Sempliok Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ми начи се разминаваме с информацията.Аз минах едно състезание с коли из целия град .Аз имам предвид че може да си тунинговаш кола .10х evil_smith.Много съм ти благодарен <{POST_SNAPBACK}> Значи обозначеното с "купа" на картата са тези състезания (невщо като NASCAR) на закрито. А другите из града се зимат от един пич дет от време на време ти звъни на телефона и казва къде да го намериш за да те заведе да се състезаваш А това за тунинга е обозначено с червен гаечен ключ @tankis не ако си на мотор няма да ти следват освен ако един от тях не се яхне зад теб на мотора инъче трвбва да ги возиш с кола примерно. И ако се отдалечиш прекалено много от някой той се откъсва от групата и не е под твое командване. Ама не знам по нататък като ти разреши да си правиш по по-големи банди с какво ще трябва да ги певозваш сигурно с автобус.. Ще е много весело един цял автобус със Зелени Hommies На мен за сега ми дава най много до 5 човека да събирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Аве пичове не съм чел цялата тема,но някой може ли да ми каже дали мога да слагам МП3-ки и как ? Извинявайте но нямам време да чета сичко до тук На мен играта ми накъсва дори и на минималните графични опции....ati radeon 2.4ghz 512 mb ram...уж ги покрива ама пак ми накъсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 На гарата ... до стената понякога седи един пич с червено пред него (такова като на мисиите). като идеш.. те пита дали искаш да ти каже къде са състезанията с Lowrider-и и ти трябва да отговориш Y или N. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Луда работа! Може да караш и влаковете. Даже има и мисийки ама са тъпички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Значи обозначеното с "купа" на картата са тези състезания (невщо като NASCAR) на закрито. А другите из града се зимат от един пич дет от време на време ти звъни на телефона и казва къде да го намериш за да те заведе да се състезаваш А това за тунинга е обозначено с червен гаечен ключ @tankis не ако си на мотор няма да ти следват освен ако един от тях не се яхне зад теб на мотора инъче трвбва да ги возиш с кола примерно. И ако се отдалечиш прекалено много от някой той се откъсва от групата и не е под твое командване. Ама не знам по нататък като ти разреши да си правиш по по-големи банди с какво ще трябва да ги певозваш сигурно с автобус.. Ще е много весело един цял автобус със Зелени Hommies На мен за сега ми дава най много до 5 човека да събирам <{POST_SNAPBACK}> Ako ne se luga,mai moge6 da komandva6 samo do 7 4oveka,no kogato si ka4i6 celiia respect,no ne sum siguren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ...@Basten я сподели как е това със PIMPA аз не съм го открил <{POST_SNAPBACK}> PIMP ставаш като вземеш от центъра на града една кола май на ролс ройс мяса и натиснеш 2 изпълняваш 10 поръчки които ти дават добри пари и горе се пълни PIMP-метер Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 И след като ви прокуждат в гората, къде ги намирате тия homies? където и да ида все розови глупаци се разхождат и тук таме жълти. даже до старата къща ... и там са розови и постоянно ме стрелят и ме карат да ги трепа. човек не може да си влезе в къщата и да си вземе возилото от гаража на спокойствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Верно изпозвам чиитове, ама след като превъртя дадена игра щото иначе ми е супер тъпо. Айде със здраве. ПП Нещо се говореше, че CJ ще може да стреля с 2 оръжия едновременно. Как става това? asd - ГОТОВО! <{POST_SNAPBACK}> Az strelqm s 2 orujiq kato ovladqh dadeno orujie na max. Po-to4no strelqm s 2 uzita...dovolno e za blizak boi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 И след като ви прокуждат в гората, къде ги намирате тия homies? където и да ида все розови глупаци се разхождат и тук таме жълти. даже до старата къща ... и там са розови и постоянно ме стрелят и ме карат да ги трепа. човек не може да си влезе в къщата и да си вземе возилото от гаража на спокойствие. <{POST_SNAPBACK}> МДа след като Брат ти влезе в затвора и ти се изнесеш повече да вършиш