..да ама като го убия и ми дава -end Та...в такъв случай какво да направя?Да го пребия с голи ръци ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Дам,на една мисия ще спасиш една кака и тя ще ти стане гадже Имам въпрос относно 'pimping-a...понякога клиентите почват да се занасят с моите момичета и ми изписва'Destroy Him'..да ама като го убия и ми дава -end Та...в такъв случай какво да направя?Да го пребия с голи ръци ли? <{POST_SNAPBACK}> 10х HBK.Олеее само като се доближа до колата(спортната де )и sex apperiance-a ми се пълни на мах Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Парашута е в първия град.До конните надбягвания на картата има една елипсовидна зграда.Ако не я намериш ми кажи и майла си и ша ти пратя снимка .А искам да питам кога си хвашташ гадже .След някоя мисия ли какво.Ай кажете ПЛС <{POST_SNAPBACK}> Намерих го Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Намерих го <{POST_SNAPBACK}> Радвам се .Ми то май това е основното нещо от което се печелят пари ,сичко друго дава много малко кинти.А да не говорим за мисиите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Аве някой да знае къде има (да е намирал) роторна картечница??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Аве някой да знае къде има (да е намирал) роторна картечница??? <{POST_SNAPBACK}> Виж в някое военно място. На предната ГТА имаше там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Радвам се .Ми то май това е основното нещо от което се печелят пари ,сичко друго дава много малко кинти.А да не говорим за мисиите . <{POST_SNAPBACK}> и как точно се печелят пари номера ли се правят какво ?!? тряббва да го скиам ама обясни ми от сия какво с прави точно за да спечеля пари , за да не се мотам там ако го намера иначе кинти са печелят и от хидравличните номера с кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Малко се извинявам ама кой беше ония пич дето минаваше мисията с влака Ако може да ми я мине щото се докарах до нервна криза и ще направя някоя глупост на компютъра си Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Изпрати сейва на thematrix_neo@abv.bg аз ша ти го мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Изпрати сейва на thematrix_neo@abv.bg аз ша ти го мина <{POST_SNAPBACK}> kato otide6 vav fitnesa moge6 da se bie6.i kato nay4a novite ydari ne moga da razbera kak se izpolzvat.kade e tova RMB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 kato otide6 vav fitnesa moge6 da se bie6.i kato nay4a novite ydari ne moga da razbera kak se izpolzvat.kade e tova RMB? <{POST_SNAPBACK}> RMB-right mouse butten или задържаш дясното коп4е на ми6ката като отиде6 да биеш някой и натиска6 ентър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Малко се извинявам ама кой беше ония пич дето минаваше мисията с влака Ако може да ми я мине щото се докарах до нервна криза и ще направя някоя глупост на компютъра си Това е нищо с влака... по-нататък има една мисия дето правиш обир на магазин с Catalina и трябва да гониш едни с едни четириколесни моторетки - е там е по-ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 и как точно се печелят пари номера ли се правят какво ?!? тряббва да го скиам ама обясни ми от сия какво с прави точно за да спечеля пари , за да не се мотам там ако го намера иначе кинти са печелят и от хидравличните номера с кола <{POST_SNAPBACK}> Еми най голямата далавера е да залагаш на конни надбягвания.Преди малко заложих 300 000 $ на един кон и сега имам към 2 880 000$ долара .DON_CHEFO ако още не си си минал мисията дай аз ша ти я мина .Най накрая си хванах гадже(в играта де )ама кога мога да я целувам и по важното:кога мога да я бодна Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Еми най голямата далавера е да залагаш на конни надбягвания.Преди малко заложих 300 000 $ на един кон и сега имам към 2 880 000$ долара .DON_CHEFO ако още не си си минал мисията дай аз ша ти я мина .Най накрая си хванах гадже(в играта де )ама кога мога да я целувам и по важното:кога мога да я бодна <{POST_SNAPBACK}> Ще стоиш на сухо , бодни простифутка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Ще стоиш на сухо , бодни простифутка Що бе, аз Dennise я боднах на 3-тата среща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Що бе, аз Dennise я боднах на 3-тата среща... <{POST_SNAPBACK}> Toчно пък Дениз ми вдигна супер много нервите, 5 срещи и само плюска и даже неиска да се целуваме ... пфффф и и теглих една и айде газ при наште момичета Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Как ги правите тия пари от конни надбягвания.. на който и кон да заложа все губя. 10000$ се вътрих. вече гараж си правя в San Fierro , а имам 31 000$!!! никви кинти няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Toчно пък Дениз ми вдигна супер много нервите, 5 срещи и само плюска и даже неиска да се целуваме ... пфффф и и теглих една и айде газ при наште момичета <{POST_SNAPBACK}> Ако и беше дал 1 букет като добър коцкар, щеше да ти пусне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Как ги правите тия пари от конни надбягвания.. на който и кон да заложа все губя. 10000$ се вътрих. вече гараж си правя в San Fierro , а имам 31 000$!!! никви кинти няма. <{POST_SNAPBACK}> Да ве аз на тия надбягвания съм заложил около 50 000 и не съм спечелил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Да ве аз на тия надбягвания съм заложил около 50 000 и не съм спечелил... <{POST_SNAPBACK}> Колкото по-малко залагате толкова по-голям шанс за печалба има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 а как се минава онази мисия, когато си взимаш новата кола, тунинговаш я и я закарваш на някво състезание да се клати??? аз не мога да направя и една точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 а как се минава онази мисия, когато си взимаш новата кола, тунинговаш я и я закарваш на някво състезание да се клати???аз не мога да направя и една точка <{POST_SNAPBACK}> Ами с контролите, гледаш какво идва към кръгчето и натискаш тази посока на контролите. Т.т ако ти идва стрелка надолу, натискаш S примерно , но точно когато стрелкичката попадне в кръгчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Да ве аз на тия надбягвания съм заложил около 50 000 и не съм спечелил... <{POST_SNAPBACK}> Еми до касмет е фе пич .Ако ня вярвяш кажи си и-майла да ти пратя снимки .Айде и мен ма заточиха в гората.Мноо яко е да караш тряктор по планината Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Мен пък адски много ме радва да карам бъги в пустинята Голяма веселба пада, особено като си пусна и кънтри. Иначе, тая кучка Каталина просто ми пълни душата - смял съм й се от сърце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 nakoi minal li e shofiorskite kursove samo sus zlatni medali - ako ima da kaje davat li neshto dopulnitelno (sushto taka i kursovete za pilot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.