b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Някой навит да му дам save, че запецнах на мисията с влака, където с BS гоним с мотор малоумниците на влака. Минах доста мисии след това, но накрая не ме пуска нататък, ако не я мина, тъй че чакам помощ някой да ми я мине и да ми върне save-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Някой навит да му дам save, че запецнах на мисията с влака, където с BS гоним с мотор малоумниците на влака. Минах доста мисии след това, но накрая не ме пуска нататък, ако не я мина, тъй че чакам помощ някой да ми я мине и да ми върне save-а <{POST_SNAPBACK}> Дай си е-майла и ще ти изпратя сейв с поне 10 мисии напред Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Дай си е-майла и ще ти изпратя сейв с поне 10 мисии напред <{POST_SNAPBACK}> Дай на madpreacher@abv.bg, че нещо външния е угаснал , иначе и аз сега съм долу горе 10 мисии напред, но нали ти казвам че тази немога и немога да я мина .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Дай на madpreacher@abv.bg, че нещо външния е угаснал , иначе и аз сега съм долу горе 10 мисии напред, но нали ти казвам че тази немога и немога да я мина .. Прати сейва на . .. аз ще ти я мина тая толкова трудна мисия, ще сейвна и ще ти върна сейва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Сега минах няколко 'своднически' мисии..направо като Ванко1 се чувствам Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Прати сейва на godzio@gmail.com .. аз ще ти я мина тая толкова трудна мисия, ще сейвна и ще ти върна сейва. <{POST_SNAPBACK}> Готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 pro4etoh 4e rekorda za prevurtane na GTA San Andreas e 8 4asa - za sega v torentite na datata ima edin film sus vsi4ki misii kak se minavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 pro4etoh 4e rekorda za prevurtane na GTA San Andreas e 8 4asa - za sega v torentite na datata ima edin film sus vsi4ki misii kak se minavat <{POST_SNAPBACK}> Не ми се вярва това за 8те часа да ти кажа P.S w00x мина ли я Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Не ми се вярва това за 8те часа да ти кажа P.S w00x мина ли я <{POST_SNAPBACK}> Сериозно е толк'ва ... и аз го четох ... пфаа изруди ... то е каченo филмче ако не се лъжа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Аве пичове след една мисия дето крадох нещо от една къща ми изписа че мога да крада през нощта... как точно става? някой пробвал ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Сериозно е толк'ва ... и аз го четох ... пфаа изруди ... то е качени филмче ако не се лъжа . <{POST_SNAPBACK}> E по - добре да не го гледам, че ще загубя интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 E по - добре да не го гледам, че ще загубя интерес <{POST_SNAPBACK}> Пълна идиотщина е според мен да я превъртиш толкова бързо ... къв кеф може да ти прави само да вървиш по мисиите , без да обикаляш града ... само вървиш и праскаш мисии ... според мен е тъпо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Пълна идиотщина е според мен да я превъртиш толкова бързо ... къв кеф може да ти прави само да вървиш по мисиите , без да обикаляш града ... само вървиш и праскаш мисии ... според мен е тъпо . <{POST_SNAPBACK}> Еми аз правих долу горе това, само където се отплеснах да превземам квартали и я играя вече 3 дена по 8 9 часа на ден и затова ми се струва несерозно 8 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Aggressiv : Ето ти сейва с мината мисия. Tук и недей чийтва толкова и дръж една кола в гаража, че по 1 минута губех докато намеря кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Aggressiv : Ето ти сейва с мината мисия. Tук и недей чийтва толкова и дръж една кола в гаража, че по 1 минута губех докато намеря кола. <{POST_SNAPBACK}> много мерси... хахах .. е малко съм cheat-нал , виж за колата не съм се светнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Никой ли не знае как се извършва кражба Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ОООО дааа .Играта КЪРТИ МИФКИ отвсякъде.Между другото вибратора в полицията бие здраво .Един съвет от мен.Който почне от начало да отиде в полицейското управление да се разходи.Има броня,пистолет,ВИБРАТОР .Олееее отиде ми съня. П.П.Тръгва ми на Hight детайли без Anti-Aliasing .С две думи ЯКОООООО <{POST_SNAPBACK}> kakva ti e konfiguraciata Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Никой ли не знае как се извършва кражба <{POST_SNAPBACK}> Влизаш в оня камион дето е близо до GYM-а и натискаш "2" между 20:00 и 6:00 игрално време Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 kakva ti e konfiguraciata <{POST_SNAPBACK}> Нещо на 1.8 със 512 ддр и 128ца видео карта. Знам защото ме пита на мен как ми върви и ставняваше с неговата машина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Може някой да е казвал по-рано, но не съм видял...та думата ми е, знаете ли как се визмат разни HOMIES да помагат в битките за кварталите, че по 15 човека с AK47 като ти влезат от двете страни е малко зор. Няма да е лошо да има и друга мишена, а не само аз да отнасям всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Нещо на 1.8 със 512 ддр и 128ца видео карта. Знам защото ме пита на мен как ми върви и ставняваше с неговата машина <{POST_SNAPBACK}> Хехе .Брао запомнил си .Между другото открих че ми върви и на Very Hight обаче тук таме лагва и са нерва.Аре ако може някой да ми каже как да си кача снимка на моя CJ да го видите.Облякох го,напраих му най скъпата прическа и бях малко във витнеса че приличах на мъртвец Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Ех аман стига сте флуудили как ви вървяла играта! Разбрахме че са малки изискванията. На мен ми върви всичко на МАХ на 1600х1200 с 4АА и 16AF и никога не лагва!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 До вчера играх с GeForce mx200,която е слабичка!Днес си взех ATI Radeon 9250 128MB 128Mbit и като кликна върху стартиращата икона на играта получавам следното съобщение-"gta_sa.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."! Някакви идеи??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Кажете от каде мога да намеря цвете че искам да забия някоя мацка или освен с цвете как мога да е сваля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle888 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Az pitah 2-3 stranici po-nadolu no nikoi ne mi otgovori ta 6te pitam pak Zna4i ima tam v na4aloto misiq kadeto trqbva da tancuva6,no s kola.Ta kak stava tva?Natiska6 2 i posle tam strelkite li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.