Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Ми начи се разминаваме с информацията.Аз минах едно състезание с коли из целия град :punk  :punk .Аз имам предвид че може да си тунинговаш кола :D  :punk.10х evil_smith.Много съм ти благодарен :D

Значи обозначеното с "купа" на картата са тези състезания (невщо като NASCAR) на закрито. А другите из града се зимат от един пич дет от време на време ти звъни на телефона и казва къде да го намериш за да те заведе да се състезаваш :) А това за тунинга е обозначено с червен гаечен ключ :)

@tankis не ако си на мотор няма да ти следват освен ако един от тях не се яхне зад теб на мотора инъче трвбва да ги возиш с кола примерно. И ако се отдалечиш прекалено много от някой той се откъсва от групата и не е под твое командване. Ама не знам по нататък като ти разреши да си правиш по по-големи банди с какво ще трябва да ги певозваш сигурно с автобус.. :lol: Ще е много весело един цял автобус със Зелени Hommies :lol: На мен за сега ми дава най много до 5 човека да събирам :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Аве пичове не съм чел цялата тема,но някой може ли да ми каже дали мога да слагам МП3-ки и как ? Извинявайте но нямам време да чета сичко до тук

На мен играта ми накъсва дори и на минималните графични опции....ati radeon 2.4ghz 512 mb ram...уж ги покрива ама пак ми накъсва :blink:

На гарата ... до стената понякога седи един пич с червено пред него (такова като на мисиите). като идеш.. те пита дали искаш да ти каже къде са състезанията с Lowrider-и и ти трябва да отговориш Y или N.

Значи обозначеното с "купа" на картата са  тези състезания (невщо като NASCAR) на закрито. А другите из града се зимат от един пич дет от време на време ти звъни на телефона и казва къде да го намериш за да те заведе да се състезаваш :) А това за тунинга е обозначено с червен гаечен ключ :)

@tankis  не ако си на мотор няма да ти следват освен ако един от тях не се яхне зад теб на мотора инъче трвбва да ги возиш с кола примерно. И ако се отдалечиш прекалено много от някой той се откъсва от групата и не е под твое командване. Ама не знам по нататък като ти разреши да си правиш по по-големи  банди с какво ще трябва да ги певозваш сигурно с автобус..  :lol: Ще е много весело един цял автобус със Зелени Hommies  :lol:  На мен за сега ми дава най много до 5 човека да събирам  :)

Ako ne se luga,mai moge6 da komandva6 samo do 7 4oveka,no kogato si ka4i6 celiia respect,no ne sum siguren.

...

@Basten я сподели как е това със PIMPA аз не съм го открил :(

PIMP ставаш като вземеш от центъра на града една кола май на ролс ройс мяса и натиснеш 2 изпълняваш 10 поръчки които ти дават добри пари :D и горе се пълни PIMP-метер

И след като ви прокуждат в гората, къде ги намирате тия homies? където и да ида все розови глупаци се разхождат и тук таме жълти. даже до старата къща ... и там са розови и постоянно ме стрелят и ме карат да ги трепа. човек не може да си влезе в къщата и да си вземе возилото от гаража на спокойствие.

Верно изпозвам чиитове, ама след като превъртя дадена игра щото иначе ми е супер тъпо. :(  :)  :)  :)  Айде със здраве.

ПП Нещо се говореше, че CJ ще може да стреля с 2 оръжия едновременно. Как става това?

asd - ГОТОВО!

Az strelqm s 2 orujiq kato ovladqh dadeno orujie na max. Po-to4no strelqm s 2 uzita...dovolno e za blizak boi :)

И след като ви прокуждат в гората, къде ги намирате тия homies? където и да ида все розови глупаци се разхождат и тук таме жълти. даже до старата къща ... и там са розови и постоянно ме стрелят и ме карат да ги трепа. човек не може да си влезе в къщата и да си вземе возилото от гаража на спокойствие.

МДа след като Брат ти влезе в затвора и ти се изнесеш повече да вършиш мисии в другите градове розовите завземат доста голяма част от града включително гроув стриит ;) Чак след като излезне брата на Си-Джей от затвора чак отгава ще трябва пак да си разчистваш раьона пак с gang wars...:(

@Neo_DDT 10x ще пробвам някой път ако набарам такъв ролс ройс :)

Аве пичове имам проблем със стартирането на играта , нещо немога да я подкарам , тръгва ми само интрото и после ме изхвърля :( , не излиза никво съобщетие за грешка , имам съмнения че е от видео картата (VGA: up to 64MB), момя помогнете :confused

Братчето отиде в пандиза... ся кво? Няма мисии, няма нищо. Маи ще се поразхождам в другите...

Аве пичове имам проблем със стартирането на играта , нещо немога да я подкарам , тръгва ми само интрото и после ме изхвърля  :( , не излиза никво съобщетие за грешка  , имам съмнения че е от видео картата  (VGA: up to 64MB), момя помогнете  :confused

Ами и аз съм с 64мб видео и нямам никакви проблеми.И на мен ми се е случвало с други игри така да ме изхвърля.Може да е от драйверите.Незнам пробвай с някакви други по нови.

Хора помогнете как да мина мисията в която трябва да танцувам на плажа отивам при при оная отговарям и с да че искам да танцуваме и нищо не се получава просто не знам кво да правя

Хора помогнете как да мина мисията в която трябва да танцувам на плажа отивам при при оная отговарям и с да че искам да танцуваме и нищо не се получава просто не знам кво да правя

Я пробвай пак да натиснеш Y :)

Олеее на конните надбягвания заложих 10 000$ на коня с най нисък коефициент 11/1 и спечелих.ААА летях и с парашут(намерих го на един небостъргач :P ).Тунинговах си ядна спортна кола :D ,купих си и къща на плажа за 30 000$ специално за да си прибирам колата :D .Еми тфа е за сега с което мога да се похваля.

П.П.Абе хора кфо толкова трудно има в мисията на плажа дет трябва да танцуваш :confused :confused .Минах я от първия път.Танцува се със стрелките ;)

Олеее на конните надбягвания заложих 10 000$ на коня с най нисък коефициент 11/1 и спечелих.ААА летях и с парашут(намерих го на един небостъргач :P ).Тунинговах си ядна спортна кола :D ,купих си и къща на плажа за 30 000$ специално за да си прибирам колата :D .Еми тфа е за сега с което мога да се похваля.

П.П.Абе хора кфо толкова трудно има в мисията на плажа дет трябва да танцуваш :confused  :confused .Минах я от първия път.Танцува се със стрелките ;)

Къде е тоя парашут да го намеря и аз?В Сан Фиеро ли,в Лос Сантос ли :confused

Къде е тоя парашут да го намеря и аз?В Сан Фиеро ли,в Лос Сантос ли :confused

Парашута е в първия град.До конните надбягвания на картата има една елипсовидна зграда.Ако не я намериш ми кажи и майла си и ша ти пратя снимка :D ;) .А искам да питам кога си хвашташ гадже :confused .След някоя мисия ли какво.Ай кажете ПЛС

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...