bate_pesho Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Питам за на един приятел Пц-то дали ще му тръгне ако някой е пробвал ..... знам , че има посоче ни минимални изисквания , но не се знае се пак аз да попитам дали може да тругне на Intel Celeron 1 ghz , 128 SD ram , 32 mp mx 200 Ge Force ...... се пак кажете дали некой е пробвал ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Aбе тази Денис няма наяждане, на всяка среща иска да плюска, бахти и слона Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 na taq misiq deto presledvash vlaka ne trqbva da si plutno do nego zashtoto Smoke ne gi celi.Za da gi celi po 4esto trqbva da se kara malko izvun liniqta. a kato predizvikash gang war nai lesniq na4in da gi kilnesh vsi4kite e da se zabutash v nqkoq uli4ka za da ti idvat pomalko a ne da ti sa izsipat vsi4kite.pone az taka gi iztrebvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Как да предизвикам gang war и как да кажа да моите да ме следват и да ми помагат Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Как да предизвикам gang war и как да кажа да моите да ме следват и да ми помагат <{POST_SNAPBACK}> Aми отиваш в някой квартал и почваш да им сипваш, докато не ти изпише, че си провокирал война, иначе твойте хора няма да ти помогнат, трябва да разчиташ на себе си, тях ги убиват поне при мен още в началото Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Az pak daje ne se mu4ih da gi vikam...hodih si sam...vadq patlaka pruskam im mozacite na parvite nqkolko s headshots, posle 2ta valna s uzito i 3tata valna gi sabirah s kalashnik...ako si izberesh dobra poziciq taka 4e da ti idvat samo frontalno shte gi patkash mnogo lesno i barzo. Ako ti e zor da namerish gangsteri ot tezi s koito trqbva da se biesh - pravish edno zadrustvane na ulica upravlqvana ot gangsterite, s koito iskash da se sbiesh, i po4vash da proverqvash vsqka navurzala se kola dali vatre nqma takav gangster. Sled 3ma-4ma izbiti v kolite stava gang war...ponqkoga napravo si ima i tupi gadove parkirani na trotoara, ama pri nqkoi malki kvartal4eta nqma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Пак да ви се похваля Вече карах и Хариер(самолет с вертикално излитане) и другото интересно нещо е че бях съвсем за малко в LIBERTY CITY A ако тази мисия с мотора и влака ви е трудна нямате си на идея каква гадна мисия се озорих (поне на мен ми беше мн трудна) >>трябваше да летя със онова малко и бавно самолетче Додо зад един пътнически и доста по бърз самолет и трбва да го настигна за супер кратко време и да мина над него за да може CJ да се прехвърли от единия самолет на другия. Е много зор видях .... Но я минах след 37946287974 опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 AAAuuu 1-vata misiq v kazinoto 4 red dragons, oniq deto sedi na kapaka na kolata xaxaxa spukah se ot smqh mnoo fun. Sy6to jet packa ma leti6teto koeto kopuva6 - kato zapraskam pe6 po magistralata i mu dam samo napred i minavam kolite a za sq nai-mnogo zor vidqh s malkoto vartolett4e deto 1 kola minava po 1 trase i ti i pravi6 'most' maha6 vareli eiii naprao umrqh kvo e trudno s taq typa igra4ka i2-rata gadna misiq mi be6e s samoleto deto leti6 nisko za da ne te hvani radara e tam mejdu darvetat kak go vyrtqh sigurno imam 20 neuspe6ni opita na taq misiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 и аз зацепих на тая мисия с влака и мотора Много ме дразни гадната мисиика иначе на конните надбягвания ударих 220000 долара щото заложих на коня с най-лош коефицент Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 и аз зацепих на тая мисия с влака и мотора Много ме дразни гадната мисиика иначе на конните надбягвания ударих 220000 долара щото заложих на коня с най-лош коефицент <{POST_SNAPBACK}> А каде са тея надбягвания .И ако може някой да каже от каде да взема камиона за обири,че искам да си напрая и лайсните на колата от страни . Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Abe misiqta s vlaka e mnogo lesna...minah e ot raz, ako nqkoi mu e tolkova problem si prashta save-a i mu q minavam...mislq 4e i w00x beshe kazal sashtoto. A na konnite az zalojih 2 puti na konq sas 7:1 koeficent i djasnah i 2ta pati...a toi toq kon kato torpila se iztrelvashe napred...napravo se 4udih dali sam zalojil na nego, kato go gledah kak bqga Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Aз максимум спечелих 1000$ долара при 4:1 . Просто тогава не бях cheat-нал и нямах повече кинти Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Мухаххахахаххахаа подкарах я най-накрая . Не ме занимавайте известно време (базик) . Аре ся като зацепа още на първата мисия ... пфу Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Е добре де аз все пак питам каде се залага не вие колко сте заложили .И аре ПЛС кажете от каде се взима камиона за обири(вече минах мисията ).И пак ПЛС кажете къде са конните надбягвания.