evil_smith Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Той с чийтове разцъква момчето. нищо чудно, че е толкова напред. <{POST_SNAPBACK}> Много ли си сигурен?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Въпросът и е как да обирам и как да си правя гангстерска армия и да ме следват и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Въпросът и е как да обирам и как да си правя гангстерска армия и да ме следват и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Отиваш до някое 'homie' ,задържаш РМБ(дясното копче на мишката),(CJ трябва да си вдигне оръжието) и натискаш ENTER Ще се присъединят към теб ако престижът ти е достатъчно голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А какво е "homie"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А какво е "homie"? <{POST_SNAPBACK}> Да бе и аз се тва се чудя и се се каня да питам и се забравям. Смисъл какво означава като дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Абе сега минах една мисия в която трябваше да гръмна 1 хеликоптер с базука и вече нямам мисии които мога да минавам Освен на W където иска да мога да плувам, а аз не мога и не можах да си кача лесно скил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Някой игра ли баскет? (освен мен) , а конните залагания са точно под разклоненията на пътия възел в Лос Сантос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 @Asd Аз не визирам теб нито който и да е . Просто си изказвам личните впечатления Инъче пишете си аз нямам проблем.Но не е трудно да се потърси малко и да си намериш отговора на въпроса вместо да се пише само едно и също... <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на това мнение но стига офф топи-ци Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Някой игра ли баскет? (освен мен) , а конните залагания са точно под разклоненията на пътия възел в Лос Сантос. <{POST_SNAPBACK}> Конните заложий най-голямата сума и спечелих!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А каде са тея надбягвания .И ако може някой да каже от каде да взема камиона за обири,че искам да си напрая и лайсните на колата от страни . <{POST_SNAPBACK}> Nadbqgvaniq s koli??? AKo zatova pitash sa edni kupi i se vijdat na kartata, koqto se nadqvam znaesh kak da si izvikash. Ina4e za zalaganiqta na kone - zna4i ima gi na 2 mesta (pone az do sega tolkova otkrih)...ednoto mqsto, koeto teb te valnuva se namira pod (daje malko vstrani) na edin most, kadeto ima nai-golqmoto sabirane na putishta... mqsa malko na detelina/romb li de da znam kak da ti go opisha. Drug na4in da izkarash kinti e da stanesh PIMP i da razvozvash kurvi...posle daje seksa s kurva vmesto da ti vzema pari, te ti davat pari..mnogo stranno ama fakt I drug na4in e da karash taksi i da prevozvash klientela. I oshte edin na4in e da igraesh bilqrd v bara. Abe i drugi na4ini ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Абе сега минах една мисия в която трябваше да гръмна 1 хеликоптер с базука и вече нямам мисии които мога да минавам Освен на W където иска да мога да плувам, а аз не мога и не можах да си кача лесно скил. <{POST_SNAPBACK}> Еми гмуркането му е майката. БАя ще поплуваш докато си направиш скила И наистина доста ще ти трябва за да минеш мисията която ще ти даде "W" Някой игра ли баскет? (освен мен) , а конните залагания са точно под разклоненията на пътия възел в Лос Сантос. <{POST_SNAPBACK}> Аз играх ама е малко трудно (поне аз не мога да го усетя много много) пък и ми е малко скучно..КАкто и билярда и ония Джаги.Те хората са ми направили такава яка игра аз ще играя грозни аркадни игрички хаха @Basten я сподели как е това със PIMPA аз не съм го открил Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А какво е "homie"? <{POST_SNAPBACK}> Имам предвид хората с цветовете на твоята банда(зелен).Всъщност след като задържиш РМБ,натисни 'G' Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Nadbqgvaniq s koli??? AKo zatova pitash sa edni kupi i se vijdat na kartata, koqto se nadqvam znaesh kak da si izvikash. Ina4e za zalaganiqta na kone - zna4i ima gi na 2 mesta (pone az do sega tolkova otkrih)...ednoto mqsto, koeto teb te valnuva se namira pod (daje malko vstrani) na edin most, kadeto ima nai-golqmoto sabirane na putishta... mqsa malko na detelina/romb li de da znam kak da ti go opisha. Drug na4in da izkarash kinti e da stanesh PIMP i da razvozvash kurvi...posle daje seksa s kurva vmesto da ti vzema pari, te ti davat pari..mnogo stranno ama fakt I drug na4in e da karash taksi i da prevozvash klientela. I oshte edin na4in e da igraesh bilqrd v bara. Abe i drugi na4ini ima <{POST_SNAPBACK}> Другия начин е "HESOYAM" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 @Sempliok има ли вариант да не минавам тази мисия и да си продължа с историята? