Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Въпросът и е как да обирам и как да си правя гангстерска армия и да ме следват и т.н.

Отиваш до някое 'homie' ,задържаш РМБ(дясното копче на мишката),(CJ трябва да си вдигне оръжието) и натискаш ENTER :) Ще се присъединят към теб ако престижът ти е достатъчно голям ;)

А какво е "homie"?

Да бе и аз се тва се чудя и се се каня да питам и се забравям. Смисъл какво означава като дума.

Абе сега минах една мисия в която трябваше да гръмна 1 хеликоптер с базука и вече нямам мисии които мога да минавам :confused Освен на W където иска да мога да плувам, а аз не мога и не можах да си кача лесно скил. :(

Някой игра ли баскет? (освен мен) :), а конните залагания са точно под разклоненията на пътия възел в Лос Сантос. :)

@Asd Аз не визирам теб нито който и да е :). Просто си изказвам личните впечатления :) Инъче пишете си аз нямам проблем.Но не е трудно да се потърси малко и да си намериш отговора на въпроса вместо да се пише само едно и също... :)

:punk

И аз съм на това мнение но стига офф топи-ци :D

Някой игра ли баскет? (освен мен)  :), а конните залагания са точно под разклоненията на пътия възел в Лос Сантос. :)

Конните заложий най-голямата сума и спечелих!!!

А каде са тея надбягвания :confused  :confused .И ако може някой да каже от каде да взема камиона за обири,че искам да си напрая и лайсните на колата от страни :punk  :punk .

Nadbqgvaniq s koli??? AKo zatova pitash sa edni kupi i se vijdat na kartata, koqto se nadqvam znaesh kak da si izvikash. Ina4e za zalaganiqta na kone - zna4i ima gi na 2 mesta (pone az do sega tolkova otkrih)...ednoto mqsto, koeto teb te valnuva se namira pod (daje malko vstrani) na edin most, kadeto ima nai-golqmoto sabirane na putishta... mqsa malko na detelina/romb li de da znam kak da ti go opisha. Drug na4in da izkarash kinti e da stanesh PIMP i da razvozvash kurvi...posle daje seksa s kurva vmesto da ti vzema pari, te ti davat pari..mnogo stranno ama fakt :) I drug na4in e da karash taksi i da prevozvash klientela. I oshte edin na4in e da igraesh bilqrd v bara. Abe i drugi na4ini ima :)

Абе сега минах една мисия в която трябваше да гръмна 1 хеликоптер с базука и вече нямам мисии които мога да минавам  :confused  Освен на W където иска да мога да плувам, а аз не мога и не можах да си кача лесно скил.  :(

Еми гмуркането му е майката. БАя ще поплуваш докато си направиш скила ;) И наистина доста ще ти трябва за да минеш мисията която ще ти даде "W"

Някой игра ли баскет? (освен мен)  :), а конните залагания са точно под разклоненията на пътия възел в Лос Сантос. :)

Аз играх ама е малко трудно (поне аз не мога да го усетя много много) пък и ми е малко скучно..КАкто и билярда и ония Джаги.Те хората са ми направили такава яка игра аз ще играя грозни аркадни игрички хаха :lol:

@Basten я сподели как е това със PIMPA аз не съм го открил :(

Nadbqgvaniq s koli??? AKo zatova pitash sa edni kupi i se vijdat na kartata, koqto se nadqvam znaesh kak da si izvikash. Ina4e za zalaganiqta na kone - zna4i ima gi na 2 mesta (pone az do sega tolkova otkrih)...ednoto mqsto, koeto teb te valnuva se namira pod (daje malko vstrani) na edin most, kadeto ima nai-golqmoto sabirane na putishta... mqsa malko na detelina/romb li de da znam kak da ti go opisha. Drug na4in da izkarash kinti e da stanesh PIMP i da razvozvash kurvi...posle daje seksa s kurva vmesto da ti vzema pari, te ti davat pari..mnogo stranno ama fakt :) I drug na4in e da karash taksi i da prevozvash klientela. I oshte edin na4in e da igraesh bilqrd v bara. Abe i drugi na4ini ima :)

Другия начин е "HESOYAM" :)

@Sempliok има ли вариант да не минавам тази мисия и да си продължа с историята? :)

@Sempliok има ли вариант да не минавам тази мисия и да си продължа с историята?  :)

Мисля че не.Всичко е навързано ;)

Ама то няма нищо трудно отивай и се накисвай някъде и се гмуркай.Предполагам значеш как става плуването под вода > Гмуркаш се с LeftCTRL и плуваш с LeftShift :)

Успех :)

Тфа не са надбягвания.Това е един магазин в който слагаш не една произволна кола НИТРО рисуваш я и така нататък

Мисля че не.Всичко е навързано ;)

Ама то няма нищо трудно отивай и се накисвай някъде и се гмуркай.Предполагам значеш как става плуването под вода > Гмуркаш се с LeftCTRL и плуваш с LeftShift :)

Успех :)

Мерси, оф то затова не ставало - не можех да намеря 2рото копче за плуването (шифта) :)

Тфа не са надбягвания.Това е един магазин в който слагаш не една произволна кола НИТРО рисуваш я и така нататък

мне точно гонки с коли са които още нито една не съм минал в никой от градовете. На мен лично са ми трудни шот колата с която карам е супер трошлива и и трябват 2 блъскания да испуши а трябва да се направят 12 обиколки :wacko:

Да бе и аз се тва се чудя и се се каня да питам и се забравям. Смисъл какво означава като дума.

Homie = home boy = mate = партия :)

Аз играх баскет още в началото. Объркал съм се за чийтовете. някой друг е казал, че ги ползва от Gang War-a насам.

а в играта има ли некви гонки ..... демек след като си моднеш някоя кола има ли улични състезания и печелят ли се некви кинти :confused :punk :woot

Аз играх баскет още в началото. Объркал съм се за чийтовете. някой друг е казал, че ги ползва от Gang War-a насам.

Верно изпозвам чиитове, ама след като превъртя дадена игра щото иначе ми е супер тъпо. :( :) :) :) Айде със здраве.

ПП Нещо се говореше, че CJ ще може да стреля с 2 оръжия едновременно. Как става това?

asd - ГОТОВО!

мне точно гонки с коли са които още нито една не съм минал в никой от градовете. На мен лично са ми трудни шот колата с която карам е супер трошлива и и трябват 2 блъскания да испуши а трябва да се направят 12 обиколки  :wacko:

Ми начи се разминаваме с информацията.Аз минах едно състезание с коли из целия град :punk :punk .Аз имам предвид че може да си тунинговаш кола :D :punk.10х evil_smith.Много съм ти благодарен :D

Въпросът ми е къде мога да отида да се облича стилно,как да свалям мацките и как да обирам!!!

EDIT:Като сме много хора в бандата,как те ще ме следват,например,като съм с мотор и т.н.?

Въпросът ми е къде мога да отида да се облича стилно,как да свалям мацките и как да обирам!!!

Как да обираш отговориха на мен малко по нагоре.Стилно можеш да се облечеш в някой от магазините с знак ФАНЕЛКА(на картата ги има) и колкото си по стилно облечен толкова повече привличах мацките.А мисля че си хвашташ гадже след или на някоя мисия но не съм сигурен защото не знам :D :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...