Ако трябва ша дам и-майл на някой да ми прати снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А някой да е минал мисията дет тряа да отрепеш едни във втория град с едно малко самолетче ?Червено е при мен .. мисията се взима от "Z" . Немога да го контролирам много мазно са го направили и камерата немога да места изобщо .. ако някой го е минал да даде сейфове плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 А някой да е минал мисията дет тряа да отрепеш едни във втория град с едно малко самолетче ?Червено е при мен .. мисията се взима от "Z" .Немога да го контролирам много мазно са го направили и камерата немога да места изобщо .. ако някой го е минал да даде сейфове плс <{POST_SNAPBACK}> Тая мисия чак от четвъртия път я минах Камерата си я местиш с копчетата 4,6 .Тези от лявата част. А на самолета само като тръгне веднъж не е задължително постоянно да държиш "W" ,защото така само си хабиш горивото Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Най-сетне стигнах и минах мисията с джета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Най-сетне стигнах и минах мисията с джета. <{POST_SNAPBACK}> Мен как играеш толкова само тая джитка Аз като играя около 3 часа само на едно нещо и се отегчавам МНОГО .Колко ти остава да я превъртиш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Мен как играеш толкова само тая джитка Аз като играя около 3 часа само на едно нещо и се отегчавам МНОГО .Колко ти остава да я превъртиш ? Той с чийтове разцъква момчето. нищо чудно, че е толкова напред. аз примерно от 2 часа игра и се отегчавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Тая игра започва да ме изнервя. Не мога да мина нито една мисия вече. Нито мога да го догоня оня където трябва да го преследвам с мотора. Нито да ги утрепа онези когато чернюгата ми се обажда по телефона да дойда да му помогна (почва да ми насича и става пълно мазало), нито пък мога да разбера как да ограбя една къща. Пълна Shit-ня. Уж ми пише че става с левия АЛТ пък като отида до сандъка над който свети, нищо не става. Не мога и да разбера как се играе в дискотеката. Никакви опции не ми дава. И покажете вече къде са тия конни надбягвания, поне там да си опитам късмета. А бе усещам аз че скоро ще прибягна до чийтове. w00x, аз ако не играя на тази игра поне 5 часа, по-добре да не сядам. За днес почти ги навъртях. Само влезнах тука за малко, че почнах да изпушвам от яд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Олеее хора ай моля ви се кажете каде да намеря камион за обири или каде да залагам на конни надбягвания.АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ PLS PLS PSL.Аз иначе играя играта от вчера ама вече съм навартял поне 12 часа .Вече си слагам за 3 път дрехи ,напраих си кола ,ама имам само 3 800$ и не мога да си купя нова къща та да си прибирам камиона за обири(естесвено ако вие ми кажете каде се намира де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Олеее хора ай моля ви се кажете каде да намеря камион за обири или каде да залагам на конни надбягвания.АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ PLS PLS PSL.Аз иначе играя играта от вчера ама вече съм навартял поне 12 часа .Вече си слагам за 3 път дрехи ,напраих си кола ,ама имам само 3 800$ и не мога да си купя нова къща та да си прибирам камиона за обири(естесвено ако вие ми кажете каде се намира де ) <{POST_SNAPBACK}> Камиона се намира до GYM-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Лелеее в тая тема се пише само 1 и също. Ще ми тръгне ли на тоя комп....къде се намира камьона за крадене...Не мога да мина мисията с мотора....Как да си оправя камерата че много ме дразни.... То направо трябва един FAQ да спретнем.. МИ четете малко темата бе хора. Всичко си го пише. Направо му се чудя на акъла на w00x и на още няколко хора.. да отговаряш по 36432 пъти на едни и същи въпроси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Лелеее в тая тема се пише само 1 и също. Ще ми тръгне ли на тоя комп....къде се намира камьона за крадене...Не мога да мина мисията с мотора....Как да си оправя камерата че много ме дразни.... То направо трябва един FAQ да спретнем.. МИ четете малко темата бе хора. Всичко си го пише. Направо му се чудя на акъла на w00x и на още няколко хора.. да отговаряш по 36432 пъти на едни и същи въпроси... <{POST_SNAPBACK}> Значи първо James Bond много ти благодаря за отговора .И второ Sempliok МНОГО се извинявам но аз нито съм питал как се минава мисията с мотора(по простата причина че я минах ),нито пък съм питал как се сменя камерата(сам си я направих ).А пък изпуснах няколко страници от темата по разбираеми причини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 @Asd Аз не визирам теб нито който и да е . Просто си изказвам личните впечатления Инъче пишете си аз нямам проблем.Но не е трудно да се потърси малко и да си намериш отговора на въпроса вместо да се пише само едно и също... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.