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 @Sempliok има ли вариант да не минавам тази мисия и да си продължа с историята? <{POST_SNAPBACK}> Мисля че не.Всичко е навързано Ама то няма нищо трудно отивай и се накисвай някъде и се гмуркай.Предполагам значеш как става плуването под вода > Гмуркаш се с LeftCTRL и плуваш с LeftShift Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Nadbqgvaniq s koli??? AKo zatova pitash sa edni kupi i se vijdat na kartata, koqto se nadqvam znaesh kak da si izvikash. Ina4e za zalaganiqta na kone - zna4i ima gi na 2 mesta (pone az do sega tolkova otkrih)...ednoto mqsto, koeto teb te valnuva se namira pod (daje malko vstrani) na edin most, kadeto ima nai-golqmoto sabirane na putishta... mqsa malko na detelina/romb li de da znam kak da ti go opisha. Drug na4in da izkarash kinti e da stanesh PIMP i da razvozvash kurvi...posle daje seksa s kurva vmesto da ti vzema pari, te ti davat pari..mnogo stranno ama fakt I drug na4in e da karash taksi i da prevozvash klientela. I oshte edin na4in e da igraesh bilqrd v bara. Abe i drugi na4ini ima <{POST_SNAPBACK}> Тфа не са надбягвания.Това е един магазин в който слагаш не една произволна кола НИТРО рисуваш я и така нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Кажете как да зарибявам момичетата и да обирам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Мисля че не.Всичко е навързано Ама то няма нищо трудно отивай и се накисвай някъде и се гмуркай.Предполагам значеш как става плуването под вода > Гмуркаш се с LeftCTRL и плуваш с LeftShift Успех <{POST_SNAPBACK}> Мерси, оф то затова не ставало - не можех да намеря 2рото копче за плуването (шифта) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Тфа не са надбягвания.Това е един магазин в който слагаш не една произволна кола НИТРО рисуваш я и така нататък <{POST_SNAPBACK}> мне точно гонки с коли са които още нито една не съм минал в никой от градовете. На мен лично са ми трудни шот колата с която карам е супер трошлива и и трябват 2 блъскания да испуши а трябва да се направят 12 обиколки Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Да бе и аз се тва се чудя и се се каня да питам и се забравям. Смисъл какво означава като дума. Homie = home boy = mate = партия Някой игра ли баскет? (освен мен) , а конните залагания са точно под разклоненията на пътия възел в Лос Сантос. Аз играх баскет още в началото. Объркал съм се за чийтовете. някой друг е казал, че ги ползва от Gang War-a насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 а в играта има ли некви гонки ..... демек след като си моднеш някоя кола има ли улични състезания и печелят ли се некви кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Аз играх баскет още в началото. Объркал съм се за чийтовете. някой друг е казал, че ги ползва от Gang War-a насам. <{POST_SNAPBACK}> Верно изпозвам чиитове, ама след като превъртя дадена игра щото иначе ми е супер тъпо. Айде със здраве. ПП Нещо се говореше, че CJ ще може да стреля с 2 оръжия едновременно. Как става това? asd - ГОТОВО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 мне точно гонки с коли са които още нито една не съм минал в никой от градовете. На мен лично са ми трудни шот колата с която карам е супер трошлива и и трябват 2 блъскания да испуши а трябва да се направят 12 обиколки <{POST_SNAPBACK}> Ми начи се разминаваме с информацията.Аз минах едно състезание с коли из целия град .Аз имам предвид че може да си тунинговаш кола .10х evil_smith.Много съм ти благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Въпросът ми е къде мога да отида да се облича стилно,как да свалям мацките и как да обирам!!! EDIT:Като сме много хора в бандата,как те ще ме следват,например,като съм с мотор и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Въпросът ми е къде мога да отида да се облича стилно,как да свалям мацките и как да обирам!!! <{POST_SNAPBACK}> Как да обираш отговориха на мен малко по нагоре.Стилно можеш да се облечеш в някой от магазините с знак ФАНЕЛКА(на картата ги има) и колкото си по стилно облечен толкова повече привличах мацките.А мисля че си хвашташ гадже след или на някоя мисия но не съм сигурен защото не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.