мисии в другите градове розовите завземат доста голяма част от града включително гроув стриит Чак след като излезне брата на Си-Джей от затвора чак отгава ще трябва пак да си разчистваш раьона пак с gang wars... @Neo_DDT 10x ще пробвам някой път ако набарам такъв ролс ройс Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 igrata e mnoo qka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 http://www.gtasanandreas.net Сайта е супер полезен можете да намерите всичко за играта там Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Аве пичове имам проблем със стартирането на играта , нещо немога да я подкарам , тръгва ми само интрото и после ме изхвърля , не излиза никво съобщетие за грешка , имам съмнения че е от видео картата (VGA: up to 64MB), момя помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Братчето отиде в пандиза... ся кво? Няма мисии, няма нищо. Маи ще се поразхождам в другите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Аве пичове имам проблем със стартирането на играта , нещо немога да я подкарам , тръгва ми само интрото и после ме изхвърля , не излиза никво съобщетие за грешка , имам съмнения че е от видео картата (VGA: up to 64MB), момя помогнете <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз съм с 64мб видео и нямам никакви проблеми.И на мен ми се е случвало с други игри така да ме изхвърля.Може да е от драйверите.Незнам пробвай с някакви други по нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Хора помогнете как да мина мисията в която трябва да танцувам на плажа отивам при при оная отговарям и с да че искам да танцуваме и нищо не се получава просто не знам кво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Хора помогнете как да мина мисията в която трябва да танцувам на плажа отивам при при оная отговарям и с да че искам да танцуваме и нищо не се получава просто не знам кво да правя <{POST_SNAPBACK}> Я пробвай пак да натиснеш Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Аве незнам ама всички дет са денси ги минавам само оная с колата не мога и не мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Превъртях я най-сетне ама последната мисия ме озории мммного. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Уау. Доста бързо. Ти спал ли си изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Уау. Доста бързо. Ти спал ли си изобщо. <{POST_SNAPBACK}> 2-3 часа пред монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Я пробвай пак да натиснеш Y <{POST_SNAPBACK}> Да така стана а някой да ми каже за кво служи фотоапарата ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Превъртях я най-сетне ама последната мисия ме озории мммного. <{POST_SNAPBACK}> Kakva be6e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Олеее на конните надбягвания заложих 10 000$ на коня с най нисък коефициент 11/1 и спечелих.ААА летях и с парашут(намерих го на един небостъргач ).Тунинговах си ядна спортна кола ,купих си и къща на плажа за 30 000$ специално за да си прибирам колата .Еми тфа е за сега с което мога да се похваля. П.П.Абе хора кфо толкова трудно има в мисията на плажа дет трябва да танцуваш .Минах я от първия път.Танцува се със стрелките Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Олеее на конните надбягвания заложих 10 000$ на коня с най нисък коефициент 11/1 и спечелих.ААА летях и с парашут(намерих го на един небостъргач ).Тунинговах си ядна спортна кола ,купих си и къща на плажа за 30 000$ специално за да си прибирам колата .Еми тфа е за сега с което мога да се похваля. П.П.Абе хора кфо толкова трудно има в мисията на плажа дет трябва да танцуваш .Минах я от първия път.Танцува се със стрелките <{POST_SNAPBACK}> Къде е тоя парашут да го намеря и аз?В Сан Фиеро ли,в Лос Сантос ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Къде е тоя парашут да го намеря и аз?В Сан Фиеро ли,в Лос Сантос ли <{POST_SNAPBACK}> Парашута е в първия град.До конните надбягвания на картата има една елипсовидна зграда.Ако не я намериш ми кажи и майла си и ша ти пратя снимка .А искам да питам кога си хвашташ гадже .След някоя мисия ли какво.Ай кажете ПЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.