Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Аве наистиана не мога да разбера как да кажа на гангстерите да движат с мен?!Вече съм Hard ASS 2530 някъде пробвах с десния бутон и Y но не става :( :( хелп ааа и какво е Lung Capacity ???

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Аве наистиана не мога да разбера как да кажа на гангстерите да движат с мен?!Вече съм Hard ASS 2530 някъде пробвах с десния бутон и Y но не става  :(  :( хелп  ааа и какво е Lung Capacity ???

Мисля ,че беше като задържиш десния бутно на мишката след това с "G" или "H" .Едно от двете . Lung Capacity-то е това колко издържаш под вода :)

П.С. Най-после стигнах до тая мисия дето трябва да купя изоставеното летище и много се разпецих на уроците по летене. :P :P :lol: :D

Az pitah 2-3 stranici po-nadolu no nikoi ne mi otgovori ta 6te pitam pak :laughing:

Zna4i ima tam v na4aloto misiq kadeto trqbva da tancuva6,no s kola.Ta kak stava tva?Natiska6 2 i posle tam strelkite li :excl:

После с 8,4,6 и 2 подскачаш съответно нагоре,наляво,надясно и надолу...

До вчера играх с GeForce mx200,която е слабичка!Днес си взех ATI Radeon 9250 128MB 128Mbit и като кликна върху стартиращата икона на играта получавам следното съобщение-"gta_sa.exe has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience."! Някакви идеи???

сложи ли драйвъри на ати

Az pitah 2-3 stranici po-nadolu no nikoi ne mi otgovori ta 6te pitam pak :laughing:

Zna4i ima tam v na4aloto misiq kadeto trqbva da tancuva6,no s kola.Ta kak stava tva?Natiska6 2 i posle tam strelkite li :excl:

Не се натискат стрелките а цифриъе от Num Pad-a.Чети си настройките на контролите и може и да разбереш ;)

Хехе  :D .Брао запомнил си :D .Между другото открих че ми върви и на Very Hight обаче тук таме лагва и са нерва.

их това като го вида и ми става лошо. Пише се High (хай)

2 problema. 1. Abreh teq carvuli ne 6tat da me sledvat (ne moga da si zema gangster4eta) I ne moga da mina misiqta deto goni6 onq vlak... Onq galo6 strelq s G*za si i samo 2-ma ubica predi vlaka da izbqga....

С Radeon 9550 съм и нямам никакъв проблем с играта. Като изключим това, че чат пат забива, но иначе с графиката всичко е 6. ;)

Значи стигнах до мисията където с тая Каталина ограбваме банката и трябва да пазя ония да не пускат алармата. Демек да насоча пушката към тях обаче постоянно пускат алармата и не мога да я мина. Некви идеи?

pitah i az dali njakoj s ati ima problem no nikoj ne kazva ni6to

Aз нямам.

Този адаптер не е ли 64DDR?

даже май не е ДДР, а е СД.

Значи стигнах до мисията където с тая Каталина ограбваме банката и трябва да пазя ония да не пускат алармата. Демек да насоча пушката към тях обаче постоянно пуБкат алармата и не мога да я мина. Некви идеи?

Ми и при мен я пускат алармата. и какво от това? дойдоха ченгетата, избихме ги всичките и избягахме с 2 мотора. ти изобщо изчаквал ли си я мисията след като си свалят ръцете? не дава Failed.

nz oba4e vinagi kato karam kola i kato tragna da zavivam parvo mi dava kolata otstrani i posle minava kamerata pak zad kolata tova lag li e ili i na drugi e taka :confused

wOOx thx oba4e ne sam redoven v tazi tema ama ne sam siguren dali i na drugite versii e taka kamerata se pak ti BLAGODARQ

аз вече съм решил да се хвърля от някой блок. днес играх малко у един приятел, и толкова се ядосвам сега че не мога да си намаля настройките, че даже си чупих клавиатурата от бой ;)

Много хубаво пишеш като за разбита клавиатура... :bgrin: а впрочем не разбрах как така не можеш да си намалиш настройките, но съм чел само последните 3 страници, та може да съм пропуснал...

Много хубаво пишеш като за разбита клавиатура...  :bgrin: а впрочем не разбрах как така не можеш да си намалиш настройките, но съм чел само последните 3 страници, та може да съм пропуснал...

ми като натисна адвансед в дисплей опцийте и ме изхвърля от играта. а не си чупих много клавиатурата де, само едното краче :D

Проблема се реши с едно драйверче,изтеглено от www.ati.com!!!Този Radeon наистина вади перфектна графика!

перфектна след като го сравнянваш с GeForce 2. Сравни го с новите

Перфектно лети на моя notebook, дори не го нагрява. Иначе съм малко резервиран към играта. Графиката не е, кой знае, какво. Музиката е страшна. Радиото е върхът!

Както казвате кърти мифки и режи пердета.

Самият геймплей ми е скучен - твърде линеен, управлението е слабо, особенно на колите и помпането в залата - неща да си разбивам клавиатурата за едните му мускули. Озвучението, както ефектите, така и гласовете са на много добро ниво. В играта не забелязвам много бъгове, освен когато вместо да бягат хората се хвърлят под гумите на колата. Обаче банда негри, говорищи си на Oh, ya, fuckya man, negga... piss off, screw you не ме кефи чак толкоз много.

Бих казал, че Boiling Point има доста по-добра идея, макар че ATARI са се изложили жестоко, като са я пуснали незавършена. Според мен Boiling Point e трябвало поне още една година да бъде довършвана и полирана, за да стигне нивото на качество като GTA, но е много по-реалтична и идейна игра от GTA.

Както казаха по-рано GTA никога не се е славила със своята графика, а щом геимплея ти е скучен и твърде линеен :blink: ... тая игра не е за теб

:D

2 problema. 1. Abreh teq carvuli ne 6tat da me sledvat (ne moga da si zema gangster4eta) I ne moga da mina misiqta deto goni6 onq vlak... Onq galo6 strelq s G*za si i samo 2-ma ubica predi vlaka da izbqga....

Дай на w00x , aко се навие ще ти я мине тази мисия и аз там запецнах, добре че беше той да ми я мине :) :P

Нещо взе да ми се прецаква...Докато си играех ми даде ерор за 'terminate program.memory....',а след като си я пуснах отново направо ми рестартна Пц-то???Някой да е имал подобен проблем?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...