Jump to content
BulForum.com

GTA: San Andreas

AlekS

Recommended Posts

Някой навит да му дам save, че запецнах на мисията с влака, където с BS гоним с мотор малоумниците на влака. Минах доста мисии след това, но накрая не ме пуска нататък, ако не я мина, тъй че чакам помощ някой да ми я мине и да ми върне save-а :P

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply
Някой навит да му дам save, че запецнах на мисията с влака, където с BS гоним с мотор малоумниците на влака. Минах доста мисии след това, но накрая не ме пуска нататък, ако не я мина, тъй че чакам помощ някой да ми я мине и да ми върне save-а  :P

Дай си е-майла и ще ти изпратя сейв с поне 10 мисии напред ;)

Дай си е-майла и ще ти изпратя сейв с поне 10 мисии напред ;)

Дай на madpreacher@abv.bg, че нещо външния е угаснал ;) , иначе и аз сега съм долу горе 10 мисии напред, но нали ти казвам че тази немога и немога да я мина ..

Дай на madpreacher@abv.bg, че нещо външния е угаснал ;) , иначе и аз сега съм долу горе 10 мисии напред, но нали ти казвам че тази немога и немога да я мина ..

Прати сейва на . .. аз ще ти я мина тая толкова трудна мисия, ще сейвна и ще ти върна сейва.

Не ми се вярва това за 8те часа да ти кажа  :devil

P.S w00x мина ли я  :D

Сериозно е толк'ва ... и аз го четох ... пфаа :bgrin: изруди ... то е каченo филмче ако не се лъжа ;) .

Аве пичове след една мисия дето крадох нещо от една къща ми изписа че мога да крада през нощта... как точно става? някой пробвал ли е ? :huh:

E по - добре да не го гледам, че ще загубя интерес  :D  :)

Пълна идиотщина е според мен да я превъртиш толкова бързо ... къв кеф може да ти прави само да вървиш по мисиите , без да обикаляш града ... само вървиш и праскаш мисии ... според мен е тъпо .

Пълна идиотщина е според мен да я превъртиш толкова бързо ... къв кеф може да ти прави само да вървиш по мисиите , без да обикаляш града ... само вървиш и праскаш мисии ... според мен е тъпо .

Еми аз правих долу горе това, само където се отплеснах да превземам квартали и я играя вече 3 дена по 8 9 часа на ден и затова ми се струва несерозно 8 часа :confused :bgrin:

Aggressiv : Ето ти сейва с мината мисия.

Tук

и недей чийтва толкова :)

и дръж една кола в гаража, че по 1 минута губех докато намеря кола.

Aggressiv : Ето ти сейва с мината мисия.

Tук

и недей чийтва толкова :)

и дръж една кола в гаража, че по 1 минута губех докато намеря кола.

:P много мерси... хахах .. е малко съм cheat-нал , виж за колата не съм се светнал ;) :devil

ОООО дааа :punk  :punk .Играта КЪРТИ МИФКИ отвсякъде.Между другото вибратора в полицията бие здраво :D  :P .Един съвет от мен.Който почне от начало да отиде в полицейското управление да се разходи.Има броня,пистолет,ВИБРАТОР :laughing:  :laughing: .Олееее отиде ми съня.

П.П.Тръгва ми на Hight детайли без Anti-Aliasing  :D .С две думи ЯКОООООО :punk  :punk  :punk  :punk  :punk  :punk  ;)

kakva ti e konfiguraciata

Може някой да е казвал по-рано, но не съм видял...та думата ми е, знаете ли как се визмат разни HOMIES да помагат в битките за кварталите, че по 15 човека с AK47 като ти влезат от двете страни е малко зор. Няма да е лошо да има и друга мишена, а не само аз да отнасям всичко

Нещо на 1.8 със 512 ддр и 128ца видео карта. Знам защото ме пита на мен как ми върви и ставняваше с неговата машина  :D

Хехе :D .Брао запомнил си :D .Между другото открих че ми върви и на Very Hight обаче тук таме лагва и са нерва.Аре ако може някой да ми каже как да си кача снимка на моя CJ да го видите.Облякох го,напраих му най скъпата прическа и бях малко във витнеса че приличах на мъртвец :ghost :lol: :lol:

Ех аман стига сте флуудили как ви вървяла играта! Разбрахме че са малки изискванията.

На мен ми върви всичко на МАХ на 1600х1200 с 4АА и 16AF и никога не лагва!!!!!

До вчера играх с GeForce mx200,която е слабичка!Днес си взех ATI Radeon 9250 128MB 128Mbit и като кликна върху стартиращата икона на играта получавам следното съобщение-"gta_sa.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."! Някакви идеи???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...